Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:powiem tak ten maj musi być NASZ dziewczyny chociaż mam długie cykle to testowac dopiero będe w czerwcu ostatnio miałam 64 dniowy cykl a poprzedni 40 dniowy jakas masakra nigdy tak nie miałam dlatego testować będe dopiero w czerwcu albo 1.06 albo 7,06 tak sobie postanowiłam a narazie w poniedziałek ide po wyniki z bety które robiłam przed @ nie ma co sprawdzać no ale inne wyniki są ważniejsze które robiłam
Kochanie, a jakie wyniki robiłaś? Ja miałam długie cykle od może 5 miesięcy i lekarz zalecił różne, jakie leki brałaś, jeśli brałaś? Jak pisałaś wcześniej a ja nie zauważyłam- to bardzo przepraszam podobne masz te cykle do moich więc pytam....
akurat teraz robiłam THS, FT3, FT4 i BETE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Przyjmuję :* Mi się zdaje że dobrze ,że 21 maja wtedy już będzie biło serduszko :* A tak wcześniej byś poszła nic nie było by widać i bys się nie potrzebnie stresowała. A tak wypoczywaj sobie - pamiętam te drzemki w ciągu dnia U mnie wszystko w porządku, dziękuję. Drugi cykl jestem na obserwacji i pęcherzyk na razie ma 16mm więc niech rośnie A i dostałam Metformax i sumamed ale boję się tego metformaxu...podobno po nim się całuje z toaletą
-
oliwia wrote:czesc iwka czuje sie dobrze tylko spiaca jestem ciagle a tak to ok:)czekam z niecierpliwoscia do wizyty do gina dopiero 21maja mam wtedy bede juz troche spokojniesza:)a jak tam u u ciebie?przysylam fiolki ciazowe:*:*
Hej Oliwka co tam slychac u Ciebie? ja czkam na 22 maja tylko jszcz ni mam zadnych objawow na @ nawet pirsi nie bola a zawsz bolaly 2 tygodni przed @ tylko mni swdza. poza tym ostatnio mam mdlosci i bole glowy i ostatnio prawie zaslablam w pracy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny moja owulacja była 30 kwietnia w moje urodziny i to był znak a zarazem wielki prezent bo się udało :)teraz jestem w 6tc
Madzianka ja też żadnych objawów nie miałam brzuch i jajniki bolały jak na @ więc nic straconego trzymam kciuki
sylvia lubi tę wiadomość
-
Layla wrote:Witam Was dziewczyny moja owulacja była 30 kwietnia w moje urodziny i to był znak a zarazem wielki prezent bo się udało :)teraz jestem w 6tc
Madzianka ja też żadnych objawów nie miałam brzuch i jajniki bolały jak na @ więc nic straconego trzymam kciuki
Gratulacje
-