Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:A dziękuję, nieźle!
Mdłości dają o sobie znać, zwłaszcza od 3 dni mocniej ale jeszcze nie wymiotuję poza tym jestem senna, mogłabym całe dnie przespać, ale przy dzieciach nie ma szans
W poniedziałek mam usg żeby zobaczyć serduszko i później mam wizytę u normalnego gina żeby założyć kartę ciąży. Już sram w gacie że stresu, ale modlę się i wierze, ze moje dzieciątko jest bardzo silne
Czekam na wieści i trzymam kciuki za fasolkę. Poznacie się bliżej w poniedziałek .
Jak ja bym chciała zrobić sobie już test. Nosi mnie jak nie wiem. Jeszcze z,tydzień muszę wytrzymaćSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Joan wrote:Mi babka w diagnostyce jak dzwoniłam w czwartek powiedziała, że w maju mają się laboratoria otwierać. Żebym się z badaniami wstrzymała. Nie wiem czy tylko u nas czy w Polsce powoli będzie to wracać do normy.
Mnie odpisali ze ok. 5 maja powinno być wiadomo ktore laboratoria beda otwarte. U mnie w mieście 5 diagnostyk i żadna nieczynna
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Kitka_87 wrote:Właśnie czytałam, że operacja wyrostka jest takim wskazaniem.
Też miałam często, nawet bardzo zapalania pęcherza 🙈
Od Was wiecej sie mozna dowiedziec niz od lekarza 🙈 u mnie bez zapalenia pęcherza ale mialam usuwany wyrostek i kawalek jelita w wieku 8 lat.
Dostaliśmy wyniki posiewu nasienia - dosyć liczne bakterie pałeczki krwotocznej. Wyslalam do gin antybiogram, przepisała antybiotyk ale tylko dla Meza 🤔
starania od 08.2019
👼 11.2019
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Nadrabiam Was ratami od 3 dni. Po powrocie do pracy doba jest za krótka 🙈
Nadzieja94, przykro mi że tak się u Ciebie potoczyło🙁 oby 🐒 szybko przyszla i mozna bylo wrocic do starań. Nowy cykl nowa szansa i nadzieja.
Bardzo czerwony ten koniec miesiąca 🙁 dziwny ten kwiecień. Nie dość że mało ⏸ to jeszcze zawirowania z okresami i plamienia. Niech się już skończy i maj okaże się szczesliwszy.
starania od 08.2019
👼 11.2019
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
eszanka wrote:Od Was wiecej sie mozna dowiedziec niz od lekarza 🙈 u mnie bez zapalenia pęcherza ale mialam usuwany wyrostek i kawalek jelita w wieku 8 lat.
Dostaliśmy wyniki posiewu nasienia - dosyć liczne bakterie pałeczki krwotocznej. Wyslalam do gin antybiogram, przepisała antybiotyk ale tylko dla Meza 🤔
to może dlatego takie wyniki. Wyleczy bakterię i będzie git.
Dobrze, że zrobiliście posiew,eszanka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,moja ginekolog odpisala mi na moje pytanie czy zrobic krzywą 3 punktową.Napisala że jak najbardziej i dodatkowo żeby zrobic badanie obciążenia prolaktyny po tabletce z metoclopramidem.Nigdy nie słyszałam o czymś takim?Robiła któraś z Was?Moja PRL wynosi 13,9 ng/ml wiec jest w normie.Dlatego nie wiem skąd ten pomysł🤔Ale to bardzo dobra lekarz wiec chyba wie co mówi.Na pytanie czy zrobic badanie WitD,B12 i testosteronu,nie odpowiedziała😐Napisała,że w Enel Med dostane skierowania przez telefon,ale musi być na Cito żeby zrobili,a wątpie że lekarz sie zgodzi,bo to nie pilne...Jesli nie uda sie to pójde do innego laba i zapłacę najwyżej.Noi chyba nie moge tego samego dnia robic krzywej i tej PRL??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja94 wrote:A czy to jest to badanie co dodałam zdjęcie?
https://www.testdna.pl/choroba_zakrzepowo-zatorowa/ -
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:
Jeszcze chwilka.Może jutro będzie pozytyw.
Udanego❤
Mi te testy z allegro nie wychodzą😐Nawet kreska kontrolna nie taka widoczna jak np.Twoja.W zeszłym cyklu były negatywne,jednego dnia kreska ściemniała,ale potem zbladła.A wg tempki i objawów,owu była.A w tym zaczęłam robić chyba już po owu,bo tempka skoczyła i utrzymuje się wysoko.Chyba wrócę do tych z domowego labolatorium.Zwariowany ten cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 12:51
-
Jasminum wrote:Myślałam, że jeśli dawka jest za mała to będzie spadać tylko wolniej, a tu widać, że jednak to tak nie działa Szkoda mi tylko tych 3 miesięcy...
Joan dziękuję za pomoc :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny