Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz co ja też w tym cyklu mam tak jak TY, już mnie od tygodnia pobolewa brzuch jak na okres. Kłują mnie jajniki, piersi mam takie powiększone i nabrzmiałe, ogarnęła mnie straszna senność od kilku dni. Ale takie same objawy są przed @, więc zobaczymy no ja mam już 31 latek - niestety hehe, staramy się też dosyć długo, na początku nie jakoś specjalnie, tylko z nastawieniem jak będzie to będzie, ale już prawie 2 lata minęło, w miedzy czasie miałam laparoskopie itd, bo miałam troszkę problemów, więc zobaczymy, też się jakoś specjalnie nie nastawiam...
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Wiesz co ja też w tym cyklu mam tak jak TY, już mnie od tygodnia pobolewa brzuch jak na okres. Kłują mnie jajniki, piersi mam takie powiększone i nabrzmiałe, ogarnęła mnie straszna senność od kilku dni. Ale takie same objawy są przed @, więc zobaczymy no ja mam już 31 latek - niestety hehe, staramy się też dosyć długo, na początku nie jakoś specjalnie, tylko z nastawieniem jak będzie to będzie, ale już prawie 2 lata minęło, w miedzy czasie miałam laparoskopie itd, bo miałam troszkę problemów, więc zobaczymy, też się jakoś specjalnie nie nastawiam...
Kochana - to jesteśmy bratnie duszyczki na OVU - bardzo podobnie mamy ze wszystkim
Nio mnie kłuły te jajniki że hohohohoho... ale jakoś czuję że @ bedzie ... cóż ...
pożyjemy...zobaczymy.... -
nick nieaktualnyzresztą w tym cyklu sama nie wiem kiedy powinnam dostać @ bo 2 ostatnie cykle miałam zakręcone, bo do tej pory miałam bardzo regularne cykle, co 30 dni, a 2 miesiące temu dostałam po 33 dniach, w tamtym miesiącu po 26 dniach, tak nagle, nie miałam żadnych objawów, nagle zaczął mnie boleć brzuch, patrze a to @ więc zostaje mi czekanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNio z cyklami jest różnie ja mam 27-31 jak wiatr zawieje ale moja ginekolozka powiedziała że to są regularne, jak w zegarku nigdy nie miałam
Na fasolkę jednak nie liczę , brzuch mi spuchnoł jak przed @ , dziś guzik w spodniach mam odpięty w pracy hahahahaha
A Ty z pracy piszesz ? W jakich okolicach mieszkasz ? Ja woj, śląskie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:hehe ale podobno właśnie też typowe objawy okresowe to są objawy ciążowe no ja tak, jestem w pracy właśnie, coś nie mogę się skupić mieszkam na podkarpaciu
zgadzam się nie odróżnisz ciązowych od @ ale wykres masz ładniutkiZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Hnm ... bądź tu człwieku mądry i pisz wiersze
A jakies zaburzenia zdrowotne masz?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe no dokładnie bądź tu mądry jak w końcu będziemy w upragnionej ciąży to wtedy będziemy mogły rzeczywiście powiedzieć jakie to były objawy a teraz wszystko może być objawem albo i nie hehe
Emilko wykresik niby ładny, ale boje się jak jutro będzie wyglądać temperatura...oby się utrzymała na takim samym poziomie -
nick nieaktualnyoliwia wrote:Dziewczyny jak będziecie testować z nami jeszcze w kwietniu to wpiszcie sie na listę :)Madzianka jak i ciebie cos dzisiaj cię nie widać ?
hmn ...
ja mogę się wpisać , nio ale tak bez przekonania ... mam mieć @ ok.29tego (ok. bo cykle mam 27-30) ... -
maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:maximka84 wrote:Hnm ... bądź tu człwieku mądry i pisz wiersze
A jakies zaburzenia zdrowotne masz?
hmn... Kochana z tego co wiem, to wsio u mnie ok ... mój musiałby się przebadać ...
A Ty zmagasz się z czymś ... ?
prolaktyna narazie, o reszcie jeszcze nie wiemyZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:oliwia wrote:Dziewczyny jak będziecie testować z nami jeszcze w kwietniu to wpiszcie sie na listę :)Madzianka jak i ciebie cos dzisiaj cię nie widać ?
hmn ...
ja mogę się wpisać , nio ale tak bez przekonania ... mam mieć @ ok.29tego (ok. bo cykle mam 27-30) ...
ja w tym samym dniu mam mieć Ożesz TyZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyWypożyczyłam dziś książkę Izy Kuny ''Klara''
Któraś czytała ?
A wracając do upragnionych ciiiiążżżżżżżżżżż .... od tego myślenia idzie zwariować, od tego mierzenia tempki - i tak jak piszesz Nikusiu - oby tempka nie spadła - człowiek tylko mysli myśli myśli ... a to w niczym nie pomaga, wręcz na odwrót ... -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:maximka84 wrote:oliwia wrote:Dziewczyny jak będziecie testować z nami jeszcze w kwietniu to wpiszcie sie na listę :)Madzianka jak i ciebie cos dzisiaj cię nie widać ?
hmn ...
ja mogę się wpisać , nio ale tak bez przekonania ... mam mieć @ ok.29tego (ok. bo cykle mam 27-30) ...
ja w tym samym dniu mam mieć Ożesz Ty
a ja dzien przed Wami dziewczynki -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:maximka84 wrote:Hnm ... bądź tu człwieku mądry i pisz wiersze
A jakies zaburzenia zdrowotne masz?
hmn... Kochana z tego co wiem, to wsio u mnie ok ... mój musiałby się przebadać ...
A Ty zmagasz się z czymś ... ?
prolaktyna narazie, o reszcie jeszcze nie wiemy
A miałaś jakieś że tak napisze tej podwyższonej prolaktyny ... ? nie wiem, np. nieregularne cykle ... są na to jakieś objawy ?
Bo wiesz ... ja byłam u ginekolożki, ta mnie pobadała, usg itd. , przeprowadziła wywiad i stwierdziła że z hormonami mam wsio ok bo ona to widzi patrząc w moją kartę ... nie wiem ... opowiadała mi że przy prolaktynie jest to i to . . . dlatego pytam Ciebie o zdanie