Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:A ja mam plodny śluz! nie wiem o co chodzi (robilam test czy to nie sperma i raczej nie).
W sklepie mialam atak bolu przez 5min silnego prawego jajnika ze ruszac się nie mogłam:/
No to do dzieła Trzymam kciuki :*Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:No wlasnie o to chodzi ze dzis nie spedzamy nocy razem nocy:(( ale dwa dni działalismy wczoraj i 3dni temu:) moze zdziałalismy cuda
Kochana - pamiętaj, że nie tylko w nocy można działać
Ja tam np dziś rano po męża powrocie z nocki, a przed moim wyjściem do pracy wykorzystałam małe 10 min, które mięliśmy dla siebie - może jutro powtórkę zrobimy, bo mi się spodobało
Także się nie zrażaj i działajcie wg możliwościZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:No tak o to chodzi ze jutro do wieczora sie az nie widzimy:) alez oczywiście ze nie tylko wieczorami mozna
A to gorzej - szkoda, że się nie da wysłać plemniczków SMSem
Ale głowa do góry - do jutra wieczorem to w sumie krótko, także myślę, ze są spore szanse - powodzonka!!!Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
karolinka1992 wrote:Dziewczynki @ przylazła uciekam stąd Powodzenia :*
Powodzenia również dla Ciebie w kolejnym cyklukarolinka1992 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
gusiek85 wrote:Karolka nie martw sie ja zaraz do Ciebie dolacze bo juz czuje @ w krzyzu i ruszamy na majowke bedzie dobrze. Mordeczka ja tez czekam!!!!
No maj będzie dla Was szczęśliwy dziewczyny - nie ma innej opcji!
Ja też czekam na Mordeczkę, ale czy ona przypadkiem nie robi tego testu po spaniu czyli jakoś po południu w jej przypadku?karolinka1992 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Vuko wrote:No, jak sie wyspi, ale ja juz czekam
aaaa - bo już myślałam, że coś się Zmieniło, albo że ja coś pokręciłamZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Agnesia wrote:No tak o to chodzi ze jutro do wieczora sie az nie widzimy:) alez oczywiście ze nie tylko wieczorami mozna
Może nasi mężowie sa w tym samym miejscu ? hihi bo ja mojego tez do jutra wieczora nie zobaczeAbra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbra wrote:Kochana - pamiętaj, że nie tylko w nocy można działać
Ja tam np dziś rano po męża powrocie z nocki, a przed moim wyjściem do pracy wykorzystałam małe 10 min, które mięliśmy dla siebie - może jutro powtórkę zrobimy, bo mi się spodobało
Także się nie zrażaj i działajcie wg możliwości
nawet jest udowodnione,że rano jest większa szansa bo jest więcej plemników w spermie -
menka wrote:nawet jest udowodnione,że rano jest większa szansa bo jest więcej plemników w spermie
ooo - to takich informacji nie posiadałam.
Mam nadzieję, że mi się już nie przydadzą, bo uda się w tym cyklu, ale jakby co będę pamiętała na przyszłość
Tylko tak myślę - czy w przypadku gdy mąż pracował na nocną zmianę, a nie spał w ciągu nocy, to "takie rano" też daje większą liczbę plemników???Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...