Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka wrote:Wlasnie przeczytalam na jednej z grup ze jest aplikacja femometer która po dodaniu zdjęcia testu owu wskazuje jaki jest poziom lh...Jakoś wierzyć mi się nie chce, coś słyszalyscie o tym ? Spróbowałabym ale akurat nie mam żadnego zdjęcia:D
-
Morwa wrote:Co ty gadasz ja prowadziłam tam kalendarze i to nie raz od 2014 roku 😱
Ściągnęłam tą apke. Fajna. Testy pozytywne uznała za pozytywne, negatywne za negatywne, więc tak na szybko to się sprawdziła.
Szkoda, że płatna, z tego co piszecie. Ja jeszcze tego nie sprawdzałam.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyNatisz wrote:Dziewczyny, bóle owu to normalna rzecz jeśli jednak się nasilają to radzę lepiej się zagłębić w temat.
Ja miałam straszne bóle owu, trwały 3 dni czasami 4.. I okazało się właśnie, że mam hiperprolaktynemia czynnościowa dostałam Bromergon jak pisałam wcześniej i ten cykl był z delikatnym bólem w połowie cyklu.. Lekarz mi tłumaczył, że ból owu to normalne, niektóre go mają inne nie. Jednak nie może on być bardzo intensywny -
SzalonaOna wrote:O kurcze... Ja niby prolaktyne miałam w normie, ale może bez kitu coś tam u mnie się działo, że ja tak moment owulacji wyczuwalam 🤔"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Dziewczyny, bóle owu to normalna rzecz jeśli jednak się nasilają to radzę lepiej się zagłębić w temat.
Ja miałam straszne bóle owu, trwały 3 dni czasami 4.. I okazało się właśnie, że mam hiperprolaktynemia czynnościowa dostałam Bromergon jak pisałam wcześniej i ten cykl był z delikatnym bólem w połowie cyklu.. Lekarz mi tłumaczył, że ból owu to normalne, niektóre go mają inne nie. Jednak nie może on być bardzo intensywny
Być może przez skacząca prolaktyne takie bóle, kto wie.. -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Lepiej nie łączyć dostinexu z niepokalankiem. Zresztą mają w sumie takie samo działanie więc to jak dla mnie trochę bez sensu. 🤔
Koteczko, już drugi raz przypadkiem klikłam na Twój suwaczek plus jeszcze u Anetki raz, to chyba znak, bo wcześniej mi się nie zdarzało 😊💚💚💚🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 22:25
Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Morwa, ja Ci mega kibicuję, jesteś moją definicją kobiecej siły 😉
Morwa, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Ktoś tu polecał tą:
https://allegro.pl/oferta/biotech-l-carnitine-chrome-karnityna-w-plynie-7220597124
Kupiłam mężowi, od dzisiaj pije
My właśnie wolimy w tabletkach 😄6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
Kitka_87 wrote:Koteczko, już drugi raz przypadkiem klikłam na Twój suwaczek plus jeszcze u Anetki raz, to chyba znak, bo wcześniej mi się nie zdarzało 😊💚💚💚🌷
I super wiesz jak bardzo Ci życzę ⏸️ ✊Kitka_87 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Tajka wrote:A siemię lniane można codziennie pić prawda ? Czy jak wiesiolka od 1dc do owu ?
Możesz spokojnie cały czas pić 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Annie1981 wrote:Widzisz, tak mi odpisali. A cena abonamentu stoi w miejscu.
Ściągnęłam tą apke. Fajna. Testy pozytywne uznała za pozytywne, negatywne za negatywne, więc tak na szybko to się sprawdziła.
Szkoda, że płatna, z tego co piszecie. Ja jeszcze tego nie sprawdzałam.
Teraz masz opcje wygrania abonamentu, spróbuj. I tak mają twój email
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3HImJiMd3MqJIJZGB5qKhxdTwM1lPSQ3CYBgDQIi1yklyaA/viewform
-
Morwa wrote:Sprawdź koniecznie. Ceny zmieniają się, więc nie ma co się naciągnąć na wyższą kwotę.
Teraz masz opcje wygrania abonamentu, spróbuj. I tak mają twój email
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3HImJiMd3MqJIJZGB5qKhxdTwM1lPSQ3CYBgDQIi1yklyaA/viewformMorwa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔