Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie przyszła rano @, także dziewczyny, które chcą sobie "poprawić" cykl - ja polecam Niepokalanka spróbować (wiem, nie każdej będzie służył) - ostatnie trzy cykle miałam 24 dni, a teraz cykl 26 dni. Jestem bardzo zadowolona, taki efekt chciałam osiągnąć 😊😊😊
SzalonaOna, Lalia, nikii, Susanne, ladySiSi, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:I to jest pierwszy najważniejszy dzień dla takiej moruli;) włącza się wtedy genom zarodka. Jak nasienie nie zawiodło to jest powiedzmy "Z górki" jak zawiodło to czar pryska kończy się wszystko na tym dniu ...wiecie ,że kom jajową , oocyt, można nakłuć zwykłą igłą i do 3 dnia będzie się dzielić tak jakby była zaplodnona? Później umrze..
Lalia, Martt95, Morwa lubią tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Bidulek z tego mojego... tyle witamin mu przyszło a ta omega z SFD taka wielka 🙄
W ogóle to zamówiłam drugie opakowanie Parentonu i dzisiaj miało być dostarczone do paczkomatu a wyskoczył napisał „dostarczenie opóźnione” a jak wpisuje na messengerze numer paczki żeby wyszukało gdzie jest to pisze „ Wygląda na to , że mam niepełne dane. Skontaktuj się z konsultantem, który postara się pomóc.”
Ciekawe czy dojdzie, czy 60 zł w dupe
ja biorę tą samą omegę z SFD. Ona jest duża ale gładka więc problemu z połykaniem nie ma absolutnie żadnego. -
misiaczeka Ja biorę taki zwykły w proszku że sklepu dla sportowców 4g dziennie i chyba za efekty do tej pory letrozole ani clo nie działały a w tym cyklu piękny pęcherzyk 20mm a od początku właśnie piję inozytol
-
Kitka_87 wrote:Koteczko ja mam też DFS70 dodatnie i większość dziewczyn tak ma, z tego co widziałam na grupie Paśnika. Ale te przeciwciała się sprawdza właśnie z tego względu, że bardzo często wyniki są dodatnie u zdrowych osób. Jednak z tego co się orientowałam Paśnik bardzo często daje steryd nawet jak jest niskie miano, jak u mnie 1:160 ziarnisty.
a kojarzysz czy od pozytywnego testu czy od owu ? -
nick nieaktualnyJoan wrote:a kojarzysz czy od pozytywnego testu czy od owu ?
Raczej od bety, ale może to też zależeć od wysokości przeciwciał i umiejscowienia problemu.
To jak z heparyną - jedna ma od bety (ta co zachodzi, a traci 😔) a druga od owulacji (ta co wcale nie zachodzi).
Joan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamba91 wrote:misiaczeka Ja biorę taki zwykły w proszku że sklepu dla sportowców 4g dziennie i chyba za efekty do tej pory letrozole ani clo nie działały a w tym cyklu piękny pęcherzyk 20mm a od początku właśnie piję inozytol
Mamba pokaż z jakiej firmy masz? To mio? -
Kitka_87 wrote:Mamba pokaż z jakiej firmy masz? To mio?
Ja mam taki, podpatrzyłam go u jakiejś laski na Insta, która też ma pcos i IO, chwilę z nią pogadałam i zamówiłam bo stwierdziłam, że nic nie ryzykuje
https://www.myprotein.pl/sports-nutrition/100-inozytol/10530319.html?affil=thggpsad&switchcurrency=PLN&shippingcountry=PL&variation=10848192&gclsrc=aw.ds&&thg_ppc_campaign=71700000049025158&adtype=pla&product_id=10848192&gclid=Cj0KCQjw4dr0BRCxARIsAKUNjWQ3DWoQlwWcghQS0Yi67H1qu_HhSBhdcNLkKS3JQhHhUytLg-qbj4kaAvAXEALw_wcB
Chyba sporo osób piję też ten z tego co się orientuję
https://allegro.pl/oferta/inosytol-inozytol-proszek-500g-7172766369
No i ten ma miarkę, ten co ja mam jej nie ma ale dla mnie to nie problem bo mam wagę kuchenna i jubilerska w domu wiec 4g sobie odmierzam (teraz najczęściej na oko)
Ten co ja mam jest lekko słodkawy smak, ledwo wyczuwalny dobrze się rozpuszcza w wodzie. Ja tych aptecznych typu inofem nie mogłam chyba że względu na jakiś aromat, który dodawali jak mówiłam siadał mi strasznie na żołądku i tylko się męczyłam. A tabletek jak same wiecie trzeba łyka bardzo dużo żeby dość do tej dawki co trzeba więc ani to wygodne ani tanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 07:41
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, poszłam rano siu siu i nie zrobiłam testu, wytrzymałam 💪🤣
Zaraz jadę na cały dzień do rodziców, więc też nie zrobię 😅
Ale powiem Wam, że im bliżej terminu @,tym bardziej mi się wydaje, że nie wyszło 😑 patrząc na wykres nie jest źle, ale jak przejrzałam 10 poprzednich, to bardzo często 13 dpo temp wysoka, a 14 dpo spadała pod linie, albo 15 dpo spadała gwałtownie 😑
A że mam trzy aplikacje i trzy terminy @ to będę się męczyć do poniedziałku 🤦♀️
Chyba, że jutro wysikam dwie krechy 😁 ale mam wrażenie, że jednak nie w tym cyklu 😉
A kuźwa pierdzielisz 😁 stawiam Cię do pionu kobieto! 😁
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, poszłam rano siu siu i nie zrobiłam testu, wytrzymałam 💪🤣
Zaraz jadę na cały dzień do rodziców, więc też nie zrobię 😅
Ale powiem Wam, że im bliżej terminu @,tym bardziej mi się wydaje, że nie wyszło 😑 patrząc na wykres nie jest źle, ale jak przejrzałam 10 poprzednich, to bardzo często 13 dpo temp wysoka, a 14 dpo spadała pod linie, albo 15 dpo spadała gwałtownie 😑
A że mam trzy aplikacje i trzy terminy @ to będę się męczyć do poniedziałku 🤦♀️
Chyba, że jutro wysikam dwie krechy 😁 ale mam wrażenie, że jednak nie w tym cyklu 😉Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:U mnie przyszła rano @, także dziewczyny, które chcą sobie "poprawić" cykl - ja polecam Niepokalanka spróbować (wiem, nie każdej będzie służył) - ostatnie trzy cykle miałam 24 dni, a teraz cykl 26 dni. Jestem bardzo zadowolona, taki efekt chciałam osiągnąć 😊😊😊
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyflowerbox wrote:czy mogłybyscie zerknąć na mój wykres i dziwne niskie temperatury? odebrało mi to nadzieję bo nie wiem co jest grane. Badania hormonalne z zeszłego cyklu wyszły okej. Doradzcie jak możecie 😞
flowerbox lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
u mni coraz bliżej do testowania mam urodziny 21 ami chce wytrwać do tego dnia aleie wiem czy dam radę ja do niecierpliwych należę 🙃 w tym miesiącu wróciłam do brania duphastonu i acardu zobaczymy co to będzie.
Moje serduszka były w 7dc wieczór 11dc 12dc 13dc rano w pozycji od tyłu podejrzewam po bólu jajników kto ry nastąpił 12dc pod wieczór że owulacja mogła być z 12 na 13dc w nocy lub nad ranem no zobaczymy. Tak bym chciała sobie taki prezent na urodziny sprawić 🎂🌹🐥🐣Lalia, Susanne, ladySiSi, Mamba91 lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
A ja nie wytrzymałam i zatestowałam i jestem zła, bo ten test jest jakiś felerny. Jak na niego patrzę widzę co najmniej z pięć kresek.....
https://naforum.zapodaj.net/84fd453e8248.jpg.html
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.