Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
*KasiaS* wrote:Ja zaznaczam jak już się zaczyna konkretne krwawienie.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ola_45 wrote:Ja dzisiaj startuje z kolejnym cyklem. Jeszcze okres sie nie rozkrecił. Ale juz sluz rozowo- brazowy orzy badaniu szyjki. Dziwne troche ze szyjka jeszcze nie otworzona ale cóż. Ewidentnie okres idzie bo bol brzucha juz mam. 26dc dzisiaj. Oznaczyc okres juz czy dopiero jak sie rozkreci? Bardzo dawno nie mialam tak krotkiego cyklu. Ostatni 33.
Nawet jakbym miala owulke wczesniej niz obstawialam to i tak seksy byly od 6dc
Poczekaj aż się rozkręci,ja w wieczór przed@ jak sprawdzam szyjke to mam różowy śluz i zaznaczam jak plamienie,a rano już normalna@przychodzi.
A dopóki @nie przyjdzie to zawsze jest nadzieja😉Tym bardziej,że cykl krótki i szyjka zamknięta😉
Motylku,spróbuj wieczorem zmolestować swojego😎✊Jeśli dziś owulka to do jajeczka jeszcze dotrą plemniki wieczorne💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 09:50
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie wczoraj 22 owulak negatywny, dzisiaj o 8 pozytywny. 10 dc. Bzyk był o 6. O 17 mam monit. Zobaczymy. Ale chyba dzisiaj będzie bo jajnik lewy mega boli. Zobaczę co lekarz powie i najwyżej doprawimy wieczorem ❤ -
Tajka wrote:Hej
U mnie wczoraj 22 owulak negatywny, dzisiaj o 8 pozytywny. 10 dc. Bzyk był o 6. O 17 mam monit. Zobaczymy. Ale chyba dzisiaj będzie bo jajnik lewy mega boli. Zobaczę co lekarz powie i najwyżej doprawimy wieczorem ❤Tajka lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Cześć dziewczyny,
Zaczynam z Wami dzisiaj 11 cykl starań 😘 mamy z mężem plan na kolejne starania więc wierzę, że się uda ✊
Proszę o wstępne wpisanie na 20.04.20 🤗*KasiaS*, Tajka, SzalonaOna, Annie1981, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Poproszę o wpisanie mnie na testowanie na 20.04.
Chciałabym żeby tym razem się udało! Biorę sobie do serca teorie o tym, że w swoim miesiącu urodzin jest się najbardziej płodnym. Ja jestem z marca i to będzie właśnie TEN cykl! Nie może być inaczej
Tym bardziej, że od czasu odstawienia tabletek anty pierwszy raz mam taką normalną @, z prawdziwego zdarzenia. Ostatnie 3 cykle miałam lekkie krwawienia. W tym cyklu jest zupełnie inaczej, jest tak normalnie, dużo, jak przed tabletkami. Mam nadzieję, że to znak, że wszystko się unormowało, odblokowałoSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Hej
U mnie wczoraj 22 owulak negatywny, dzisiaj o 8 pozytywny. 10 dc. Bzyk był o 6. O 17 mam monit. Zobaczymy. Ale chyba dzisiaj będzie bo jajnik lewy mega boli. Zobaczę co lekarz powie i najwyżej doprawimy wieczorem ❤ -
SzalonaOna wrote:Po południu go zmolestuje i nie ma zmiłuj. Jeśli właśnie uwalnia się komoreczka to mam 12h 💪
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
SzalonaOna wrote:U mnie też dziś owu z lewego. W ogóle wiecie czuję owulke tylko z lewego jajnika co 2 cykle. To normalne? Może prawy nie funkcjonuje?
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Cały czas gadam do swoich jajników jak powalona 😂
Joan lubi tę wiadomość
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
nick nieaktualny*KasiaS* wrote:A ja czytając dziewczyny na wątku marcowym zaczęłam gadać do swojej macicy 😂 dobrze, że mąż tego nie słyszy 😂
Ale wiecie, czuję taki spokój.. Piękna pogoda, słońce, wiosna się zaczyna... Czemu miałoby się nie udać? Uda się. I to właśnie w tym cyklu. Urodze maluszka jeszcze przed Świętami. Choinkę ubierzemy już w 6 ❤️ nie widzę innego rozwiązania! To będą najpiękniejsze Święta i Sylwester ❤️madziulix3, Anet.kaa, Joan lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Mogłybyśmy z boku śmiesznie wyglądać.
Ale wiecie, czuję taki spokój.. Piękna pogoda, słońce, wiosna się zaczyna... Czemu miałoby się nie udać? Uda się. I to właśnie w tym cyklu. Urodze maluszka jeszcze przed Świętami. Choinkę ubierzemy już w 6 ❤️ nie widzę innego rozwiązania! To będą najpiękniejsze Święta i Sylwester ❤️
Oczywiście, że się uda Ja to coś czuję, że kwiecień będzie jeszcze bardziej zielony jak marzecSzalonaOna lubi tę wiadomość
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
nick nieaktualnyOla powodzenia w nowym cyklu. Evelle trzymam kciuki zeby @ nie przyszla. Moze owu byla pozniej.
SzalonaOna dorwij go dziś i go bzyknij. Trzymam kciuki ❤
Co do odczuwania owu ja czuje bardziej z prawej. Z lewej duzo slabiej lub wcale.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Codziennie ok, tylko właśnie jak codziennie to podobno plemniki są słabe.
https://www.chcemybycrodzicami.pl/czesty-seks-jakosc-plemnikow/
SzalonaOna wrote:Po południu go zmolestuje i nie ma zmiłuj. Jeśli właśnie uwalnia się komoreczka to mam 12h 💪
SzalonaOna wrote:U mnie też dziś owu z lewego. W ogóle wiecie czuję owulke tylko z lewego jajnika co 2 cykle. To normalne? Może prawy nie funkcjonuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 11:45
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Słyszałam, że ból nie świadczy o tym, z którego jajnika jest owulacja. Ciężko mi to pojąć, ale podobno tak jest 😁
-
U mnie różnie, ostatni chyba była z prawego. Na monicie dzisiaj się okaże, bo napieprza lewy.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Cały czas gadam do swoich jajników jak powalona 😂
No dzisiaj po bzyku mąż mi sam powiedział żebym teraz pogadala haha (bo wspominałam mu o duchowości:D) i gadałam do plemnika i macicy:D