Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochana!
Pójdę może popołudniu do apteki. Teraz u mnie strasznie leje, M w pracy i siedzę z synkiem... Już się na nic nie nastawiam! @ nadal nie przychodzi, ale to pewnie ze stresu i nerwów
Dzisiaj już wynik powiniem być wiarygodny raczej. Tylko, że cały czas mam ten test wczorajszy i na nim jest blada, bladziutka już dzisiaj kreseczka. Och, wykończę się!
-
annia wrote:Dzięki kochana!
Pójdę może popołudniu do apteki. Teraz u mnie strasznie leje, M w pracy i siedzę z synkiem... Już się na nic nie nastawiam! @ nadal nie przychodzi, ale to pewnie ze stresu i nerwów
Dzisiaj już wynik powiniem być wiarygodny raczej. Tylko, że cały czas mam ten test wczorajszy i na nim jest blada, bladziutka już dzisiaj kreseczka. Och, wykończę się!
nie wykańczaj, Aniu, masz juz jednego synusia, ciesz się nim jak tylko możesz, bo naprawdę jest milion osób które choć tyle chcialy by miec... albo AŻ tyleannia lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Kochana Emilko bardzo Ci dziękuję!
Chyba sobie odpuszczam... Co ma być to będzie! A jeżeli chodzi o synusia, to masz rację, jest najlepszy
Wiesz, urodziłam go bardzo młodo - 17lat. Zaraz musiałam wracac do szkoły, potem praca, studia... Nie mogłam się nim nacieszyć tak jak powinnam
Teraz jestem wreszcie gotowa, żeby to macierzyństwo było w pełni świadome, a tu nici z tego...
No nic, będę walczyć dalej
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
annia wrote:Kochana Emilko bardzo Ci dziękuję!
Chyba sobie odpuszczam... Co ma być to będzie! A jeżeli chodzi o synusia, to masz rację, jest najlepszy
Wiesz, urodziłam go bardzo młodo - 17lat. Zaraz musiałam wracac do szkoły, potem praca, studia... Nie mogłam się nim nacieszyć tak jak powinnam
Teraz jestem wreszcie gotowa, żeby to macierzyństwo było w pełni świadome, a tu nici z tego...
No nic, będę walczyć dalej
Te-które odpuszczają sobie te wykresy, bardzo szybko wracają-ale w inne działy już nie staraczkoweannia, ;oniqa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
annia wrote:Emilko trzymam za Ciebie mocno kciuki!
U Ciebie wykresik wygląda pięknie, a na sikańce może po prostu być za wcześnie
Oj aż boję się myśleć juz o testach Aniu... :*Zawsze będziemy Cię kochać !!!
annia wrote:Hej hej! Nie wiem, czy tu jeszcze któraś jest...?
Właśnie przed prysznicem zrobiłam teścik ( bez żadnych nadziei już - bo to przecież wieczorem...) i wyszła druga kreseczka - po ok. 3min (to takie zwykłe testy z Allegro), jest bladziutka i na początku się nie pokazała, dopiero po jakimś czasie. Kreseczka jest widoczna, tylko bardzo blada...
Czy to znaczy, że jednak...?
Jutro z rana powtórka
gratulacje kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha wrote:Dziewczyny mam pytanie czy według Was ovu wyznaczyło mi dobrze owulację? Jeśli zerknęłybyście na mój wykres to powiem, że do wczoraj dni płodne przewidywane były 15-17 kwietnia a kolejna miesiączka na 2 maja. Dzisiaj ovu zaznaczył mi miesiączkę aż na 11 maja a ovulację w 26 dniu cyklu. Nie wiem dlaczego tak bardzo ovu wydłużył mi cykl? Czy któraś mogałaby podjąć się próby wytłumaczenia mi tego? Będę wdzięczna bo się pogubiłam
Pomocy! O co tu chodzi? Miałyście tak kiedyś? -
nick nieaktualny
-
annia wrote:kasiaks wrote:Annia robiłaś powtórkowy test??
Tak, robiłam, niestety NEGATYWNY
Ale mam taki przezroczysto-biały śluz - dużo dzisiaj...
Powiem Ci, że już odpuściłam.
Ale @ nadal nie ma... Poczekam jeszcze z tydzień i idę do gina.
kochana bądź dobrej myśli buziaki :*