Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia86 wrote:Cześć dziewczyny, nie pisałam od dłuższego czasu. Wpisałam się tylko jako testująca w kwietniu, ale bez konkretnej daty. Dziś nastąpił dzień testowania iiii wyszedł cień cienia cienia... już jestem po becie, wyniki po 15. 3majcie proszę kciuki
Paulette, jak będziesz miała chwilkę możesz mnie wpisać jako testującą dziś, a czy z brzuszkiem czy nie to poczekamy na betęIsia86 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia86 wrote:Cześć dziewczyny, nie pisałam od dłuższego czasu. Wpisałam się tylko jako testująca w kwietniu, ale bez konkretnej daty. Dziś nastąpił dzień testowania iiii wyszedł cień cienia cienia... już jestem po becie, wyniki po 15. 3majcie proszę kciuki
Paulette, jak będziesz miała chwilkę możesz mnie wpisać jako testującą dziś, a czy z brzuszkiem czy nie to poczekamy na betęIsia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysoja wrote:Zrobiłam test dzeń wcześniej- negatywny. Plamienie i bóle w krzyżu jak na @. No nic uda się następnym razem Trzymam kciuki za pozostałe kwietniowe testowaczki:)
jeszcze okresu Ci nie wstawiam, bo cuda się jeszcze mogą zdziałaćsoja lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:U mnie chyba pozamiatane..tempka w dół. Nie testowalam.14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualnyIsia86 wrote:a ilu dniowe masz cykle? ja bym jednak jeszcze chyba tego cyklu nie skreślała, bo temp. może jeszcze odbić. takie jest moje zdanie.
Przeważnie 31 dniowe ale teraz jestem na stymulowanym cyklu CLO i DUPHASTONEM. Duphaston biorę do 25 dnia cyklu i 2-3 po odstawieniu powinna być @ ale z kolei CLO spowodował dość szybko owulacje bo 11 dnia cyklu. Dziś jest 9 dni po owulacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i mam betę 18,85, czyli sam początek w piątek idę na powtórkę żeby sprawdzić czy ładnie przyrasta. Ale się boję... mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko w porządku...
baranosia, Madziulla, Brave, Jagah, Paulette, AhnaKlementyna, Cytrynka_, Ania-nowa, ZakreconaŻona, Aga26, rosax3, Kjopa3, Donia12, ktosiowa, zwei_kresken lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm )