Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Niereanimuj wrote:Długo może nie jestem aktywna na forum, ale odkąd jestem to non stop o tym myśle i czytam 🤯 I wczoraj aż musiałam szukać sobie pracy w domu żeby zająć myśli. Dlatego tez odpuszam czytanie i zaanagażowanie bo mam wrażenie, ze za bardzo siada mi to na psychikę. Ale naprawdę można się tutaj dużo dowiedzieć i mnie forum podniosło na duchu, ze nie jestem sama i mogę z kimś porozmawiać na temat starań (ileż to chłop może słuchać). Mam mętlik w głowie czy buszować na forum czy dać na luz 🤯 🙂
a powiem Wam, że mnie forum nakręca ale pozytywnie. Może to ma wpływ, że ja podchodzę do tego inaczej. Żyję może trochę historiami i staraniami innych bardziej niż swoimi na ten moment.
Pisałam wcześniej, że nie mierzyłam w tym cyklu temp ani nie robiłam testów owu.
Ja do starań podchodzę z dużą rezerwą, bo biorę pod uwagę, że może mi się nie udać.
To w końcu aż 61 cykl starań a wyniki takie jakbym miała 10 albo i więcej lat niż mam.
To forum dało mi za to ogromną NADZIEJĘ, że mimo złych wyników moich czy męża może się udać.
BO CUDA SIĘ ZDARZAJĄ
nie raz tutaj widziałam, że z "beznadziejnych" przypadków były dzieci. Z niemożliwego stało się możliwe i realne.
Natisz, SzalonaOna, Kitka_87, Martt95, Lalia, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Mojemu kończy się androvit..ale bral tylko miesiac..ale podobno androvit jest najgorszy z tych supli na nasienie ? Co myslicie ? nie wiem co ma teraz brać? Wyniki nasienia niby ok...
Profertil ? Fertilman?"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Piękna 🤭Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️
Beta 3101 mlU/ml
21 dpt pęcherzyk 9 mm 🍀🍀
28 dpt maleństwo ma 5,2 mm i mamy ❤️
13+0 badania prenatalne, wszystko ok 😍
21+1 badania połówkowe, mamy 415 g 😍
29+1 usg III trymestru, jest 1321g 😍
34+3 mamy 2300g ❤️
36+6 mamy 2606g ❤️
38+0 mamy 3 kg ❤️
38+6 06.12.2021🍼3050kg i 51 cm ❤️
Mamy ❄️❄️❄️❄️
"Pamiętaj, najwięcej strachu kryje się w głowie. "
E.L.
-
Natisz wrote:Kochana ja nie czekam, bzyki były także wcześniej ❤️byl także wczoraj o 13 i teraz 💙 może się uda😊😊
Ja właśnie nie wiem jak to u nas rozegraćbo owu celuje na sobotę, 11dc. Wczoraj był bzyk czyli 7dc i chciałam poczekać do piątku czyli 10dc i też 11dc. Czy lepiej jeszcze 9dc ? Tylko już ten 10 i 11 dzień te plemniki mogą być słabe.. A tak od wczoraj 3 dni się naladaduja i uderzą
Jakie to chore te bzyki planowaćno ale inaczej jak..
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Ja właśnie nie wiem jak to u nas rozegrać
bo owu celuje na sobotę, 11dc. Wczoraj był bzyk czyli 7dc i chciałam poczekać do piątku czyli 10dc i też 11dc. Czy lepiej jeszcze 9dc ? Tylko już ten 10 i 11 dzień te plemniki mogą być słabe.. A tak od wczoraj 3 dni się naladaduja i uderzą
Jakie to chore te bzyki planowaćno ale inaczej jak..
Joan lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Mi lekarz powiedział że profertil jest super. Ale po co masz coś kupować skoro nasienie ok? Może po prostu zdrowa dieta
-
nick nieaktualnyAgawa85 wrote:Dla mnie to wszystkie słabo zrozumiałe. Ja mam ANA typ świecenia ziarnisty i miano 1:1280 więc bardzo wysokie. Zrobiłam ANA3 i wyszło mi silnie pozytywne DFS70 i kontrola, a pozostałe negatywne.
Pytanie do Koteczki, czy Ty miałaś coś jeszcze, czy dr Paśnik zalecił Ci leczenie tylko na podstawie ostatniego wyniki ANA i tego DFS70?
Miałam umawiać się do lekarza, aby to skonsultować, ale oczywiście korona pokrzyżowała plany.
Sprawdziłam też mam ten sam typ święcenia co Ty. Miałam brać encorton, to może coś by mógł, a przez wirusa nie biorę... -
SzalonaOna wrote:9,11,13
SzalonaOna, Koteczka82 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Natisz wrote:Tak samo bym zrobila. U mnie tak bylo teraz jak skończyła się @ tylko dziś bylo jeden po drugim jak dziewczyny mi radziły 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I to jest pierwszy najważniejszy dzień dla takiej moruli;) włącza się wtedy genom zarodka. Jak nasienie nie zawiodło to jest powiedzmy "Z górki" jak zawiodło to czar pryska kończy się wszystko na tym dniu ...wiecie ,że kom jajową , oocyt, można nakłuć zwykłą igłą i do 3 dnia będzie się dzielić tak jakby była zaplodnona? Później umrze..
Zyzia, Kitka_87, Joan, luthienn, Menia, Susanne, Lalia, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoan wrote:ja bym na Twoim miejscu zrobiła też testdna na trombofilię przed wizytą u niego. Ogarnia mutację więc można kilka spraw ogarnąć za jedną wizytą.
-
nick nieaktualny