Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA jeszcze jedno sie spytam. Co liczy sie ten stosunek lh do czegos tam. To jak badalam sobie to mialam 1,1 czy jakos tak. Dziewczyny na forum stwierdzily ze dobrze to mam. Tylko moje pytanie brzmi co ile czasu powinno sie badac hormony? No bo wydaje mi sie ze one nie sa ciagle takie same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że brzuszków przybywa Gratuluję, trzymam kciuki za kolejneRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Aga26 - ale super beta! Gratuluję!
Rany dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że już wiecie. Najgorsze jest życie w takiej niepewności pomieszanej z nadzieją. Z jednej strony widzę u siebie same ciążowe objawy, a zaraz potem wydaje mi się, że to tylko w mojej głowie siedzi.
I piątek jest jeszcze taaak daleko.Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:Kochana nie powiem Ci dokładnie kiedy miałam owulację bo myślałam że jej nie było! Test owulacyjny wskazał drugą ale jasną kreskę w 17dc (cykle 32dniowe) a w 18 strasznie bolał mnie jajnik
-
nick nieaktualnyAga gratuluje teraz tylko czekamy na przyrost
Powiem Wam ze ja ciesze sie z kazdej Waszej Fasolki jak z wlasnej i czuje ze reszcie dziewczyn jak i mi samej tez uda sie wysikac te dwie kreseczki w tym miesiacu
Tylko jak mam przezyc do tej owulacji? A pozniej jeszcza faza lutealna.. chociaz dobrze ze pogoda cudna to przynajmniej dola nie lapie i mam co wokol domu sprzatac to mam czym myslic zajac -
nick nieaktualny