Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Nigdy jeszcze nie byłam
A jakies hormony badalas?
Tsh,prolaktyna,progesteron po ovu?
Jak dlugie masz cykle i czy są one mniej więcej regularne?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:To najwyzszy czas,mozliwe ze nie dochodzi do ovu i trzeba to jakos wspomóc.
A jakies hormony badalas?
Tsh,prolaktyna,progesteron po ovu?
Jak dlugie masz cykle i czy są one mniej więcej regularne? -
Ania-nowa wrote:Tsh i prolaktyna w porządku,proga nie badałam. Cykle mam co 27-32 dni. Jak mierzyłam temp to zawsze miałam wyraźny skok i program wyznaczał mi owu. W poprzednim cyklu,robiąc same testy również mi pokazało.
Juz w pierwszym cyklu stymulowanym zaszłam w ciąze,cztery lata staran i stracony czas.
Niestety ciaze straciłam ale znów jestem na kolejnym stymulowanym cyklu,w sobote mialam zastrzyk i potem niedziela/poniedzialek mamy sie starac...własnie czekam na męza by kolejny raz zapodac moim jajkom troche zołnierzyków.
A droznosc miałas robionà?Nasienie badane?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Tylko monitoring ci powie czy do ovu dochodzi,ja tez mialam kilka lat pièkne wykresy i ovu wyznaczone prawie jednakowo.Dopiero po monitoringu cyklu i badaniu progesteronu 7dni po przewidzianej ovu lekarz uznał ze wszystko pièknie ale jaja nie pèkają.
Juz w pierwszym cyklu stymulowanym zaszłam w ciąze,cztery lata staran i stracony czas.
Niestety ciaze straciłam ale znów jestem na kolejnym stymulowanym cyklu,w sobote mialam zastrzyk i potem niedziela/poniedzialek mamy sie starac...własnie czekam na męza by kolejny raz zapodac moim jajkom troche zołnierzyków.
A droznosc miałas robionà?Nasienie badane? -
Ania-nowa wrote:Około roku,8 cykli z OF.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 17:29
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ja bym rozglàdnèla sie za jakims dobrym ginem który ma pojecir o leczeniu nieplodnosci.Nie mówie o ginach z polecenia dziewczyn które normalnie zaszły w ciàze,ale takich które mialy problemy z tym a lekarz sobie poradził.
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny@baranosia, poryczałam się
podczytuję Was regularnie, bo choć @ powinna przyjść dziś, wszystko wskazuje na to, że się przesunie o 1-2dni, podobnie jak owu w tym mcu...
Ale mam nadzieję, że żadnej z Was nie zobaczę na majówkach!Paulette lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Dziewczyny ten kwiecień chyba oszalał! Pamiętacie pewnie moje wpisy, że czekam na okres 4.04 żeby rozpocząć zbijanie prolaktyny bromkiem (norma do 496 u mnie 820) i starać się o maleństwo? Tak się nakręciłam tym czekaniem na koniec cyklu marcowego, że chyba się wyłączyłam z myślenia o ciąży w marcu i chyba jestem w ciąży!
3 testy ciążowe pozytywne, beta z dziś 216,27 U/l
Aaaaaaaa!!!!!!!!!!
Martwi mnie tylko czy beta nie jest za niska ostatni okres miałam 3.03...
Jeśli to wszystko nie sen to mam najpiękniejszy prezent na urodziny w kwietniu
Aaaa baranosia gratuluje ;***
Cudowny ten kwiecień -
baranosia wrote:Jeśli to nie sen to mam najwspanialszy prezent urodzinowy
Kochana to nie sen udalo sie:*
Ale bym chciala dolaczyc do ciebie ale musze czekac do pon bo wtedy bete robie. A dzis nad moim domem bociek lecial mam nadzieje ze to jakis znakemerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny