Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)
Odpowiedz

Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)

Oceń ten wątek:
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sugar belle wrote:
    Hej dziewczyny jestem nowa ale przeczytałam już cały wątek w ostatnim tyg. Dziś 10dpo i test wyszedł z bardzo blada kreska, jesteśmy w pierwszym cyklu starań z testami owu.
    Zaraz chłopa wyrzucę do apteki po ultra wrażliwy test bo chciałbym już wiedzieć napewno

https://zapodaj.net/plik-iw3Ea0KZEJ

Jest kreseczka 😍 Ja też dzisiaj 10 dpo 🙂 Dawaj znać jak zrobisz drugi test. I witamy, zostań z nami 🤗

Kinia92, pp2018 lubią tę wiadomość

Starania od 12.2023

Letrox + Glucophage

1 cykl stymulowany Aromek

Dieta 💪🏻
  • Kroliczek2411 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sugar belle wrote:
    Hej dziewczyny jestem nowa ale przeczytałam już cały wątek w ostatnim tyg. Dziś 10dpo i test wyszedł z bardzo blada kreska, jesteśmy w pierwszym cyklu starań z testami owu.
    Zaraz chłopa wyrzucę do apteki po ultra wrażliwy test bo chciałbym już wiedzieć napewno

https://zapodaj.net/plik-iw3Ea0KZEJ

Nooo kreseczka jest 😀
    Ciche Gratulacje ❤️

• Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pink_Flowers wrote:
    Kochana, takie bóle ,,okresowe” z całą pewnością mogą też świadczyć o 🤰🏻 także …. Mocne kciuki 🤞🏼masz jeszcze jakieś inne objawy ?

Dzięki kochana ale nie nastawiam się. Nie mam objawów. Nawet nie wiem czego mogłabym się doszukiwać bo mało czytam na ten temat, nie mierze temperatury, nie ogarniam śluzów jakie powinny być przez nieregularne cykle itd.
    Śluzu jest troche, jest przezroczysty i klei się (przepraszam wrażliwe dziewczyny, trochę ble 😁 ) ale czy taki powinien być? Nie mam pojęcia. Poza tym nic dziwnego nie widzę. Jestem senna jak całe życie haha
    Myślałam, że mam 3 testy w domu, okazało się, że jest jeden (musiałam pewnie zużyć w styczniu) więc przy okazji galerii kupię faccelki 🙂 Dwa kupię, w domu został mi pink płytkowy.

Kinia92, Pink_Flowers lubią tę wiadomość

Starania od 12.2023

Letrox + Glucophage

Dieta 💪🏻
  • Kinia92 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Dzięki kochana ale nie nastawiam się. Nie mam objawów. Nawet nie wiem czego mogłabym się doszukiwać bo mało czytam na ten temat, nie mierze temperatury, nie ogarniam śluzów jakie powinny być przez nieregularne cykle itd.
    Śluzu jest troche, jest przezroczysty i klei się (przepraszam wrażliwe dziewczyny, trochę ble 😁 ) ale czy taki powinien być? Nie mam pojęcia. Poza tym nic dziwnego nie widzę. Jestem senna jak całe życie haha
    Myślałam, że mam 3 testy w domu, okazało się, że jest jeden (musiałam pewnie zużyć w styczniu) więc przy okazji galerii kupię faccelki 🙂 Dwa kupię, w domu został mi pink płytkowy.
    Warto spróbować:) czasem brak objawów jest objawem ;) trzymam za Ciebie kciuki.
    Ja przy pierwszej ciazy zapomnialam ze powinnam dostać okres, jakoś bylam mocno zajęta. Zorientowałam się ze cos jest nie tak jak poszłam pozwiedzać zameczki i wejście na pagórek sprawiło mi ogromną trudność, a biegałam wtedy półmaratony. Wróciłam do domu, zrobilam test i piękne dwie grube krechy. Okres spóźniał się wtedy tydzien. Chciałabym mieć teraz tamto podejście, bez stresu i ciągłego sprawdzania..

pp2018 lubi tę wiadomość

12 cs 👶

02.2020 👧
    08.2021 👼

03.2024
    LH 12,6
    FSH 10,4
    AMH 0,53

10.2024
    AMH 0,211
    FSH 13,10
    Lh 9,43
    Badania na pasożyty - czysto ✅

07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
    09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
    12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
    25.11.2024, dwa zarodki z ❤️❤️ 124ud/min🥺🤞
    13.12.2024 wizyta 🤞
    Duphaston 2x1, acard 75

preg.png
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia92 wrote:
    Warto spróbować:) czasem brak objawów jest objawem ;) trzymam za Ciebie kciuki.
    Ja przy pierwszej ciazy zapomnialam ze powinnam dostać okres, jakoś bylam mocno zajęta. Zorientowałam się ze cos jest nie tak jak poszłam pozwiedzać zameczki i wejście na pagórek sprawiło mi ogromną trudność, a biegałam wtedy półmaratony. Wróciłam do domu, zrobilam test i piękne dwie grube krechy. Okres spóźniał się wtedy tydzien. Chciałabym mieć teraz tamto podejście, bez stresu i ciągłego sprawdzania..

U mnie z pierwszą ciążą było niemal identycznie. Super wspomnienia 🙈

pp2018 lubi tę wiadomość

Starania od 12.2023

Letrox + Glucophage

Dieta 💪🏻
  • Hibiskus Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny w ten piękny sobotni poranek ♥️
    Kciuki za testujące 🤞 gratulacje dla tych co wytestowaly dwie krechy 😁 a chorującym zdrówka 😊

U mnie od owu temp ciągle waha się od 36.9 do 37, czuje się jakbym była lekko przeziębiona...nie wiem czy to normalne po owu czy to może jakiś pierwszy znak czy po prostu jestem przeziębiona 😆
    A i ciągle sikam 😆 nawet w nocy 3 razy wstawałam, to nie jest normalne 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia, 10:02

monii00, Pink_Flowers, Britta, Kroliczek2411, pp2018 lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze👶

✅PCOS --> brak regularnych miesiączek, brak owulacji

✅Pierwszy cykl stymulowany--> ❎
    ✅Drugi cykl stymulowany--> ❎
    ✅ Trzeci cykl stymulowany --> ❓
    Pierwszy monitoring - 10 dc - 10.06 - jajniki drobnopecherzykowe
    11-16.06 - zastrzyki Fostimon
    17.06 - drugi monitoring

🌼 Pozostałe leki/ suple: Formetic (metformina), Dostinex (raz w tyg.), Fertistim, Wit. D, Omega 3, Wiesiołek
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski 👋
    Chorowitkom zdrówka życzę i dużo odpoczynku w ten weekend 😊
    Gratulacje ⏸️ i spokojnej ciąży życzę ❤️
    Trzymam kciuki za testowanie 🍀

Odnoście śluzu w owulację i w trakcie ciąży to miałam taki sam lub podobny, może w ciąży bardziej kolor mleczny a w owulacje przezroczysty.. Nie wiem czy też tak miałyście.. Wysokie libido też 😂

Podziwiam za mierzenie temperatury, wykończyłabym się 😅

U mnie owulacja, dzisiaj chciałam z rana serduszować ale mąż był zmęczony i jeszcze pojechał na studia, no cóż.. Jutro go dopadnę 😂
    Zajęłam się innymi rzeczami i zaczynam malowanie pokoju, miłego dnia 🌸

Pink_Flowers lubi tę wiadomość

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l.
    18.11.2024 Ważę już 864 g i śmiało kopię w brzuszku 😍
    15.10.2024 Ważę już 386 g i jestem Chłopcem 💙
    06.09.2024 Wyniki PAPP-A ➡️ niskie ryzyka
    06.08.2024 Mam już 3,12 cm i mama usłyszała pierwszy raz moje serduszko ❤️
    11.07.2024 Jest ❤️
    25.06.2024 ⏸️
    09.05.2024 Wykryty ok 0,5 cm mięśniak - do kontroli ➡️ nie powiększa się 👍
    04.05.2024 💔 poronienie samoistne 4tc 4dz
    24.10.2023 💔 poronienie samoistne 5tc 3dz

💉 Neoparin 60 mg 💊 Acard 150
    🗓 28.11 wizyta gin prywatnie
    🗓 09.12 wizyta gin NFZ
    🧬 19.12 prenatalne III trymestru
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Powiem Ci, że ja mam regularne cykle i widzę jak ten śluz się zmienia z fazy na fazę. Przy cyklu w którym nam się udało w lutym przed terminem miesiączki miałam taki jasny i rozciągliwy. Nie było go jakoś bardzo dużo. A teraz mam taki typowy wodnisty i nierozciągliwy i momentami w ogóle jest sucho 🤷🏻‍♀️ ale nie mam nadziei co do tego cyklu. Za mało ♥️ i dwa dni przed owulacją , więc to musiałby być szczęśliwy traf 😂

• Anka___ Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, nie miałam tu okazji pozaglądać wczoraj, ale już wracam.

@pink_flowers przykro mi że cię tak potraktował ten lekarz, niestety służba zdrowia w Polsce wygląda jak wygląda 🤦‍♀️Kuruj się i dużo zdrówka ci życzę

@kroliczek 2411 witaj!! Chętnie cię przyjmiemy oczywiście. Trzymam kciuki za twój udany cykl, wytrzymaj jak najdłużej z testowaniem ❤️

@rolka355 i @mamausia wydaje mi się że nam dużo społeczność nawiązuje taką presję codo tego wieku, a niestety presja w staraniach nie pomaga a wręcz odwrotnie działa..

@renata_j jak się czujesz psychicznie ?

@britta dziękuję za pocieszające statystyki ale jednak wolałabym żeby to było 10 na 10😅❤️

@amira wracaj do nas, tęsknimy❤️

Dziś sobota i wyjątkowo mam wolne i wypadł i mnie 3 dzień cyklu więc postanowiłam wybrać się na badania, już jestem po:)
    Zrobiłam:
    TSH
    FSH
    LH
    Anty-tg(bo ciągle mam podwyższone)
    Niedługo wybieram się do endokrynologa na kontrolne badania, bo już czas

Poza tym padła decyzja o zmianie ginekologa, który przyjeżdża do nas raz w tygodniu z Poznania(ma bardzo dobre opinie), potrzebuje świeżej oceny od innej osoby chyba, w razie czego do swojego lekarza zawsze mogę wrócić.

Czy odpowiada wam wasz obecny ginekolog? Bo mam wątpliwości czy mam sobie dać spokój z tym czy jednak zmieniać lekarza, czy szukać kogoś innego. W pracy mam styczność codziennie z dużo ilością kobiet i się podpytywałam kto do kogo chodzi i kogo polecają 🌝

Życzę wam przy okazji miłego weekendu, pogoda nam sprzyja, piękne słoneczko ❤️

Pink_Flowers, Britta, Kroliczek2411 lubią tę wiadomość

• Emcia Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !

Za testujące trzymam mocno kciuki ! 😍
    Dla wszystkich którym się udało, gratulacje i dużo dużo zdrówka ❤️

Przepraszam, że nie odzywałam się ostatnio ale ten cykl mnie jakoś "dobija", no i natłok obowiązków mnie pochłonął... Ale jestem na bieżąco ☺️ choć czasami ciężko nadążyć 😅.
    U mnie 2 dni plamienia 3 dni krwawienia i kolejne 2 plamienia ... Coś chyba mi się rozregulowało gdyż miesiączka przyszła 12 dni po owu i 5 dni przed planowana @.. pierwszy raz mam 7 dni okresu a nie pamiętam kiedy ostatni raz tam miałam, zawsze mam max 5 .. Do tego okropne bóle krzyżów i jajników zobaczę jak będzie w kolejnych dniach.. ale już mam dość ... 🤦🏼‍♀️

Buziaki i pozdrawiam was wszystkie ❤️😘

Anka___, pp2018 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka___ wrote:

@pink_flowers przykro mi że cię tak potraktował ten lekarz, niestety służba zdrowia w Polsce wygląda jak wygląda 🤦‍♀️Kuruj się i dużo zdrówka ci życzę

@kroliczek 2411 witaj!! Chętnie cię przyjmiemy oczywiście. Trzymam kciuki za twój udany cykl, wytrzymaj jak najdłużej z testowaniem ❤️

@rolka355 i @mamausia wydaje mi się że nam dużo społeczność nawiązuje taką presję codo tego wieku, a niestety presja w staraniach nie pomaga a wręcz odwrotnie działa..

@britta dziękuję za pocieszające statystyki ale jednak wolałabym żeby to było 10 na 10😅❤️

Dziś sobota i wyjątkowo mam wolne i wypadł i mnie 3 dzień cyklu więc postanowiłam wybrać się na badania, już jestem po:)
    Zrobiłam:
    TSH
    FSH
    LH

Poza tym padła decyzja o zmianie ginekologa, który przyjeżdża do nas raz w tygodniu z Poznania(ma bardzo dobre opinie), potrzebuje świeżej oceny od innej osoby chyba, w razie czego do swojego lekarza zawsze mogę wrócić.

Czy odpowiada wam wasz obecny ginekolog? Bo mam wątpliwości czy mam sobie dać spokój z tym czy jednak zmieniać lekarza, czy szukać kogoś innego. W pracy mam styczność codziennie z dużo ilością kobiet i się podpytywałam kto do kogo chodzi i kogo polecają 🌝

Ja do tej pory chodziłam do różnych lekarzy w Luxmed, ten który akurat miał termin. Nigdy nie udało mi się trafić na takiego lekarza ,,z prawdziwego zdarzenia” z powołaniem i dużą wiedzą. Dopiero przy poronieniu poszłam do lekarza prywatnie, którego niby że słyszenia znałam , ale nie chodziłam do niego ze względu na koszta i to, że mam pakiet w Luxmed. Okazało się, że to jest tak cudowny lekarz z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. Przeprowadził mnie przez ten proces naprawdę cudownie i pomimo całej sytuacji czułam się bezpieczna i zaopiekowana.
    Dlatego stwierdziłam , że na pewno będzie to ,,mój” lekarz. Uważam, że zawsze mamy prawo do zmiany lekarza.

Britta, Anka___ lubią tę wiadomość

• Hibiskus Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka___ wrote:

Zrobiłam:
    TSH
    FSH
    LH

Ja w swoim życiu miałam 5 ginekologów (w tym do 3 chodziłam prywatnie) i z nich dopiero ostatni wydaje się, że ogarnia moją przypadłość i wie jak mnie leczyć 😆 także jeśli masz wątpliwości to ja bym się konsultowała z innym, zwłaszcza że jest polecany :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia, 11:37

Anka___ lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze👶

17.06 - drugi monitoring

🌼 Pozostałe leki/ suple: Formetic (metformina), Dostinex (raz w tyg.), Fertistim, Wit. D, Omega 3, Wiesiołek
  • koktajlowa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG wrote:
    Zgadzam się. Ale bardziej interesuje mnie Twoja stopka. Kurcze.... musze schudnąć sporo ale ciagle tyje. Jak obliczyć ten deficyt kaloryczny?
    Mi dietetyczka wyznaczyła swego czasu deficyt i miałam od niej dietę. Teraz kompletnie nie umiem wrócić do tej diety. Sama staram się trzymać kaloryczność ale marnie mi to idzie 🫤 Nie wiem czy znowu nie pójdę do jakiegoś dietetyka. Źle się czuję ze sobą.
    Możesz spróbować obliczyć w jakimś kalkulatorze na google.

PaulaG lubi tę wiadomość

💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta

PAI homo
    ANA typ homogenny 1:640
    IBS

09.10.2024
    beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
    11.10.2024
    beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
    14.10.2024
    beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
    16.10.2024
    beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
    24.10.2024 wizyta
    06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
    14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
    27.11.2024 wizyta nfz
    09.12.2024 wizyta
    13.12.2024 prenatalne

04.2024 cb (7cs)
    10.2023 wznowienie starań
    04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
    02.2020 cb (6cs)
    08.2018 rozpoczęcie starań
    01.2016 córka 💙

preg.png
  • koktajlowa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biel ale jeszcze będę testować w przyszłym tygodniu jeżeli mnie 🐒 nie zaskoczy.

Ciężki dzień. Z mężem nie możemy się dogadać w sprawie auta. W sensie czy sprzedawać i co za ile kupić. Już jestem zmęczona 🫤

💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta

PAI homo
    ANA typ homogenny 1:640
    IBS

09.10.2024
    beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
    11.10.2024
    beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
    14.10.2024
    beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
    16.10.2024
    beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
    24.10.2024 wizyta
    06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
    14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
    27.11.2024 wizyta nfz
    09.12.2024 wizyta
    13.12.2024 prenatalne

04.2024 cb (7cs)
    10.2023 wznowienie starań
    04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
    02.2020 cb (6cs)
    08.2018 rozpoczęcie starań
    01.2016 córka 💙

preg.png

Wysłany: 13 kwietnia, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    Mi dietetyczka wyznaczyła swego czasu deficyt i miałam od niej dietę. Teraz kompletnie nie umiem wrócić do tej diety. Sama staram się trzymać kaloryczność ale marnie mi to idzie 🫤 Nie wiem czy znowu nie pójdę do jakiegoś dietetyka. Źle się czuję ze sobą.
    Możesz spróbować obliczyć w jakimś kalkulatorze na google.
    Wiem jak to jest 🙈 zawsze jak decyduje się na dietę to nagle ciagle jestem głodna 🙄 mój mózg wtedy totalnie się przestawia. Obecnie od dwóch tygodni jestem na poście przerywanym i czasem się poruszam trochę bez spiny i waga lekko drgnęła. Nie liczę na jakieś spektakularne efekty ale zawsze to coś 😅
    Tobie życzę powodzenia żebyś znalazła ten złoty środek ❤️

Ja dziś nie wiem co się dzieje ale boli mnie prawy jajnik od kilku godzin 😨 czy któraś tak miała? Jestem 6dpo i nie wiem czy tak powinno to wyglądać.? dziwne strasznie 🤷‍♀️
    Z góry dzięki za odp

• Hibiskus Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Wiem jak to jest 🙈 zawsze jak decyduje się na dietę to nagle ciagle jestem głodna 🙄 mój mózg wtedy totalnie się przestawia. Obecnie od dwóch tygodni jestem na poście przerywanym i czasem się poruszam trochę bez spiny i waga lekko drgnęła. Nie liczę na jakieś spektakularne efekty ale zawsze to coś 😅
    Tobie życzę powodzenia żebyś znalazła ten złoty środek ❤️

Ja dziś nie wiem co się dzieje ale boli mnie prawy jajnik od kilku godzin 😨 czy któraś tak miała? Jestem 6dpo i nie wiem czy tak powinno to wyglądać.? dziwne strasznie 🤷‍♀️
    Z góry dzięki za odp

W necie piszą, że może to być wczesny objaw ciąży, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem, jestem 2 dni za Tobą i póki co żadnego bólu w jajniku

Kroliczek2411 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze👶

17.06 - drugi monitoring

• Mamausia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    U mnie biel ale jeszcze będę testować w przyszłym tygodniu jeżeli mnie 🐒 nie zaskoczy.

Ciężki dzień. Z mężem nie możemy się dogadać w sprawie auta. W sensie czy sprzedawać i co za ile kupić. Już jestem zmęczona 🫤

A może odpuść niech sam zdecyduje😊 czasem warto.
    Ja uważam ,że teraz są trudne czasy dla mężczyzn,aby nimi być ,więc warto w domu zadbać o to by poczuł się jak mężczyzna. To tak ode mnie.

Britta lubi tę wiadomość

👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat

👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
    👧🏻 córeczka 2019

6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
    21.12.23 usg puste jajo
    4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965

08.05.2024 II - 11dpo beta 23
    10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
    16.05.2024 - beta 2464
    22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
    24.05.2024 - beta 26709
    28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
    11.07.2024 prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa

preg.png

Wysłany: 13 kwietnia, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hibiskus wrote:
    W necie piszą, że może to być wczesny objaw ciąży, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem, jestem 2 dni za Tobą i póki co żadnego bólu w jajniku
    Nie nakręcam się o nie …🙈 chociaż jak każda dziewczyna tu chciałabym żeby to była ciąża. Ja już od dawna nie czytam nic w necie bo prawda jest taka ze każdy objaw jaki wpisuje to niby oznacza ciąże 😅. Ale dziękuję za odpowiedz i czekam w takim razie na CB , może Ty też będziesz miała taki objaw 😄 i to będzie to 🤞🏻😊.

• Hibiskus Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Nie nakręcam się o nie …🙈 chociaż jak każda dziewczyna tu chciałabym żeby to była ciąża. Ja już od dawna nie czytam nic w necie bo prawda jest taka ze każdy objaw jaki wpisuje to niby oznacza ciąże 😅. Ale dziękuję za odpowiedz i czekam w takim razie na CB , może Ty też będziesz miała taki objaw 😄 i to będzie to 🤞🏻😊.

Ja wpadłam w paranoję sprawdzania różnych objawów, ale to w zasadzie co mam może oznaczać wszystko 🙈 prawda jest taka, że 4 dni po owu nie ma opcji mieć jakieś objawy wskazujące ciążę, ale i tak sprawdzam, nie potrafię się powstrzymać 🫣
    Kiedy testujesz? W 10dpo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia, 13:39

Starania o pierwsze👶

17.06 - drugi monitoring

• Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, krew w śluzie.
    Albo idzie 🐒 i stąd wczorajszy ból podbrzusza + krew albo 🥹.
    Dzisiaj 10dpo.

Kinia92, Hibiskus, Emcia lubią tę wiadomość

Starania od 12.2023

Letrox + Glucophage

Dieta 💪🏻
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ