Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Absolutnie cudownie Dziewczyny gratuluję! Ciesze się jakbym to ja w ciąży była czekam na wasze bety - niech szybuja w górę! Ja jutro idę na usg. Mam nadzieję że jakieś jajco będzie. A teraz na rozgrzewkę sikne sobie na owulacyjny:) a co!
Isia86, rosax3, Aga26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Isia, gratuluję!
Baranosia, super przyrost!!
Ale piękny ten kwiecień obym i ja mogła poprawić statystyki!Isia86, Paulette lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusimy być dobrej myśli bo inaczej ściągamy same na siebie ten okres.
Trzeba tak myśleć i tak się nastawić, żeby wierzyć, że w ciąże się zajdzie, ale gdy jednak przyjdzie okres nie czuć zbyt wielkiej porażki.
Zresztą tak jest ze wszystkim. Jak cały czas będziemy sobie powtarzać, że "jestem niezdarą, na pewno złamię nogę, ja wiem, że mi się coś złego przydaży" to ściągamy to na siebie.
A ponieważ zajście w ciążę jest jak wygrana w totka więc trzeba mieć nadzieje, że może teraz ja ??
Miłego Dnia Wam Wszystkim Życzę. !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 11:02
Madziulla, Morwa, baranosia, Natalek, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadza się baranosia na to reguły nie ma. Jedni muszą się kochać cały cykl innym wystarczy 1 dzień.
A podstawowym czynnikiem udanego cyklu jest jak najmniejszy stres. Wtedy gdy mi się udało.. nie miałam żadnych większych problemów. Nie myślałam o tym czy sie uda czy nie. Wiedziałam, że jestem młoda, że mam czas na dziecko. Bez spięć z narzeczonym i sie udało co prawda to szczęście nie trwało długo, ale zawsze coś.
Teraz też jestem pozytywnie do tego nastawiona, bo wiem, że tam na górze czeka na mnie Dzidziuś żeby tu przyjść na ziemię tylko wiem, że przyjdzie w odpowiednim dla niego czasie, a ja muszę być gotowa na to i jestem -
Trzymam kciuki za bety i testy! Oby jak najwięcej pozytywnych wiadomości
U mnie chyba owulacja będzie na dniach. Przed chwilą mąż stwierdził, że ma przeczucie, że z dzisiejszego porannego seksu będzie fasolaPaulette, rosax3, Donia12, Karissa, emerald_m lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc