Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja też chętnie się dopiszę, pierwszy test mam w planie na 8.04, ale może na 13.04 zapiszcie, wtedy będzie już wszystko jasne Niestety od razu muszę uprzedzić, że mogę Wam zepsuć statystyki, ale... nadzieja umiera ostatnia
Paulette lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczyny zglaszalam się już u Was na testowanko w kwietniu
Dziś mam 3dpo i bóle piersi (jak nigdy) i dziwne sny... Oby to były objawy, a nie urojenia
Czy Wy u siebie cos zaobserwowalyscie?Paulette lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro zaczynam pic to Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g
Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) "
I zamierzam tez kupic siemie lniane
Po za tym biore elevit:) -
Mój M. bierze Salfazin, bo ma niski poziom testosteronu, a w tym preparacie jest dużo cynku i podobno ma pomóc, ale jak będzie to się okaże Do tego wit C lewoskrętna i jeszcze myślimy o olejku oregano. Te dwa ostatnie dlatego, ze w nasieniu jest wredna bakteria - gronkowiec złocisty, a podobno te specyfiki pomagająRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)