Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Prawdopodobnie dzisiaj miałaś ovu jak wczoraj był bzyk to dobrze dzisiaj poprawcie i będzie super 😁
U mnie był ostatni bzyk 24h przed ovu i ok 36h po ovu i jestem w ciąży 😉Koteczka82, Joan lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:Pewnie dziś miałaś owulację, do 12h szansa na zapłodnienie.
Ja miałam taką samą sytuację, poszłam rano w 12dc do lekarza na monit a on do mnie ,że już po owulacji, ze nie ma już szansy na ciążę w tym cyklu, no to się bzyknęłam mimo to od razu po wizycie (mimo że lekarz przekreślił cykl) i zaskoczyło.
Na Twoim miejscu bym się bzyknęła.Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyMaggi110818 wrote:U mnie w mieście nie ma zbytnio do kogo, a teraz ta sytuacja zbytnio nie ułatwia. Też miałam brać encorton od miesiąca, ale nie wzięłam bo to immunosupresja, a przy wirusie jest nie wskazana. A powiem, że duże nadzieje w nim pokładam. Dr. Paśnik ma e-konsultacje?
Na pierwszą wizytę nie ma konsultacji e-mailowej. Tylko jak się jest już pacjentką. -
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Nie ma to związku z żadną chorobą autoimmunologiczną.
Jak jest DFS70 w badaniu potwierdzone to oznacza, że zmniejszone jest prawdopodobieństwo wystąpienia układowych reumatycznych chorób immunologicznych.
Ale DFS70 oznacza się, bo są one odpowiedzialne za jakąś 1/10 dodatnich wyników.
Ja mam też dodatnie.
Zacytuję samą siebie z tym DSF, bo uciekło chyba 😝 -
Natisz wrote:Kochana misja wykonana 😅 lekarz też mi mówił abym normalnie się bzykala😅😅
No to jesteś w ciążytego Ci życzę!
Lalia, Pcosik, luthienn, Natisz, Kitka_87, Siskaa, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Natisz a jak twój M znosi te starania? Bo wiem że partnerzy nasi różnie reagują i nie każdy z nich chce i lubi codziennie 🐝
Ja mam to szczęście (?), że mój M to mógłby codziennie, nawet pewnie po 2 razy 😂 także nawet nie wie kiedy dni płodne i niepłodne. I chyba to lepiej, bo pewnie nie wpłynęło by to na niego dobrze. Wie tylko zawsze kiedy zbliża się czas testowania i @... bo i to zawsze pyta🇳🇴
Ona:
PCOS, IO, bardzo nieregularne cykle
On:
Oligozoospermia
Starania od 2018r
2020 IUI ❌
Start IVF w 🇳🇴 2023:
Stymulacja Menopur150+Fyremadel 0,25 (31.01)
13.02 punkcja: pobrano tylko 1 🥚 😥-prawidłowo zapłodnione-1 ❄️
05.23 - poronienie zatrzymane (naturalny cud)
18.08 - punkcja. Mamy 7 zarodków
23.08 - ET
27.09 USG - mamy ❤️ 7+4 i 1,34cm człowieka 🥹
Mamy 7❄️ na zimowisku
-
nick nieaktualnyKitka, ściskam Cię mocno! Ja co miesiąc przeżywam dokładnie to samo co Ty. Teraz przez #zostanwdomu mam za dużo wolnego czasu i wkręciłam nie w forum. To nic złego, ale tak jak piszecie, pomimo pozytywnego wpływu forum, można sfiksować i myśli kręcą się wokół jednego tematu.
Kochana, zobaczysz w 2020 czy w 2021... Jak zobaczysz pozytywne kreski i dokulasz się szczęśliwie do końca, to zapomnisz o tych negatywnych emocjach teraz. A Maluszek będzie kochany, wyczekany i cudowny !!
Ściskam Cię mocno. Jak to mawiają, popłacz chwile, wstań, otrzep kurz, popraw koronę, cycki do przodu i walczymy dalej!
Jesteśmy z Tobą !!Kitka_87, Martt95, Lalia lubią tę wiadomość
-
pauliśka wrote:Natisz a jak twój M znosi te starania? Bo wiem że partnerzy nasi różnie reagują i nie każdy z nich chce i lubi codziennie 🐝
Ja mam to szczęście (?), że mój M to mógłby codziennie, nawet pewnie po 2 razy 😂 także nawet nie wie kiedy dni płodne i niepłodne. I chyba to lepiej, bo pewnie nie wpłynęło by to na niego dobrze. Wie tylko zawsze kiedy zbliża się czas testowania i @... bo i to zawsze pyta"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:No to jesteś w ciąży
tego Ci życzę!
kic83 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
pauliśka wrote:Natisz a jak twój M znosi te starania? Bo wiem że partnerzy nasi różnie reagują i nie każdy z nich chce i lubi codziennie 🐝
Ja mam to szczęście (?), że mój M to mógłby codziennie, nawet pewnie po 2 razy 😂 także nawet nie wie kiedy dni płodne i niepłodne. I chyba to lepiej, bo pewnie nie wpłynęło by to na niego dobrze. Wie tylko zawsze kiedy zbliża się czas testowania i @... bo i to zawsze pyta
Mój może zawsze wszędzie i o każdej porze 🤦♀️ I teraz mam z nim problem bo 🍦 to dla niego za mało a ja nie mam zupełnie ochoty, do tego dochodzi stres czy wszystko jest ok i delikatna infekcja na dole i sex może dla mnie nie istnieć. Tylko jak wyłączyć faceta na kilka miesięcy? 🤔pauliśka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Mój może zawsze wszędzie i o każdej porze 🤦♀️ I teraz mam z nim problem bo 🍦 to dla niego za mało a ja nie mam zupełnie ochoty, do tego dochodzi stres czy wszystko jest ok i delikatna infekcja na dole i sex może dla mnie nie istnieć. Tylko jak wyłączyć faceta na kilka miesięcy? 🤔
pauliśka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️
Beta 3101 mlU/ml
21 dpt pęcherzyk 9 mm 🍀🍀
28 dpt maleństwo ma 5,2 mm i mamy ❤️
13+0 badania prenatalne, wszystko ok 😍
21+1 badania połówkowe, mamy 415 g 😍
29+1 usg III trymestru, jest 1321g 😍
34+3 mamy 2300g ❤️
36+6 mamy 2606g ❤️
38+0 mamy 3 kg ❤️
38+6 06.12.2021🍼3050kg i 51 cm ❤️
Mamy ❄️❄️❄️❄️
"Pamiętaj, najwięcej strachu kryje się w głowie. "
E.L.
-
nick nieaktualny
-
Natisz wrote:Dobrze, ale jedyne co to denerwuje się na mnie kiedy nie myślę pozytywnie. On wierzy, że się uda i ciągle mi to powtarza, a ja czasami tracę wiarę i nam doły niepotrzebne. Dziś mi lekarz powiedział, że mam nie wmawiać sobie problemu tam gdzie go nie ma.
i fast foodow nie je A też sobie pozwalal:D no kilka wyrzeczeń jest..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 21:30
-
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Mój może zawsze wszędzie i o każdej porze 🤦♀️ I teraz mam z nim problem bo 🍦 to dla niego za mało a ja nie mam zupełnie ochoty, do tego dochodzi stres czy wszystko jest ok i delikatna infekcja na dole i sex może dla mnie nie istnieć. Tylko jak wyłączyć faceta na kilka miesięcy? 🤔
w owulacje czad, ale po owulacji to do @ może nie być dla niego..dziwne jak na faceta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 21:33
-
nick nieaktualny