Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:U mnie się @ rozkręciła
Szkoda, ale na pewno już wkrótce zobaczysz 2 kreseczki
Ale dobrze, że piszesz, bo tak od rana czekam i czekam i czekam na wieści od CiebieZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Vuko wrote:Abra, po prostu nie zaznaczalam
aaa - a już myślałam, że są jakieś opcje których nie znam...Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:więcej jest tego na papierze jak na podpasce
Hmm nie wiem jak masz normalnie miesiaczki, czy zawsze zaczynasz od plamien? U mnie od poczatku jest krwawienie wiec przy takim podplamianiu powtorzylabym test. Dla spokoju wlasnego. chyba ze jestes pewna, ze to po prostu poczatek @. -
Mordeczka wrote:Też mi się tak wydaje że miałam 13 dc. Ale już dzisiaj powinnam mieć normalne krwawienie a na razie jest ciut większe plmienie zobaczymy co pokaże test
No to dalej czekamy w niepewności, chociaż przykro mi to pisać, ale może być słaboZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Też mi się tak wydaje że miałam 13 dc. Ale już dzisiaj powinnam mieć normalne krwawienie a na razie jest ciut większe plmienie zobaczymy co pokaże test
Trzymam w takim razie nadal kciuki za ten cykl. Widze ze staramy sie podobnie dlugo, fajnie by bylo gdyby sie udalo chociaz u Ciebie, bo u mnie co prawda jeszcze @ brak ale juz czuje ze nadchodzi
-
nick nieaktualny