Kwiecień plecień, stary hasa, będę z tego mieć bobasa :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pink_Flowers wrote:Mam, kupiłam dwa 🤣
Nigdy nie byłam tak przekonana, że nic z tego jak w tym cyklu. Nawet ♥️ nie było dokładnie w tym czasie co potrzeba a okazuje się , że plemniki poczekały sobie na owu 😳
Na całe szczęście Augumentin jest bezpieczny w ciąży, coś na demna czuwa 😇
Oby to wszystko skończyło się dobrze 🤞🏼😍 po ostatnich przejściach jestem zestresowana na maxa
Kochana, mocno trzymam kciuki, by było wspaniale ! 🤞🏻♥️
Cieszę się 🥹
Czekam rano na powtórkę !Pink_Flowers, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
Pink_Flowers wrote:Sosenka z góry Cię przeproszę, że nie poczekałam na Ciebie, ale ze względu na ten antybiotyk tchnęło mnie żeby pojechać do Roska i kupić test dla pewności. Mamy 10 dpo test robiony o 17:30 i mamy to 😱🙈
Ja nie wiem o co chodzi , jestem tak zszokowana, że nie wiem co się dzieje wokół mnie 😱
Nic mi się nie spina, objawy , śluz …. Boże 😱 byłam pewna , że nic z tego
https://ibb.co/ZMTTGhp
Gratulacje ! 🥰❤️Pink_Flowers, Zbuntowana lubią tę wiadomość
12 cs 👶
02.2020 👧
08.2021 👼
03.2024
LH 12,6
FSH 10,4
AMH 0,53
10.2024
AMH 0,211
FSH 13,10
Lh 9,43
Badania na pasożyty - czysto ✅
07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
25.11.2024, dwa zarodki z ❤️❤️ 124ud/min🥺🤞
13.12.2024 wizyta 🤞
Duphaston 2x1, acard 75
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPink_Flowers wrote:Mam, kupiłam dwa 🤣
Nigdy nie byłam tak przekonana, że nic z tego jak w tym cyklu. Nawet ♥️ nie było dokładnie w tym czasie co potrzeba a okazuje się , że plemniki poczekały sobie na owu 😳
Oby to wszystko skończyło się dobrze 🤞🏼😍 po ostatnich przejściach jestem zestresowana na maxaPink_Flowers, Sosenka93 lubią tę wiadomość
-
Pink_Flowers wrote:Sosenka z góry Cię przeproszę, że nie poczekałam na Ciebie, ale ze względu na ten antybiotyk tchnęło mnie żeby pojechać do Roska i kupić test dla pewności. Mamy 10 dpo test robiony o 17:30 i mamy to 😱🙈
Ja nie wiem o co chodzi , jestem tak zszokowana, że nie wiem co się dzieje wokół mnie 😱
OMG gratulacje!!! To jakoś tak zawsze bywa, że to się dzieje wtedy, kiedy na to nie liczymy 😅Pink_Flowers, Sosenka93, Kinia92 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze👶
✅PCOS --> brak regularnych miesiączek, brak owulacji
✅Pierwszy cykl stymulowany--> ❎
✅Drugi cykl stymulowany--> ❎
✅ Trzeci cykl stymulowany --> ❓
Pierwszy monitoring - 10 dc - 10.06 - jajniki drobnopecherzykowe
11-16.06 - zastrzyki Fostimon
17.06 - drugi monitoring
🌼 Pozostałe leki/ suple: Formetic (metformina), Dostinex (raz w tyg.), Fertistim, Wit. D, Omega 3, Wiesiołek -
Pink_flowers superr ! Gratulacje 🥰🥰🥰
Pink_Flowers, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
nick nieaktualny
-
Gratuluję i czuję się zszokowana tak jak ty. Objawy też had na miesiączke już sprawdzałam w kalendarzu kiedy owu bedzie w następnym cyklu bo byłam przekonana ze to nie teraz.
Ja zrobiłam jeszcze dwa testy i ten bardziej czuły ma naprawdę wyraźną kreskę woohoo 🥳Pink_Flowers, Zbuntowana, Kinia92, Werani lubią tę wiadomość
-
GRATULACJE ❤️!!!Pink_Flowers lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySugar belle wrote:Gratuluję i czuję się zszokowana tak jak ty. Objawy też had na miesiączke już sprawdzałam w kalendarzu kiedy owu bedzie w następnym cyklu bo byłam przekonana ze to nie teraz.
Ja zrobiłam jeszcze dwa testy i ten bardziej czuły ma naprawdę wyraźną kreskę woohoo 🥳
Masz w planie robić betę ? Bo ja się mocno waham i raczej jestem na nie. Po ostatnich przeżyciach wolę poczekać do wizyty do lekarza, jak będzie miało się coś zadziać to się zadzieje. A tak będę się zastanawiała i martwiła a to o wartość , a to o przyrost 😱Kinia92 lubi tę wiadomość
-
Pink_Flowers wrote:Mam, kupiłam dwa 🤣
Oby to wszystko skończyło się dobrze 🤞🏼😍 po ostatnich przejściach jestem zestresowana na maxa
Ale super 😍 trzymam kciuki za kropka i Ciebie!Pink_Flowers lubi tę wiadomość
11cs o pierwsze maleństwo 👶🏻
👧🏻 28
PCO
✅ hormony w porządku
✅ owulacje w porządku
👦🏼 26
💦 25mln (11,09 w ml) odważnych, lecz nieco słabych żołnierzy o morfologii 2%
🏃♂️ i ruchliwości A+B=6%, A+B+C=17%,
👩❤️👨 chcących się związać z komórką jajową tylko 43% (HBA),
🧬 fragmentacja chromatyny 84%
➡️ 🥗 dalsza diagnostyka, dobra suplementacja i zmiana trybu życia -
Gratuluję ⏸️ ♥️
Pink_Flowers lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Pink_Flowers wrote:Gratuluje !!!! ♥️♥️
Masz w planie robić betę ? Bo ja się mocno waham i raczej jestem na nie. Po ostatnich przeżyciach wolę poczekać do wizyty do lekarza, jak będzie miało się coś zadziać to się zadzieje. A tak będę się zastanawiała i martwiła a to o wartość , a to o przyrost 😱
Nie mam w planie robić bety, myślę że tak jak napisałaś jak się ma coś zadziać to się zadzieje ale jestem dobrej myśli 🥰Pink_Flowers, pp2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sugar belle wrote:Nie mam w planie robić bety, myślę że tak jak napisałaś jak się ma coś zadziać to się zadzieje ale jestem dobrej myśli 🥰
Sugar, ale wieści!!
Pink_flowers, gratulacje! Nie ma to jak niespodzianka!
Ja dzisiaj byłam na posłudze, na którą zgłosiłam się tydzień temu, ale nie spodziewałam się, że choroba bedzie mnie jeszcze dociskać. Nie znalazłam nikogo kto by mnie zastąpił, ale pojechałam i było mega bardzo się cieszę, że się jednak wybrałam! Jeszcze się dowiedziałam, że na układ oddechowy i płuca super jest miodunka, więc późnym popołudniem szukałam tego zioła po mieście )))
Ale fajne wiadomości dziewczyny dzisiaj! Rety, ale się cieszę, że u was zaskoczyło:))Pink_Flowers, Kinia92 lubią tę wiadomość
38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
Pink_Flowers wrote:Jutro na pewno powtórzę z samego rana ♥️ a Ty Sosenko czekasz do wtorku ?
Jak dzisiaj miała miejsce ewentualną implantacja to jest sens już jutro testować?? Nie wiem tego 🙈Kinia92 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
Dieta 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Pink_Flowers wrote:Ja bym raczej poczekała te 2-3 dni. Od implantacji hormon HCG zaczyna się wytwarzać po około 24-48 h 😉
Nooo, dobrze, że mam mądrzejsze koleżanki 😁
Zatestuję we wtorek 🤗pp2018, Pink_Flowers lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
Dieta 💪🏻