Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Emilia czyli co w takiej sytuacji? Jakieś wywołanie miesiączki, czy co się robi?
Hmmm, chyba raczej zmiana lekarza, moje cykle takie są, @ raz na jakiś czas. Np w grudniu miałam @ 9tego a następną dopiero 1 lutego, kolejnej brak... Odkąd pamiętam tak jest, miałam też torbiele jajników, wchłaniały się i pokazywały, a to już tyle miesięcy starań pooooszło..Nigdy nie dostałam nawet głupiej luteiny, ani nic, żadnych badań nie zlecano. Płakać się chce.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju jak ja dobrze znam takich lekarzy. Pierwszy rok starań - lekarka do której chodziłam w kółko mi mówiła, że mam przyjść dopiero po roku, bo tyle trwa staranie i jeśli się nie uda, to wtedy będziemy myśleć. Przychodzę po roku a ona mówi: "Nie zaszła Pani jeszcze w ciążę? W takim razie ja już nic nie mogę dla Pani zrobić ale podam Pani adres świetnej kliniki in vitro"
samira, Kami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia, tyle się słyszy o pozytywnych skutkach tego badania, że aż Ci zazdroszczę!! Mnie też to czeka ale z powodu zawirowań życiowych nie mogę tego na razie planować. A uczepiłam się tego jak ostatniej deski...
Dlatego mam ogromną nadzieję, ze po badaniu w końcu załapie. Tak czy siak jeszcze w kwietniu idę do poradni leczenia niepłodności. -
nick nieaktualnyEmiliaWSK wrote:Ola_czeka wrote:Emilia czyli co w takiej sytuacji? Jakieś wywołanie miesiączki, czy co się robi?
Hmmm, chyba raczej zmiana lekarza, moje cykle takie są, @ raz na jakiś czas. Np w grudniu miałam @ 9tego a następną dopiero 1 lutego, kolejnej brak... Odkąd pamiętam tak jest, miałam też torbiele jajników, wchłaniały się i pokazywały, a to już tyle miesięcy starań pooooszło..Nigdy nie dostałam nawet głupiej luteiny, ani nic, żadnych badań nie zlecano. Płakać się chce.
Emilia o ile masz taką możliwość, mień lekarza i szukaj do skutku. Ja dopiero za 4 razem trafiłam na cudowną Panią Doktor, która wzięła mnie porządnie w obroty.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EmiliaWSK wrote:Tez chciałabym ne czekać ale mój cykl dostał w łeb i nie było w nim @ co oznacza brak owu
kochana skoro nie bylo @ to cykl sie nie skonczyl:) ja miewac cykle bezowulacyjne ale @ zawsze przychodzi.
Robiłas test?06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:EmiliaWSK wrote:Tez chciałabym ne czekać ale mój cykl dostał w łeb i nie było w nim @ co oznacza brak owu
kochana skoro nie bylo @ to cykl sie nie skonczyl:) ja miewac cykle bezowulacyjne ale @ zawsze przychodzi.
Robiłas test?
Tak, negatyw A lekarza_ nowego- mam dopiero na 3 kwietnia!!!! KUr... -
nick nieaktualny
-
EmiliaWSK wrote:Tez chciałabym ne czekać ale mój cykl dostał w łeb i nie było w nim @ co oznacza brak owu
Wiem cos o tym,sama przez to przechode.Teraz to co mam to nie wiem czy podpiąc pod @.Dzisiaj 9 dzien ,i choc @mam nie regularne to jednak zawsz 5 dni i dosc obfite zwłaszcza drugiego dnia,a teraz nie wiadomo co to jest.Ach ,szkoda gadac...samira lubi tę wiadomość