Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wreszcie się doczekałam i rano testuję. Boje się jak jeszcze nigdy.
Mam niestety przeczucie, że zaniżę statystykę i już nie będzie tak pięknie w tym kwietniu...
Madziulla życzę Ci abyś jutro mogła się pochwalić pięknym obrazkiem z parką na pierwszej stronie. Trzymam mocno kciuki
Aga Twoja beta jest fenomenalna! Gratuluję
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
Zrób Madziulla bete - ja mimo zbyt niskiej temp i negatywnego sikanca dziś sobie betę zrobiłam. Stwierdziłam, że jak już i tak jestem w labo, a skierowanie czeka od 2-3 msc,to zrobię zanim mi wygaśnie :p zwłaszcza, że bety jeszcze nie robiłam :p swoją drogą... Los naprawdę lubi być złośliwy... Ze mną w labo była dziewczyna w ciąży...druga córeczka. Wy też od razu macie łzy w oczach w takiej sytuacji? Ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:20
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
U mnie również sikaniec negatywny
Wprawdzie cień cienia cieniowatego pojawił się, ale dopiero po 10 min. Za dużo takich cieni widziałam, żeby mieć nadzieję. I znowu nic z tegoJeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
antylopaa wrote:hej Wam. A ja mam pytanie, czy przed środową wizytą u lekarza, mam powtarzać betę? Robiłam dwa razy, 10dpo po pozytywnym teście i potem czy przyrasta po dwóch dniach. Jakie jest Wasze zdanie?
ja też właśnie w 10 robiłam i dziś w 12dpo. i czekam na wyniki...14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
dziewczyny mam wyniki bety i sama nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić
10 dpo - 18,85
12 dpo - 96,12
czy nie za duży ten przyrost? niby powinien się podwoić prawda? ale się martwię... liczyłam na 40, a nie na prawie 100... ;(14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm )