Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Isia, gratuluję!
Madziulla, myślę jak dziewczyny. Jeszcze jest czas, a wykres wygląda ok. Trzymam kciuki nadal.Madziulla, Isia86 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W niedziele robie test ciazowy o czulosci 10 a w pon wyruszam na bete.
Trzymajcie kciuki:)
Madziula jest dobrze nie ma co za wczasu sie martwic, bądź szczesliwa jak by ci sie udalo z podniesiona glowa do gory.
Ja wczoraj mialam jakies dziwne plamienie takie troche czarne i brazowe dziwne to bylo:)
Jak termin @ w wtorek minie i nie bedzie @ ide do ginekologa bo moze jakas infekcja sie przypaletala ale mnie wg nie swedzi ani nie piecze -
nick nieaktualnyPaulette wrote:A jeszcze jedno sie spytam. Co liczy sie ten stosunek lh do czegos tam. To jak badalam sobie to mialam 1,1 czy jakos tak. Dziewczyny na forum stwierdzily ze dobrze to mam. Tylko moje pytanie brzmi co ile czasu powinno sie badac hormony? No bo wydaje mi sie ze one nie sa ciagle takie same.
Stosunek LH do FSH potrafi wskazać podejrzenie PCOS. Im bliżej 1, tym lepiej, 1.1 to wynik godny pozazdroszczenia
Jeśli nie masz żadnych innych objawów, które pojawiły się w międzyczasie i które mogłyby wskazywać na PCOS, to nie zawracałabym sobie głowy kolejnym badaniemPaulette lubi tę wiadomość
-
a88 wrote:Stosunek LH do FSH potrafi wskazać podejrzenie PCOS. Im bliżej 1, tym lepiej, 1.1 to wynik godny pozazdroszczenia
Jeśli nie masz żadnych innych objawów, które pojawiły się w międzyczasie i które mogłyby wskazywać na PCOS, to nie zawracałabym sobie głowy kolejnym badaniemPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya88 wrote:Madziulla, nie zamartwiaj się, zaplanuj coś fajnego na wieczór, co Cię zajmie trochę, a jutro na pewno tempka poszybuje w górę! Albo opowiedz nam (albo przynajmniej mi, jeśli coś ominęłam) na przykład o tych wakacjach, do których tak odliczasz
Zajęcie mam bo mamy remont sypialni a co do wakacji ro jedziemy w góry w Sudety. Będziemy chodzić po górach. Ale pierwszy raz będziemy chodzic po schroniskach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baranosia piękny przyrost!!! Gratuluję!!!
Isia86 Gratuluję
Edit: Madziulla nie świruj Między 7 a 10-tym dniem po owulacji powinien nastąpić spadek i wzrost temperatury. To jest normalne. Warto zajrzeć do bazy wiedzy
Ed2: Jaka piękna ta pierwsza stronaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:17
Isia86 lubi tę wiadomość