Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej obecne i przyszłe ciężarówki ja juz po usg. Pęcherzyk z prawej strony mizerny jeszcze. Jak to pani dr powiedziała : na razie boli panią głowa. Gorzej ze z lewej strony jest torbiel 3.5 na 4.5 cm. Zdaje się że dość spora mam przyjść w poniedziałek na kolejne usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Nie sądziłam, że tu wrócę, bo dostałam okres 2 dni przed czasem i nie miałam zamiaru już zaglądać do maja, żeby o tym nie myśleć, ale...
Dziwna rzecz... otóż @ standardowo u mnie trwa 5 dni - 1 dnia plamienie, 3 dni krwawienia i 1 dzień plamienia. A teraz zaplamiłam na wieczór we wtorek, wczoraj miałam normalne, jak na mnie dość spore krwawienie, a dziś to już tak lekkie krwawienie, że miałam wątpliwości czy to nie bardziej plamienie... tak jakbym miała 1-2 dni okresu, zamiast 4-5. Kiedyś miałam standardowo 7 więc to 4-5 to naprawdę już spoko, ale 1 dzień krwawienia?? O co kaman?! Miałyście tak kiedyś?? Nie wiem czy się martwić czy co... temp. dziś rano nie mierzyłam, bo myślałam, że krwawię i nie miałam jakoś chęci, ale jak wróciłam do domu, to miałam 37,28.13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
Rano zmierzę temp. i jeśli będzie wyższa niż być powinna w czasie @, to zrobię test. Tak się składa, że mam jutro rano iść na pobranie krwi, żeby sprawdzić hormony, bo w poprzednim cyklu prolaktyna wyszła mi blisko górnego progu. Mam też wystawione skierowanie na bete, bo mi lekarz 2 msc temu wrzucił do systemu jak o to spytałam, więc jeśli, jakimś cudem, rano temp. będzie wyższa, a test pokaże coś innego niż zawsze, to będę mogła zrobić bete pierwszy raz w życiu :p
Nie wiem o co chodzi i co jutro pokaże termometr, ale w sumie cieszy mnie to, że dzieje się coś...nowego
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!