Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ten kwiecień chyba oszalał! Pamiętacie pewnie moje wpisy, że czekam na okres 4.04 żeby rozpocząć zbijanie prolaktyny bromkiem (norma do 496 u mnie 820) i starać się o maleństwo? Tak się nakręciłam tym czekaniem na koniec cyklu marcowego, że chyba się wyłączyłam z myślenia o ciąży w marcu i chyba jestem w ciąży!
3 testy ciążowe pozytywne, beta z dziś 216,27 U/l
Aaaaaaaa!!!!!!!!!!
Martwi mnie tylko czy beta nie jest za niska ostatni okres miałam 3.03...
Jeśli to wszystko nie sen to mam najpiękniejszy prezent na urodziny w kwietniuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 15:53
Madziulla, Ania-nowa, Aga26, Jagna 75, AhnaKlementyna, Vesper, a88, ktosiowa, Kjopa3, Paulette, emerald_m, Brave, Zuzia1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Dziewczyny ten kwiecień chyba oszalał! Pamiętacie pewnie moje wpisy, że czekam na okres 4.04 żeby rozpocząć zbijanie prolaktyny bromkiem (norma do 496 u mnie 820) i starać się o maleństwo? Tak się nakręciłam tym czekaniem na koniec cyklu marcowego, że chyba się wyłączyłam z myślenia o ciąży w marcu i chyba jestem w ciąży!
Aaaaaaaa!!!!!!!!!!
Jeśli to wszystko nie sen to mam najpiękniejszy prezent na urodziny w kwietniu
Gratulacje!!!!!!!!!!! -
Baranosia gratulacje!! Betą się nie martw, u każdego to wygląda inaczej! Ważny jest jej przyrost, a nie porównywanie pojedynczych wartości do innych kobietPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
baranosia wrote:Dziewczyny ten kwiecień chyba oszalał! Pamiętacie pewnie moje wpisy, że czekam na okres 4.04 żeby rozpocząć zbijanie prolaktyny bromkiem (norma do 496 u mnie 820) i starać się o maleństwo? Tak się nakręciłam tym czekaniem na koniec cyklu marcowego, że chyba się wyłączyłam z myślenia o ciąży w marcu i chyba jestem w ciąży!
Aaaaaaaa!!!!!!!!!!
Jeśli to wszystko nie sen to mam najpiękniejszy prezent na urodziny w kwietniu -
baranosia wrote:Dziewczyny ten kwiecień chyba oszalał! Pamiętacie pewnie moje wpisy, że czekam na okres 4.04 żeby rozpocząć zbijanie prolaktyny bromkiem (norma do 496 u mnie 820) i starać się o maleństwo? Tak się nakręciłam tym czekaniem na koniec cyklu marcowego, że chyba się wyłączyłam z myślenia o ciąży w marcu i chyba jestem w ciąży!
Aaaaaaaa!!!!!!!!!!
Jeśli to wszystko nie sen to mam najpiękniejszy prezent na urodziny w kwietniu -
Aaaaaaaa!!!!!!!!!!
Jeśli to wszystko nie sen to mam najpiękniejszy prezent na urodziny w kwietniu
GRATULUJE KOCHANA!!!Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Baranosi serdeczne gratulacje!To co się dzieje w tym miesiącu jest niesamowite.
Nie umiem się doczekać piątku. Najlepiej już teraz bym zatestowała, tym bardziej że testy mam pod ręką. Ostatkiem silnej woli przekonuję sama siebie, że to za wcześnie, że nie ma sensu...
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
AhnaKlementyna wrote:Baranosi serdeczne gratulacje!To co się dzieje w tym miesiącu jest niesamowite.
Nie umiem się doczekać piątku. Najlepiej już teraz bym zatestowała, tym bardziej że testy mam pod ręką. Ostatkiem silnej woli przekonuję sama siebie, że to za wcześnie, że nie ma sensu...
-
Ja planowaną miesiączkę mam mieć dopiero w niedzielę. W piątek chcę testować bo to urodziny mojego męża. Poza tym na pewno nie wytrzymam do niedzieli.
Baranosia cieszę się na razie Twoim szczęściemJeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.