Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinka1992 wrote:szkoda gadać temperatura spadła wczoraj 36,91 a dziś już 36,64 także adios ciążo czuje , że już lezie powoli @
a może ten spadek, to zagnieżdżenie???? cio? wszędzie piszą, że między 7 a 10 dniem, a u Ciebie to chyba 10ty, prawda? -
kofeinka wrote:a może ten spadek, to zagnieżdżenie???? cio? wszędzie piszą, że między 7 a 10 dniem, a u Ciebie to chyba 10ty, prawda?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziś były u mnie dwie koleżanki , które nie wiedzą że staramy się o dziecko. Po prostu postanowiliśmy , że nie będziemy nikomu o tym mówić. Obydwie mają dzieci, i tak rozmawiały sobie która jakie miała objawy ile się starały jak przechodziły ciążę , jakich używają pampersów jakie mleko itd. itd. a ja siedziałam cicho i słuchałam bo co miałam się odzywać, ja na ten temat nie mogę się wypowiedzieć, tak mi się jakoś przykro zrobiło...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam was serdecznie bardzo się cieszę, ze to forum to takie miejsce gdzie każda z nas może się wygadac i zostanie zrozumiana często wiele z nas potrzebuje dobrego słowa, czy podniesienia na duchu gdy dopadają nas "czarne mysli"... Ja osobiście bardzo często mam takie chwile pełne wątpliwości. Jutro powtarzam bete i tak bym chciala by ładnie przyrosła... Mam nadzieje ze będzie dobrze a jednocześnie boje się ze strace ta upragnioną ciążę... 2 biochemiczne które przeszłam nie dają o sobie zapomnieć i ta obawa non stop we mnie siedzi...
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMordeczka oj super by bylo, zaciskam kciuki za powtorke!
Karolinka 10 dpo to za wczesnie moim zdaniem na spadek malpowy, ekspertem nie jestem i wiem ze nie chcesz sie wkrecac ale nie mysl negatywnie ,zobaczymy jak bedzie rozumiem Cie z tymi kolezankami, mnie jest tez coraz bardziej smutno jak slucham o dzieciach, nie ze zazdroszcze ale po prostu mi smutno. W weekend odwiedzilismy dalsza rodzinke meza a tam wesolutko, dwoch jego kuzynow - jeden ma 4 dzieci drugi 2 i jest male przedszkole bo mieszkaja po sasiedzku. Normalnie to bym sie rzucila do zabawy z dzieciakami bo je uwielbiam, ale jakos tak mi sie dziwnie zrobilo ze nawet sie wiele nie odzywalam... Ale przynajmniej nie nakrecam sie juz ze jestem w ciazy co cykl (tak bylo z poczatku), jestem raczej na etapie przekonania ze to jest coraz mniej realne.karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
karolinka1992 wrote:Tak u mnie jest dokładnie 10dpo. Też bym chciała w to wierzyć jeżeli jutro spadnie jeszcze bardziej to oznacza , że nic z tego, a jeżeli sie podniesie to nadzieja jest cykle mam 32-34 dniowe.
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję Trochę tak właśnie przykro się robi jak słucha się koleżanek jak opowiadają o swoich dzieciach a ja co mam powiedzieć? Kurczę myślałam , że zajść w ciąże jest tak łatwo...ale myliłam się, pamiętam czasy, kiedy robiłam test ciążowy i błagałam Boga aby to nie była ciąża błagałam proszę Boże nie teraz a teraz jest ,,Boże proszę niech tym razem nam się uda,, a teraz po 9 latach bycia razem tak bardzo się wszystko pozmieniało, jesteśmy już w pełni gotowi na dzieciątko a tu nic...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
karolinka1992 wrote:Bardzo Wam dziewczyny dziękuję Trochę tak właśnie przykro się robi jak słucha się koleżanek jak opowiadają o swoich dzieciach a ja co mam powiedzieć? Kurczę myślałam , że zajść w ciąże jest tak łatwo...ale myliłam się, pamiętam czasy, kiedy robiłam test ciążowy i błagałam Boga aby to nie była ciąża błagałam proszę Boże nie teraz a teraz jest ,,Boże proszę niech tym razem nam się uda,, a teraz po 9 latach bycia razem tak bardzo się wszystko pozmieniało, jesteśmy już w pełni gotowi na dzieciątko a tu nic...
ech... mam dosłownie to samo... ale nie łam się - damy radękarolinka1992 lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:ech... mam dosłownie to samo... ale nie łam się - damy radę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
hej.
No i przyszła @...
Także zaczynam nowy cykl i mam nadzieję, że teraz się uda ! Na pewno nie bzykniemy się tylko raz, tak jak teraz było
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki testów!
Będę Was podczytywać, a z niektórymi spotkamy się w majowych - niestety, bo wolałabym, żebyśmy wszystkie teraz zaciążyłyinaa lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juhuhuhuhu huhu hu hu ja sie dzisiaj niepotrzbenie wdałam w dyskusje z dziewczynami na nowym wątku no ale cóż już wam uzupełniam .. pytanie gdzie jest inaa? Ina ma @ i jeździ kupywac ciuszki hahaha
gusiek85 lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Nasze kwietniowe motto : Autorka: Summerka :
Kwiecień plecień, bo przeplata, w kwietniu każda w ciąży lata;)
Lista kwietniowych testerek:
1- kierzynka, Wenndi, kredeczka91@, kata89@
2- Anulk88k@, kate55@
3- Aleksandrakili@, momo1009@
4- Tynka1990@, Justine M, alinka@
5- Ballerina, kama005@, kot_bury@, Oluniaaa, Gabi.@,
6- anucha@, madzianka@, Kati86@, MadzikForever@
7- inezka@, Ann.naa@
8- Bulimulia @, myssss@, Mona_M@, Chellsy
9- MatyldaG, Kasia1986@
10- Anusi_a, Izoleccc@, AnaR @, anka418
11- zonaboba@, justyna14 , blumen21
12-
13- marta22@,
14- inaa@, vvviola @,Matleena
15- Pchełka, minnie_
16- emilkaaa @
17- miluszka@,AGUSIAA31
18- kmb@, JusWik@, katarynka07@
19- zuzzi@,odrobinacheci@
20- mirka14 @, milusia2012 , caławtrawie
21- karolinka1992 @, Edycja, anja83@, converse90@,bizona@,kasienka
22- IWI
23- allofkowa, Anuśka , beti80
24- Mirabelka30,Felicity
25- lilianna , menka
26- anja83,Mordeczka, zaba25
27-marti89
28- mewka87,kofeinka
29- Pawilonach, Paulina27, Smużka
30- Hatfe, gusiek85, Vuko @,madzianka, Abra
Mamy już 14 Wielkanocnych Króliczków
Ciąża:
Okres: @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 11:48
-
No niestety tak się nie da, żeby wszystkie były naraz, bo by miejsc na porodówkach zabrakło ;P
A serio to tak jak napisałyście - każdej z nas się uda, tylko kiedyyyyyyy - to czekanie, te nadzieje, potem te rozczarowania strasznie dołują.
A jeszcze te dzieciate koleżanki, znajome, sąsiadki, kuzynki i inne, które nie rozumieją co znaczy starać się i starać i nic.... Ach - smutne temat
Mordeczka - wg mnie Twój pomysł z powtórzeniem testu po wyspaniu się jutro ma sens, toteż czekamy na relację co tam Ci wyszło ciekawego - oby to na co czekasz
Karolinka1992 - ja bym zrobiła test na Twoim miejscu, bo tak to tylko niepotrzebnie masz ponure myśli o @
A ja - nadal jestem pełna entuzjazmu i dobrych przeczuć, ale jak oglądałam przed chwilą "Porody", to się poryczałam na myśl kiedy my tak będziemy tulić naszego bobasa....Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny