Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
motyla noga:) wrote:hej:)dzisiaj zauważyłam skok temperatury.nie jestem jeszcze rozeznana w temacie więc prosze powiedzcie czy to normalne przed @?
Różnie to bywa, czasem podskoczy żeby później spaść przed @.
No ale ogólnie jak temp idzie do góry to jest cacy
U Ciebie 28dc a temp do góry to dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 11:50
-
Ja od ponad tygodnia miałam podwyższoną temperaturę nawet do 37.4 stopni. Okres powinnam dostać w ubiegłą niedzielę, w środę z pierwszego moczu zrobiłam test ciążowy i pojawiły się 2 kreski w tym, że jedna taka bardzo słaba, ale widoczna gołym okiem... Niestety w czwartek nad ranem dostałam okres... I co jest grane? Bo ja już się pogubiłam....Justyna22
-
co do justynki zgadzam sie z h30 ja tez tak mialam to sie nazywa ciaza biochemiczna dochodzi do zapłodnienia ale zarodek nie moze sie prawidłowo zagniezdzic i lekarz mowil ze to bardzo czesto sie zdarza i kobiety nawet o tym nie wiedza bo dostaja @ tylko spozniona a lekarka nic nie bedzie wstanie stwierdziMADZIA987
-
Justyna22 wrote:być może... A myślisz, że jak pójdę do lekarza po niedzieli to lekarka będzie widziała, że poroniłam?? Chcę wiedzieć, czy tak było
lekarz nic raczej nie stwierdzi mi powiedział, że szkoda że nie zrobiłam badania krwi na beta HCG.. .ale w zasadzie czy to coś zmieni?co się już stało to się nie odstanie -
No może to być zapowiedź @ ale nie musi. Tym bardzie, że temp cały czas u Ciebie wzrasta. Pewnie beta najlepiej by pokazała czy coś się święci
Myślę, że jak Cię @ nie nawiedzi do jutra i temp nie spadnie to powtórz test z rana..
Trzymam kciuki żeby @ nie przylazła