X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    ;oniqa wrote:
    powiem tak ten maj musi być NASZ dziewczyny chociaż mam długie cykle to testowac dopiero będe w czerwcu ostatnio miałam 64 dniowy cykl a poprzedni 40 dniowy jakas masakra nigdy tak nie miałam dlatego testować będe dopiero w czerwcu albo 1.06 albo 7,06 tak sobie postanowiłam a narazie w poniedziałek ide po wyniki z bety które robiłam przed @ nie ma co sprawdzać no ale inne wyniki są ważniejsze które robiłam :)

Kochanie, a jakie wyniki robiłaś? Ja miałam długie cykle od może 5 miesięcy i lekarz zalecił różne, jakie leki brałaś, jeśli brałaś? Jak pisałaś wcześniej a ja nie zauważyłam- to bardzo przepraszam :) podobne masz te cykle do moich więc pytam.... :)

akurat teraz robiłam THS, FT3, FT4 i BETE

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika wrote:
    Kobitki nie wytrzymała i zatestowalam dzisiaj DSCF3693_JPG_300x300_q85.jpg znowu słabizna jakas wyszla

ja miałam tak samo, gratuluje :)

anika lubi tę wiadomość

• anika Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje.oby to bylo to :) jutro betka :)

Iwka lubi tę wiadomość

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika ja również miałam taka kreseczkę nawet może i bledszą:))Gratulacje:)))

anika, Iwka lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 gratulacje i spokojnej ciąży Ci życzę :)
    anika to jest to :D Trzymam kciuki za piękną betę i pisz od razu jak wyniki będziesz miała :)

Życzę sielankowej niedzieli :*

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ale tu pusto?:(juz chyba nasz watek wyginal:(pozdrawiam:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    czesc dziewczyny ale tu pusto?:(juz chyba nasz watek wyginal:(pozdrawiam:*

...pouciekały na maj... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tak myslalam:(

• Iwka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami zaglądam :) oliwia jak się czujesz? wszystko w porządku?

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc iwka czuje sie dobrze tylko spiaca jestem ciagle a tak to ok:)czekam z niecierpliwoscia do wizyty do gina dopiero 21maja mam wtedy bede juz troche spokojniesza:)a jak tam u u ciebie?przysylam fiolki ciazowe:*:*

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) Przyjmuję :* Mi się zdaje że dobrze ,że 21 maja wtedy już będzie biło serduszko :* A tak wcześniej byś poszła nic nie było by widać i bys się nie potrzebnie stresowała. A tak wypoczywaj sobie - pamiętam te drzemki w ciągu dnia :) U mnie wszystko w porządku, dziękuję. Drugi cykl jestem na obserwacji i pęcherzyk na razie ma 16mm więc niech rośnie :) A i dostałam Metformax i sumamed ale boję się tego metformaxu...podobno po nim się całuje z toaletą :/

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    czesc iwka czuje sie dobrze tylko spiaca jestem ciagle a tak to ok:)czekam z niecierpliwoscia do wizyty do gina dopiero 21maja mam wtedy bede juz troche spokojniesza:)a jak tam u u ciebie?przysylam fiolki ciazowe:*:*

Hej Oliwka co tam slychac u Ciebie? ja czkam na 22 maja tylko jszcz ni mam zadnych objawow na @ nawet pirsi nie bola a zawsz bolaly 2 tygodni przed @ tylko mni swdza. poza tym ostatnio mam mdlosci i bole glowy i ostatnio prawie zaslablam w pracy.

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc madzianka a u mnie wszystko dobrze kochana czuje sie rewalacyjnie oby tak dalej:)
    oo to dobre objawy masz trzymam kciuki za ciebie:**:

madzianka lubi tę wiadomość

• madzianka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    czesc madzianka a u mnie wszystko dobrze kochana czuje sie rewalacyjnie oby tak dalej:)
    oo to dobre objawy masz trzymam kciuki za ciebie:**:

Dziekuje kochana zobaczymy co bedzie chyba nie wytrzymam do 22 maja.

p19us65glzzsn3k4.png
  • Justyna22 Znajoma

Wysłany: 18 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/meskie-sprawy/pomozcie-wyniki-badan-nasienia-meza,526.html dziewczyny zerknijcie do tematu i pomóżcie mi

Justyna22
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny moja owulacja była 30 kwietnia w moje urodziny i to był znak a zarazem wielki prezent bo się udało :)teraz jestem w 6tc

Madzianka ja też żadnych objawów nie miałam brzuch i jajniki bolały jak na @ więc nic straconego trzymam kciuki :)

sylvia lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bg-blockquote.jpg
    Layla wrote:
    Witam Was dziewczyny moja owulacja była 30 kwietnia w moje urodziny i to był znak a zarazem wielki prezent bo się udało :)teraz jestem w 6tc

Madzianka ja też żadnych objawów nie miałam brzuch i jajniki bolały jak na @ więc nic straconego trzymam kciuki :)

Gratulacje <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
‹‹ 152 153 154 155 156
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ