Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:
Mi wyszedł taki
https://zapodaj.net/9d5a50aab544f.jpg.html
Jutro pójdę na betę. Zobaczymy co wyjdzie. Chociaż ta moja zdecydowanie jaśniejsza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tyle pok co...
Aaa zapomniałam dodać że ja te suple też wzięłam od NASZEJ Koteczki więc całkiem niedawno przyszły do mnie zarazone ciazowirusem ❤️ podziałalo! Więc też chcę posłać dalejKoteczka82, Annie1981, Kitka_87, Martt95, Julik, Susanne, dmg111, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Gadałam z mężem, że jak się nie uda to lecimy kolejny miesiąc tak. Mąż rusza do pracy dopiero po mojej owulacji (zaufany pracownik odwali za niego 15 dni w miesiącu za podwójną stawkę) także to co już obiecał rozwiezie kto inny jakąś nadzieja jest... Tylko że kolejny cykl z lewego a przy nim nie ma jajowodu.. Mąż mówi, żebym ruszyła ze sterydem ba jak on wróci do kontaktu z ludżmi to się odseparuje bo ma ku temu całą górę w naszym domu. Powiedziała,że będzie na kearantannie od owulacji przez 24 dni a później już inna bajka i i tak będziemy się separowac ..
SzalonaOna, Annie1981, Lalia, Kitka_87, Susanne, ladySiSi, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Czy te ziółka można pić z np cło albo aromkiem? Jak tak to ja je poproszę.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pszczolka36l wrote:Czy te ziółka można pić z np cło albo aromkiem? Jak tak to ja je poproszę.
Niestety nie można bo można przestymulowac jajniki. Albo zioła albo clo.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Niestety nie można bo można przestymulowac jajniki. Albo zioła albo clo.
Motylek w takim razie podziękuję.madziulix3, SzalonaOna lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Chyba nie jest mi dane zarazić się wirus kami ciążowymi 😉04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Mnie też ostatnio ten test oszukał. Kreski wyglądały podobnie jak u Twojej koleżanki, na początku była blada, ale widoczna gołym okiem a po godzinie zrobiła się ciemniejsza. Beta nie pozostawiła złudzeń. Także ja już tym testom nie wierzę15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
Hej kochane jak tam samopoczucie? Mam do Was pytanie lekarz kazał brać duphaston do 26 dc z racji ,że jestem miałam podany zastrzyk w 14 dc nie chciałabym za szybko testować, czy duphaston brać do miesiączki czy odstawić jak lekarz kazał? Zawsze miałam niski progesteron .
Gratulacje dla tych co się udało 😘😘😘