Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:i wiecie co jeszcze sie dzis przytrafilo wujas mojego meza trafil do szpitala nie umie oddychac ... mezus teraz tam siedzi... czekam na jakiekolwiek wiadomosci ale telefon milczy.. wujas nie mam rodziny swojej jest kawalerem i ma 78 lat.
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:i wiecie co jeszcze sie dzis przytrafilo wujas mojego meza trafil do szpitala nie umie oddychac ... mezus teraz tam siedzi... czekam na jakiekolwiek wiadomosci ale telefon milczy.. wujas nie mam rodziny swojej jest kawalerem i ma 78 lat.
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:deJzi wrote:a u mnie to bylo tak moj gin jest andrologiem ale poszlismy prywatnie do innego androloga seksuologa i powiedzial tak czy z pania wszystko ok?? bo maz ma dobre wyniki ja powiedzialam ze ok a on mi czy sprawdzila pani droznosc jajowodow ja odp nie i okazalo sie ze lewy mam zatkany a prawy przepchal mi gin tym plynem i mam dziecko a staralismy sie kupe czasu bez lekarzy potem z lekarzem 1,5 roku i jest bejbik
hmn ... a jak sprawdzają drożność jajowodów ...
kurde mnie badała i usg ... ale nic mi nie powiedziała ...
ja mialam sprawdzane razem z laparoskopia, ale normalnie to badanie trwa 15min jest w miare bezbolesne
Klif ja bym zrobiła krew bo z testami bywa naprawde róznie -
nick nieaktualnykasiaks wrote:maximka84 wrote:deJzi wrote:a u mnie to bylo tak moj gin jest andrologiem ale poszlismy prywatnie do innego androloga seksuologa i powiedzial tak czy z pania wszystko ok?? bo maz ma dobre wyniki ja powiedzialam ze ok a on mi czy sprawdzila pani droznosc jajowodow ja odp nie i okazalo sie ze lewy mam zatkany a prawy przepchal mi gin tym plynem i mam dziecko a staralismy sie kupe czasu bez lekarzy potem z lekarzem 1,5 roku i jest bejbik
ja mialam sprawdzane razem z laparoskopia, ale normalnie to badanie trwa 15min jest w miare bezbolesne
Klif ja bym zrobiła krew bo z testami bywa naprawde róznie
aha ....
ja juz u siebie wszystkich chorób doszukjuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:Maximka nie doszukuj, tak na prawde sens robienia badan jest po roku. Zaczyna się od hormonów i sprawdzenia męża. Później kontroling owulacji i drożność. Przynajmniej tak to było u mnie.
własnie, u mnie po roku jak poszłam to pobadała , usg i powiedziała że z hormonami mam ok - bo ona to widzi ... i kazała męża na badania wysłać ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:deJzi wrote:a u mnie to bylo tak moj gin jest andrologiem ale poszlismy prywatnie do innego androloga seksuologa i powiedzial tak czy z pania wszystko ok?? bo maz ma dobre wyniki ja powiedzialam ze ok a on mi czy sprawdzila pani droznosc jajowodow ja odp nie i okazalo sie ze lewy mam zatkany a prawy przepchal mi gin tym plynem i mam dziecko a staralismy sie kupe czasu bez lekarzy potem z lekarzem 1,5 roku i jest bejbik
wlewa ci kontrast taki plyn i widzi czy dochodzi przez macice do jajowodow ten plyn boli jak holera -
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Klif wrote:Na betę najwcześniej mogę iść w przyszłą środę, ale mam nadzieję ze do tego czasu to już @ przyjdzie. Myślę, że odpuszczę myślenie i wtedy sie jawi
klif bądź dobrej myśli oby nie przyszła a u Ciebie w brzuszku będzie dzidzia
Widze że tez masz dłuższe cykle ja sie już męcze 39 dzień i nadal nic jedynie mam mega ciężkie piersi i czasami na wymioty mnie zbiera... -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie czy według Was ovu wyznaczyło mi dobrze owulację? Jeśli zerknęłybyście na mój wykres to powiem, że do wczoraj dni płodne przewidywane były 15-17 kwietnia a kolejna miesiączka na 2 maja. Dzisiaj ovu zaznaczył mi miesiączkę aż na 11 maja a ovulację w 26 dniu cyklu. Nie wiem dlaczego tak bardzo ovu wydłużył mi cykl? Czy któraś mogałaby podjąć się próby wytłumaczenia mi tego? Będę wdzięczna bo się pogubiłam