Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja na kwiecień nieśmiało liczę, że przyniesie niespodziankę może.. cykl niespodziewanie się skończył. bardzo dziwnym okres , bardzo skąpy przyszedł, temperatura nie pokazuje, żeby owu była, były chwilowe nadzieje, ale nie ma co trzeba wziąć się za robotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 13:18
-
hmmmm to i ja się dopisze do kwietniowych starań bo w marcu robię lekką przerwę, tzn wszystko na luzie, serduszkowanie wtedy kiedy mamy ochotę a nie wtedy kiedy wypadają dni płodne olałam mierzenie temperatury.
Może w kwietniu zacznę prowadzić kolejny wykres, na razie postanowiłam odpocząć.
WSK, my mamy prawie razem w kwietniu rocznicę ślubu, więc może jakiś maleńki prezencik dostaniemy np 2 kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 16:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mialam wielki problem z ginekologami.Kazdy mowil ze po 2 latach staran jak nie zajdziemy w ciaze to dopiero mozna zaczac sie martwic.Wczoraj bylam u tzw.NOWEGO GINEKOLOGA.,ktoregos z kolei i ten powiedzial mi,ze mamy sie zglosic do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Zalamalam sie troszke ale w koncu Nam pomoga boje sie tego wszystkiego co nas czeka ale widocznie Bog mial wobec nas inne plany.Napewno tu zawitam do was jeszcze kochane Nie poddajmy sie musimy byc silne zeby w koncu kiedys osiagnac cel W koncu na kazda z nas czeka gdzies nasz prywatny malenki cud :*
-
basiulkaa_89 wrote:Ja tez mialam wielki problem z ginekologami.Kazdy mowil ze po 2 latach staran jak nie zajdziemy w ciaze to dopiero mozna zaczac sie martwic.Wczoraj bylam u tzw.NOWEGO GINEKOLOGA.,ktoregos z kolei i ten powiedzial mi,ze mamy sie zglosic do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Zalamalam sie troszke ale w koncu Nam pomoga boje sie tego wszystkiego co nas czeka ale widocznie Bog mial wobec nas inne plany.Napewno tu zawitam do was jeszcze kochane Nie poddajmy sie musimy byc silne zeby w koncu kiedys osiagnac cel W koncu na kazda z nas czeka gdzies nasz prywatny malenki cud :*
hej basiulkaa 89 moi znajomi tez zostali skierowani do kliniki i dzieki temu maja teraz dwoje zdrowych dzieci wiec to chyba dobrze ze sie tam udacie jak jest cos nie tak to lekarze znajda powod i przyczyne i dobiora ci odpowiednie leczenie bedzie ok zobaczyszbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się pytałam lekarza na ostatniej wizycie jak to jest z tymi staraniami i ile cykli to normalne. I dostałam odpowiedz,że kiedyś to było dwa lata nawet, potem rok, a teraz to ludzie są niecierpliwi i 6 cykli. Dlatego jak widać chyba co lekarz to opinia. Ja też raczej do kwietnia się łapie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:basiulkaa_89 wrote:EmiliaWSK wrote:Dziewczyny, cześć mam pasek!!!!!
Kochana ja tez na niego juz czekam ile czekalas?bo juz sie nie moge doczekac
dziewczynki jaki pasek, podpowiedzcie 7 miesięcznej staraczcę jak możecie może i ja się skuszę
Wejdź do watku WIARA CZYNI CUDA, tam wszystko opisałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny