Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka_s wrote:Hej kochane jak tam samopoczucie? Mam do Was pytanie lekarz kazał brać duphaston do 26 dc z racji ,że jestem miałam podany zastrzyk w 14 dc nie chciałabym za szybko testować, czy duphaston brać do miesiączki czy odstawić jak lekarz kazał? Zawsze miałam niski progesteron .
Gratulacje dla tych co się udało 😘😘😘 -
nick nieaktualnyAgnieszka_s wrote:SzalonaOna dzięki za odpowiedź 🙂 wiem , że lekarze różnie każą brać. A 10 dni po boję się że test pokaże się fałszywie pozytywny nie chcę robić sobie nadziei.
-
Cześć dziewczyny gratuluję tym co już wysiusiały dwie kreseczki.
Ja dziś miała testować ale nie potrzeby zresztą możecie same zobaczyć na wykresie... Po prostu cykl mi się wydłużył nie wiem do kiedy 😒😞
Trzymam kciuki za Was! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnamaya wrote:Cześć dziewczyny gratuluję tym co już wysiusiały dwie kreseczki.
Ja dziś miała testować ale nie potrzeby zresztą możecie same zobaczyć na wykresie... Po prostu cykl mi się wydłużył nie wiem do kiedy 😒😞
Trzymam kciuki za Was! -
SzalonaOna wrote:Ojej rzeczywiście a idziesz do lekarza? Zamierzasz testować?
Do lekarza daruję sobie. Wirus szaleje a ja mieszkam w domku z 95 letnią babcią i tak ciągle się narażamy bo trzeba np. Zakupy zrobić..
Jeżeli miałam owulację 28 to bez objawów żadnych 😂
Czekam na @ .SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnamaya wrote:Do lekarza daruję sobie. Wirus szaleje a ja mieszkam w domku z 95 letnią babcią i tak ciągle się narażamy bo trzeba np. Zakupy zrobić..
Jeżeli miałam owulację 28 to bez objawów żadnych 😂
Czekam na @ . -
nick nieaktualnyDzień dobry,
Morwa przykro mi, że stoisz przed taką decyzją. Jednocześnie takie historie powinny motywować te dziewczyny, które są zdrowe do tego żeby dziękować za to co mają.
Nie wiem jaką decyzję podjelas.
Ja jako mama powiem Ci, że mimo ogromnego pragnienia kolejnego dzidziusia, gdybym stanęła w obliczu być kolejny raz mamą i ryzykować, że jedno straci mamę, nie podjelabym ryzyka...
Trzymam za Ciebie kciuki😙
Dziewczyny mam pytanie,
Jesli moja fl trwa 12 dni, a zagniezdzenie jest miedzy 7-12, to pytanie, czy jest możliwość, że nie zdazy dojsc do tej implantacji, czy to inny mechanizm i on jakoś się zgrywa z długościa fazy?😳
Cierpie na bezsenność, młody budzi o 6, jak dbać o sen?!
Nie wiem czy to to, że nie moge glowy oczyścić czy to że owu? Któraś kiedys chyba tak pisala? -
nick nieaktualnyNynka wrote:Dzień dobry,
Morwa przykro mi, że stoisz przed taką decyzją. Jednocześnie takie historie powinny motywować te dziewczyny, które są zdrowe do tego żeby dziękować za to co mają.
Nie wiem jaką decyzję podjelas.
Ja jako mama powiem Ci, że mimo ogromnego pragnienia kolejnego dzidziusia, gdybym stanęła w obliczu być kolejny raz mamą i ryzykować, że jedno straci mamę, nie podjelabym ryzyka...
Trzymam za Ciebie kciuki😙
Dziewczyny mam pytanie,
Jesli moja fl trwa 12 dni, a zagniezdzenie jest miedzy 7-12, to pytanie, czy jest możliwość, że nie zdazy dojsc do tej implantacji, czy to inny mechanizm i on jakoś się zgrywa z długościa fazy?😳
Cierpie na bezsenność, młody budzi o 6, jak dbać o sen?!
Nie wiem czy to to, że nie moge glowy oczyścić czy to że owu? Któraś kiedys chyba tak pisala?Nynka lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Informuj nas na bieżąco :* może wyjdzie jakąś świąteczną niespodzianka? w końcu ciążę z bezowulacyjnego już widzieliśmy
Na takie czary nie liczę. To by było aż za dużo szczęścia.
Ale będę informować.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 18:30
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyNynka a co DO FL to mi się wydaje, że organizm się zgra z Zagniezdzeniem. Wydaje mi się, że najczęściej Zagniezdzenie występuje jednak 7-10 dpo. 12 dpo to chyba extremalna sytuacja, można też domniemywac, że owu nie została wyznaczona dokładnie w 100%. Nasz organizm wie co robi. Ja np. mam stała fazę lutealna 14 dni od zawsze wychodzi. Mimo, że skróci mi się cykl. Wcześniej miałam 28-29 dni. Teraz 26 dni. I mimo to FL 14 dni.
Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Zostały mi do oddania tylko zioła ojca Sroki. Kto chce, kto chce?
Motylku może ja się skuszę ☺️ wysłałam zaproszenie do przyjaciółekSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ladySiSi wrote:Tylko, że firma mojego szefa nie ponosi żadnych strat (branża budowlana). Produkcja działa, sprzedaż idzie, w tym miesiącu lepiej niż w tamtym. W tamtym dostałam wypłatę normalnie więc nie rozumiem dlaczego miałabym teraz dostać niepełną. A szefuncio do firmy przyjeżdża zadowolony i uśmiechnięty. Poczekam, zobaczę co będzie.
No to to jest inna sytuacja. I dla mnie bardzo niezrozumiała 😳🤦Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021