Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:oliwia wrote:wyobraz sobie ze moja koleznaka robila test w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatyw a czule sie jakos inaczej przewidywala ciaze ,zrobila bardzo duzo testow roznych firm i nic dopiero po nastepnych 2tygodniach wyszedl jest pozytyw a byla juz prawie w 7tygodniu.
dlatego testy sie robi w 30 dniu cyklu
Ona ma cykle jak w zegarku co 28dni więc mogła zrobić w dniu spodziewanej miesiączki skoro nie przyszła a czuła ze cis jest nie tak.kazda zreszta by tak zrobiła jak by była pewna ze jest w ciąży.tak jak klif napisała każdy ma inne cykle u nie koniecznie juz moze w 30dni testować bo tez moze nie wyjść! -
nick nieaktualnyKlif wrote:Oliwia, widzę że u Ciebie też troszkę spadło. Tylko o jeden stopień, a u mnie aż o dwa. Trochę podcięło mi to skrzydła, nie powiem.
Tak spadło i jeden ale mam nadzieje ze juz wiecej nie spadnie za ciebie tez kciukam.ja w pierwszej ciąży miałam temperaturę do 36.9.wiec jest nadzieja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak, ale mnie spadła o dwie kreski a Tobie tylko o jedną. Boję się, że jutro zobaczę 36,8 w czwartek 36,7 w piatek 36,6 i w sobotę @
Już Wam nie truje i nie sieje żalu.
No właśnie, kto miał dziś testować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 06:59
-
nick nieaktualny