Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
Odpowiedz

Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚

Oceń ten wątek:
  • Limoncia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety plamienia, więc pewnie biochem 😥😥

27.05 FET-> Mamy naszego Maluszka ❤️

rfxggzu338ln1wxj.png
  • Magdalena 😀 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Dong quai polecam z firmy Swanson

Dziękuję 😃😘

• Magdalena 😀 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan wrote:
    Dziewczyny najczęsciej łykają ten chyba:

Dong_Quai_i27203_d800x800.png

Dziękuję 😃😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Jeszcze nie pozytyw co? Bo zastanawiam się jak bzyki rozłożyć, czy dzisiaj 2 czy jeden. Ale chyba dzisiaj wieczorem tylko, jutro pewnie będzie pozytyw to dwa razy zaatakujemy 😉

5b64f61e6e85.jpg
    Nie, jeszcze nie pozytyw. A to naprawdę tak jak sobie bzyki zaplanujesz tak są?? I jak to wtedy wygląda?? "O matko, ile on tam będzie ciupciał??! Niech się już spuszcza, bo chcę jak najszybciej test zrobić!! " 😂😂😂 Sorry, ale to nie osobiście do ciebie, tylko do wszystkich dziewczyn, które planują bzyki. 😂😂 Musicie sobie koniecznie wykupić kurs pani Agnieszki i wyluzować. Skupić się na innych rzeczach, bo tak wam nigdy nie wyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limoncia wrote:
    U mnie niestety plamienia, więc pewnie biochem 😥😥
    Niekoniecznie, tak czasami bywa. Dziewczyny na gorących mamuśkach mówią, że tak się zdarza, niektóre krwawią. Brzuch cię boli do tego? Choć to też nie będzie wyznacznikiem... Staraj się nie przeciążać, odpoczywaj dużo i w poniedziałek powtórz betę, mimo plamienia nawet. No chyba że to będzie normalny okres, no to raczej biochem niestety...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poupee się odzywała ostatnio? Ktoś wie, co u niej? Ostatnio niepokoiła się krwawieniem..
    A Kristin 1990?? Jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan, a u ciebie jak się sprawy mają? Zaczęłaś już nowy cykl?

• eszanka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Jeszcze nie pozytyw co? Bo zastanawiam się jak bzyki rozłożyć, czy dzisiaj 2 czy jeden. Ale chyba dzisiaj wieczorem tylko, jutro pewnie będzie pozytyw to dwa razy zaatakujemy 😉

5b64f61e6e85.jpg

Dzisiaj wieczorem, jutro wieczorem, pojutrze wieczorem a później rano 😉

qdkkvcqgllcwggq8.png

starania od 08.2019
    👼 11.2019
    08.2020 Angelius Provita, dr MP

04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
    04.05 beta 812,6 mlU/ml
    11.05 mamy zarodek 🍀
    25.05 ❤️

"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have"
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan wrote:
    Marzenia z tego co kojarzę Natisz robiła prolaktynę z obciążeniem. Normalnie dobrze a po obciążeniu hiperprolaktynemia. Dostała leki.

Anetka chyba też.
    Otóż to. Moja podstawowa była 16 (robiona dwa razy) ale wg mojego lekarza to już było trochę za dużo dlatego wysłał mnie na badanie z obciążeniem i wtedy wyszlo 27 i 189, ale ten pierwszy wynik 27 podniósł wtedy zapewne bzyk przed 🤭

Joan lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Nie, jeszcze nie pozytyw. A to naprawdę tak jak sobie bzyki zaplanujesz tak są?? I jak to wtedy wygląda?? "O matko, ile on tam będzie ciupciał??! Niech się już spuszcza, bo chcę jak najszybciej test zrobić!! " 😂😂😂 Sorry, ale to nie osobiście do ciebie, tylko do wszystkich dziewczyn, które planują bzyki. 😂😂 Musicie sobie koniecznie wykupić kurs pani Agnieszki i wyluzować. Skupić się na innych rzeczach, bo tak wam nigdy nie wyjdzie.
    Etam, my w udanym cyklu nasz ostatni, prawdopodobnie szczęśliwy seks właśnie tak ciupalismy bo już żadne nie miało zbyt wielkiej ochoty 5 dzień i wyszło :)

Edyciak, Joan lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:

5b64f61e6e85.jpg
    Jesteście zadowolone z tych testów? Ja miałam z allegro ale takie różowe. Te niebieskie przysłała mi Nona i nic się w nich nie zmienia :/ dzisiaj zrobiłam różowy (mam swoje dwa) jest prawie pozytywny. Ja robiąc te różowe w innych cyklach miałam monit i idealnie pokrywało się u nie wszytko z monitem.. Nie wiem czy to taki przypadek tylko i te niebieskie testy sa nienormalne , czy jednak będzie to cykl bezowulacyjny . Muszę jakiś testy zamówić (testy owu) i nie wiem czy zamawiać te niebieskie czy lepiej te różowe,te co miałam wcześniej....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 13:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz miałam te niebieskie i są ok.

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:

Każda zna już swoje cykle i wydaje mi się, że głupotą byłoby pomijać ten czas, kiedy to może się udać. Nie każda ma tutaj dużo czasu, żeby spełnić marzenia. Mnie celowanie w dni płodne zupełnie nie dziwi. Owszem nie widzę powodów do rozpaczania, bo w dniu potencjalnej owulacji nie było 🐝 albo że udało się 2x zamiast 4x. Gdybyś Ty nie współżyła z mężem w dni płodne to w ciąży byś też teraz nie była.

eszanka, GrubAsia, Nadzieja94, Dzudi, Lalia, Makino92 lubią tę wiadomość

• eszanka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jesteście zadowolone z tych testów? Ja miałam z allegro ale takie różowe. Te niebieskie przysłała mi Nona i nic się w nich nie zmienia :/ dzisiaj zrobiłam różowy (mam swoje dwa) jest prawie pozytywny. Ja robiąc te różowe w innych cyklach miałam monit i idealnie pokrywało się u nie wszytko z monitem.. Nie wiem czy to taki przypadek tylko i te niebieskie testy sa nienormalne , czy jednak będzie to cykl bezowulacyjny . Muszę jakiś testy zamówić (testy owu) i nie wiem czy zamawiać te niebieskie czy lepiej te różowe,te co miałam wcześniej....

Skoro masz sprawdzone działanie różowych to je bym kupiła.
    Gdybym w takiej sytuacji zamówiła niebieskie to za każdym negatywnym testem zastanawiałabym sie czy działają. 🙂

Morwa lubi tę wiadomość

qdkkvcqgllcwggq8.png

starania od 08.2019
    👼 11.2019

04.05 beta 812,6 mlU/ml
    11.05 mamy zarodek 🍀
    25.05 ❤️

"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have"
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 12:00

klz9df9hix7ly771.png
  • eszanka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, dziwne mam te cykle albo rozpoznawanie śluzu jest dla mnie za trudne.

Do tej pory owulacje mialam ok. 17 dc. Obecnie mam 10 dc i od wczoraj mam rozciagliwy śluz. W czwartek mialam skrzep śluzu wyglądający jak białko jajka kurzego. Nie czaję tego.

qdkkvcqgllcwggq8.png

starania od 08.2019
    👼 11.2019

04.05 beta 812,6 mlU/ml
    11.05 mamy zarodek 🍀
    25.05 ❤️

• Joan Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Joan, a u ciebie jak się sprawy mają? Zaczęłaś już nowy cykl?

Tak. Nowy cykl u mnie już kilka dni.

Edyciak lubi tę wiadomość

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:

No wlasnie wg mnie te niebieskie są felerne.Zamówiłam 30 sztuk na allegro i myslalam że starczą na 3 cykle,ale ten cykl jest ostatni kiedy je używam.Poprzednie z domowego labolatorium pokazywały owu,a monit to potwierdzil.Ale ze są droższe to zdecydowalam sie na te z allegro.Czasem w Rossmanie są w promocji te z labolatorium wiec spróbuje upolować,bo przez te tylko się wkurzam

Morwa lubi tę wiadomość

• Joan Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:

Ja mam teraz różowe (Meditrade) i idealne pozytywy (aż specjalnie otworzyłam jeden bo za ciula nie pamiętałam jakiego są koloru :P)
    Miałam kiedyś niebieskie i też mi pokazywały pozytyw..

Lalia, Morwa lubią tę wiadomość

• Joan Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:

haha gdybym ja miała się bzykać wtedy gdy i ja i on jednocześnie mamy ochotę to notorycznie nie bzykalibyśmy się w płodne. Mu to najbardziej się chce gdy ja mam @ (gdy np. nie wie o niej) lub zaraz po płodnych :P Uprzedzę że z reguły nie wie o płodnych, czasem tylko mu mówię, że wtedy i wtedy trzeba i bez dyskusji :P On by się bzyknął raz z reguły 6-7 dc i basta do końca cyklu :P Mi się ostatnio raczej rzadko chce.

Kitka_87, Lalia, Makino92 lubią tę wiadomość

‹‹ 612 613 614 615 616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ