Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie, jeszcze nie pozytyw. A to naprawdę tak jak sobie bzyki zaplanujesz tak są?? I jak to wtedy wygląda?? "O matko, ile on tam będzie ciupciał??! Niech się już spuszcza, bo chcę jak najszybciej test zrobić!! " 😂😂😂 Sorry, ale to nie osobiście do ciebie, tylko do wszystkich dziewczyn, które planują bzyki. 😂😂 Musicie sobie koniecznie wykupić kurs pani Agnieszki i wyluzować. Skupić się na innych rzeczach, bo tak wam nigdy nie wyjdzie.
-
nick nieaktualnyLimoncia wrote:U mnie niestety plamienia, więc pewnie biochem 😥😥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:
Dzisiaj wieczorem, jutro wieczorem, pojutrze wieczorem a później rano 😉
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Joan wrote:Marzenia z tego co kojarzę Natisz robiła prolaktynę z obciążeniem. Normalnie dobrze a po obciążeniu hiperprolaktynemia. Dostała leki.
Anetka chyba też.Joan lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Nie, jeszcze nie pozytyw. A to naprawdę tak jak sobie bzyki zaplanujesz tak są?? I jak to wtedy wygląda?? "O matko, ile on tam będzie ciupciał??! Niech się już spuszcza, bo chcę jak najszybciej test zrobić!! " 😂😂😂 Sorry, ale to nie osobiście do ciebie, tylko do wszystkich dziewczyn, które planują bzyki. 😂😂 Musicie sobie koniecznie wykupić kurs pani Agnieszki i wyluzować. Skupić się na innych rzeczach, bo tak wam nigdy nie wyjdzie.
Edyciak, Joan lubią tę wiadomość
-
Jesteście zadowolone z tych testów? Ja miałam z allegro ale takie różowe. Te niebieskie przysłała mi Nona i nic się w nich nie zmienia dzisiaj zrobiłam różowy (mam swoje dwa) jest prawie pozytywny. Ja robiąc te różowe w innych cyklach miałam monit i idealnie pokrywało się u nie wszytko z monitem.. Nie wiem czy to taki przypadek tylko i te niebieskie testy sa nienormalne , czy jednak będzie to cykl bezowulacyjny . Muszę jakiś testy zamówić (testy owu) i nie wiem czy zamawiać te niebieskie czy lepiej te różowe,te co miałam wcześniej....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 13:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Nie, jeszcze nie pozytyw. A to naprawdę tak jak sobie bzyki zaplanujesz tak są?? I jak to wtedy wygląda?? "O matko, ile on tam będzie ciupciał??! Niech się już spuszcza, bo chcę jak najszybciej test zrobić!! " 😂😂😂 Sorry, ale to nie osobiście do ciebie, tylko do wszystkich dziewczyn, które planują bzyki. 😂😂 Musicie sobie koniecznie wykupić kurs pani Agnieszki i wyluzować. Skupić się na innych rzeczach, bo tak wam nigdy nie wyjdzie.
Każda zna już swoje cykle i wydaje mi się, że głupotą byłoby pomijać ten czas, kiedy to może się udać. Nie każda ma tutaj dużo czasu, żeby spełnić marzenia. Mnie celowanie w dni płodne zupełnie nie dziwi. Owszem nie widzę powodów do rozpaczania, bo w dniu potencjalnej owulacji nie było 🐝 albo że udało się 2x zamiast 4x. Gdybyś Ty nie współżyła z mężem w dni płodne to w ciąży byś też teraz nie była.eszanka, GrubAsia, Nadzieja94, Dzudi, Lalia, Makino92 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jesteście zadowolone z tych testów? Ja miałam z allegro ale takie różowe. Te niebieskie przysłała mi Nona i nic się w nich nie zmienia dzisiaj zrobiłam różowy (mam swoje dwa) jest prawie pozytywny. Ja robiąc te różowe w innych cyklach miałam monit i idealnie pokrywało się u nie wszytko z monitem.. Nie wiem czy to taki przypadek tylko i te niebieskie testy sa nienormalne , czy jednak będzie to cykl bezowulacyjny . Muszę jakiś testy zamówić (testy owu) i nie wiem czy zamawiać te niebieskie czy lepiej te różowe,te co miałam wcześniej....
Skoro masz sprawdzone działanie różowych to je bym kupiła.
Gdybym w takiej sytuacji zamówiła niebieskie to za każdym negatywnym testem zastanawiałabym sie czy działają. 🙂Morwa lubi tę wiadomość
starania od 08.2019
👼 11.2019
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Kurde, dziwne mam te cykle albo rozpoznawanie śluzu jest dla mnie za trudne.
Do tej pory owulacje mialam ok. 17 dc. Obecnie mam 10 dc i od wczoraj mam rozciagliwy śluz. W czwartek mialam skrzep śluzu wyglądający jak białko jajka kurzego. Nie czaję tego.
starania od 08.2019
👼 11.2019
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
Morwa wrote:Jesteście zadowolone z tych testów? Ja miałam z allegro ale takie różowe. Te niebieskie przysłała mi Nona i nic się w nich nie zmienia dzisiaj zrobiłam różowy (mam swoje dwa) jest prawie pozytywny. Ja robiąc te różowe w innych cyklach miałam monit i idealnie pokrywało się u nie wszytko z monitem.. Nie wiem czy to taki przypadek tylko i te niebieskie testy sa nienormalne , czy jednak będzie to cykl bezowulacyjny . Muszę jakiś testy zamówić (testy owu) i nie wiem czy zamawiać te niebieskie czy lepiej te różowe,te co miałam wcześniej....
No wlasnie wg mnie te niebieskie są felerne.Zamówiłam 30 sztuk na allegro i myslalam że starczą na 3 cykle,ale ten cykl jest ostatni kiedy je używam.Poprzednie z domowego labolatorium pokazywały owu,a monit to potwierdzil.Ale ze są droższe to zdecydowalam sie na te z allegro.Czasem w Rossmanie są w promocji te z labolatorium wiec spróbuje upolować,bo przez te tylko się wkurzamMorwa lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz różowe (Meditrade) i idealne pozytywy (aż specjalnie otworzyłam jeden bo za ciula nie pamiętałam jakiego są koloru )
Miałam kiedyś niebieskie i też mi pokazywały pozytyw..Lalia, Morwa lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Nie, jeszcze nie pozytyw. A to naprawdę tak jak sobie bzyki zaplanujesz tak są?? I jak to wtedy wygląda?? "O matko, ile on tam będzie ciupciał??! Niech się już spuszcza, bo chcę jak najszybciej test zrobić!! " 😂😂😂 Sorry, ale to nie osobiście do ciebie, tylko do wszystkich dziewczyn, które planują bzyki. 😂😂 Musicie sobie koniecznie wykupić kurs pani Agnieszki i wyluzować. Skupić się na innych rzeczach, bo tak wam nigdy nie wyjdzie.
haha gdybym ja miała się bzykać wtedy gdy i ja i on jednocześnie mamy ochotę to notorycznie nie bzykalibyśmy się w płodne. Mu to najbardziej się chce gdy ja mam @ (gdy np. nie wie o niej) lub zaraz po płodnych Uprzedzę że z reguły nie wie o płodnych, czasem tylko mu mówię, że wtedy i wtedy trzeba i bez dyskusji On by się bzyknął raz z reguły 6-7 dc i basta do końca cyklu Mi się ostatnio raczej rzadko chce.Kitka_87, Lalia, Makino92 lubią tę wiadomość