Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaranosia gratuluję i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla Twojego Groszeczka
Kwiecień jest magiczny
ja w tygodniu widziałam jak dwa bociany przelatywały nad naszym domem a dziś jak robiłam porządki wiosenne ze swoim eM. to znów dwa bociany nad nami leciały -
nick nieaktualny
-
Gratulacje Zaglądam po długiej nieobecności, a tu tyle groszków U nas chyba niepłodność laktacyjna, bo testy owulacyjne negatywne cały czas. No nic, najwyżej poczekamy na rodzeństwo trochę dłużej.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Baranosia Gratuluję i wszystkiego najlepszego
Polkosia ja jak karmiłam synka to pierwszy @ dostałam po 11 miesiącach od porodu. Więc może faktycznie u Ciebie niepłodność laktacyjna choć zawsze może wyjść niespodzianka .
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Kurczę, nie bedzie dziedzica w kwietniu. Dzisiaj na usg wyszło, ze pęcherzyk ma 15 mm. Pani doktor obstawia ovu w środę. Nogi dupa. Nie spotkamy sie w tym terminie.
I znowu ovu z prawego jajnika.
weź ją wyślij do ovufrienda na korepetycje
ja obstawiam piatek spokojnie, a nawet sobotę
ed. mój miał 14 w czwartek, dziś 24 i właśnie chyba pęka - mam monitring, pierwszy i ostatni w życiu, ale mam to się na pęcherzykach juz znamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 22:55
-
Baranosia, gratuluję! Super wieści
Powiedz mi proszę, ile dpo robiłaś betę? Moja mizernie, ale przyrasta. Na razie się nie cieszę. Z 21.60 po 72h jest 59.17 No i plamię nadal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 23:00
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyemerald_m wrote:Baranosia, gratuluję! Super wieści
Powiedz mi proszę, ile dpo robiłaś betę? Moja mizernie, ale przyrasta. Na razie się nie cieszę. Z 21.60 po 72h jest 59.17 No i plamię nadal.
Kiedy idziesz do gina? Bierzesz coś na te plamienia? Trzymam kciuki -
emerald_m wrote:Baranosia, gratuluję! Super wieści
Powiedz mi proszę, ile dpo robiłaś betę? Moja mizernie, ale przyrasta. Na razie się nie cieszę. Z 21.60 po 72h jest 59.17 No i plamię nadal.
Póki przyrost jest prawidłowy nie ma co martwić -
Baranosia! gratki serdeczne!
Emerald! jeśli masz lutkę dowcipną, to ona może Cię podrażniać. Wydaje mi się, że przyrost masz prawidłowy, ale nie znam się dokładnie na tym... W każdym razie, nie martw się na zapas. Beta ewidentnie rośnie!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Bardzo mi ono potrzebne. Kochane jesteście
Madziulla, biorę lutkę 200mg, ale badałam dziś też proga i jest dobry. Ponad 41.
Vesper, lutkę mam podjęzykową, więc to nie jej sprawka. Nawet szyjki nie badam, bo wolę tam nie gmerać. Nie wiem czemu plamię. Do gina mam iść w następny wtorek, chyba, że przestanę plamić, to wtedy 26 kwietnia.
Ale ten kwiecień magiczny Oby tak dalej.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co myślicie o moim wykresie? W poprzednim miesiącu (pierwszym, gdy mierzyłam temp.) spadek miałam kilka h przed @, 30 dnia cyklu.
Dziś, 26 dc, zanotowałam spory spadek, odrobinę ponad linię. Czy myślicie, że jest cień szansy, że to spadek implantacyjny? Za krótko mierzę temp., żeby powiedzieć, że zawsze mi spada kilka h przed @, ale z kolei jest troche na @ za wcześnie...
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!