Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Hej dziewczyny:)
Ja byłam wczoraj u lekarza bo brzuch strasznie mnie boli..dostałam duphaston, n-ospę. Kontrolna wizytya 13 maja i wówczas dopiero USG bo wczoraj było za wcześnie. Ogólnie mam leżeć, oczywiście mam być na zwolnieniu...
Kochana to odpoczywaj! Jak mus to mus Życze Ci abys na kolejnej wizycie zobaczyła już serduszko -
Iwka wrote:Emilka WSK wrote:Iwka wrote:I szał pał
Ruchliwość 72% czyli w normie
Liczba 31.400.000 mln czyli w normie minimum to 15
Prawidłowa budowa 87% czyli też norma
Ja wszystkie padania, tsh, lh, fsh, prolaktyna itd też norma
jedynie obciążenie glukozy mam na granicy
Wooow a który cykl się starasz? I jakie miałaś lh:fsh? 1:1?
Więc:
Na badaniach byłam po owulacji więc są inne normy w każdej fazie cyklu.
LH 5,62 norma 0,5 - 16,9 - gdzie im niższy tym lepszy
FSH 2,92 norma 1,2-9,0 - gdzie im niższy tym lepszy
TSH 1,563 norma 0,4-4,0
Prolaktyna 22,73 norma 2,8-29,2
Glukoza na czczo 79 norma 74-99
Po dwóch godzinach od wypicia 75ml 132 norma 74-140 gdzie 140 to cukrzyca
Ta glukoza mnie martwi ale gin powiedział że 7 maja da mi tabletki na to więc zobaczymy
a progesteron robiłaś? jaki miałaś*** -
Hej hej! Nie wiem, czy tu jeszcze któraś jest...?
Właśnie przed prysznicem zrobiłam teścik ( bez żadnych nadziei już - bo to przecież wieczorem...) i wyszła druga kreseczka - po ok. 3min (to takie zwykłe testy z Allegro), jest bladziutka i na początku się nie pokazała, dopiero po jakimś czasie. Kreseczka jest widoczna, tylko bardzo blada...
Czy to znaczy, że jednak...?
Jutro z rana powtórka
anika, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Jesteś w ciąże na 100%. Mnie też w tym czasie cyklu wyszła blada po jakichs 3min a to dlatego, że bledziutka czyli hormonu hcg jest jeszcze maluśko z racji wczeeeesnej ciąży;)))Nawet jutro może wyjść blada, ale jesli cokolwiek wychodzi tzn ze hcg jest;))Jeśli bardzo chcesz idź zrób jutro badanie krwi - obojetne o jakiej porze dnia, i bedziesz wiedziec wszystko;) Trzymam kciuki żeby wszystko prawidłowo się rozwijało:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam chlodnawo i pochmurnie dziś
Po pierwsze brak snu- po cyclo-progynovie wierciłam się całą noc, czułam mrówki, wiecie jak wyglądam? Jak zombie..
Po drugie test "sikacz" negatywny, albo był stary albo za wcześnie zrobiony, bo nawet ta 1 kreska ledwo widoczna była.. Czeka mnie beta w poniedziałek.
Po trzecie, cały czas mam wysokie temp i bolą mnie jajniki.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Hej dziewczynki!
Zrobiłam rano test i NIC NIE POKAZAŁ!
I tak siedzę załamana... Mam przed sobą ten wczorajszy i bladziutka kreseczka na nim jest. Mam tylko te testy z Allegro (wszystkie takie same...) Pogoda paskudna a do apteki daleko. Może wybiorę się popołudniu.
Nadzieja jednak odeszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 07:36
-
annia wrote:Hej dziewczynki!
Zrobiłam rano test i NIC NIE POKAZAŁ!
I tak siedzę załamana... Mam przed sobą ten wczorajszy i bladziutka kreseczka na nim jest. Mam tylko te testy z Allegro (wszystkie takie same...) Pogoda paskudna a do apteki daleko. Może wybiorę się popołudniu.
Nadzieja jednak odeszła
Jak to....? Ale nic nie pokazał? Nawet negatywu?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
annia wrote:Po prostu - wynik negatywny
Brak drugiej kreseczki
Już nie wiem, co o tym myśleć...?
Właśńie, te testy z allegro, też je miałam i ciążowe i owulacyjne, i np. te owu pokazywały mi owu co 5 dni w cyklu...nie ufam im ale dzisiejszy ciążowy wyszedł negatyw. Z tym, że akurat na to bylam nastawiona ( co nie oznacza, że płakać mi sie chce znowu...).. Anniu idź po inny test, zrób to dla spokoju...annia lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!