Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
To byłby prawdziwy cud... a cuda się zdarzajaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyKochane właśnie apropo śluzu ... ponoć jak jest ciąża to jest gęsty , biały ... któraś tak ma ? ja mam bardziej kremowy i jest go tyle co kot napłakał ... trochę rano, trochę wieczorem, idąc tym tropem nici ...
Oliwka - my też bezobjawowo ja z Nikusią mamy od paru dni bóle podbrzusza i rwanie jajników , no ale to może być już na @ . . .
-
maximka84 wrote:Kochane właśnie apropo śluzu ... ponoć jak jest ciąża to jest gęsty , biały ... któraś tak ma ? ja mam bardziej kremowy i jest go tyle co kot napłakał ... trochę rano, trochę wieczorem, idąc tym tropem nici ...
Oliwka - my też bezobjawowo ja z Nikusią mamy od paru dni bóle podbrzusza i rwanie jajników , no ale to może być już na @ . . .
A ja? ja też brzucholka męczę bo boli biały mam, i miałam miesiąc temu- więc to prawdaZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Kochane właśnie apropo śluzu ... ponoć jak jest ciąża to jest gęsty , biały ... któraś tak ma ? ja mam bardziej kremowy i jest go tyle co kot napłakał ... trochę rano, trochę wieczorem, idąc tym tropem nici ...
ja mam od groma białego śluzu. jak zsiadłe mleko. i non stop uplawy -
Nusia wrote:hmm to ja mam jakiś wodnisty jak na razie
ja właśnie też..to te zioła chyba-bo wiem też ze czasem śluz to nie śluz tylko woda z organizmu, wszystkie płyny złe, bo zioła oczyszczająZawsze będziemy Cię kochać !!!
anika wrote:maximka84 wrote:Kochane właśnie apropo śluzu ... ponoć jak jest ciąża to jest gęsty , biały ... któraś tak ma ? ja mam bardziej kremowy i jest go tyle co kot napłakał ... trochę rano, trochę wieczorem, idąc tym tropem nici ...
ja mam od groma białego śluzu. jak zsiadłe mleko. i non stop uplawy
uplawy? jakieś zapalenie? clotrimazol kup mozę Rybka, chyba że to upławy ciążowe, białe, bez zapachu to wtedy się ciesz i nie kupujZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Nusia wrote:hmm to ja mam jakiś wodnisty jak na razie
ja właśnie też..to te zioła chyba-bo wiem też ze czasem śluz to nie śluz tylko woda z organizmu, wszystkie płyny złe, bo zioła oczyszczają
hmm no możliwe Emilko, ale miejmy nadzieję, że nam się ten śluz zmieni!!! chociaż ja wcześniej nie miałam nigdy aż takiego wodnistego śluzu przed okresem.. -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:No nic ... trza dalej próbować . . .
ale od następnego cyklu już chyba bez termometra...luz, luz ...
wogóle bez wykresu?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyoliwia wrote:Ja mam lepki sluz.to jest dobrze jak ciąża zaczyna sie bezobjawow bo wtedy często cała ciąża taka jest:)u mnie sie sprawdziło.
Oliwko a TY już masz dzieciątko?? okazało się, że mamy dokładnie ten sam dzień cyklu zaczęłysmy jednakowo w tym miesiącu -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:maximka84 wrote:No nic ... trza dalej próbować . . .
ale od następnego cyklu już chyba bez termometra...luz, luz ...
wogóle bez wykresu?
raczej tak ...
jak powiedziałam ginekolożce że go prowadzę powiedziała : ''to już zajdziesz''
nie wiem, ona jest sceptycznie do tego nastawiona, opowiadała jak jej jedna dziewczyna z całym zeszytem zapisanym przyszła tymi wykresami ... kazała jej to dosłownie ''wypierd...olić przez okno'' i po 2 miesiącach babeczka zaciążyła
luz przede wszystkim ... owszem trzeba chodzić na kontrolę, badać się itd ... ale jak jest wsio ok, to należy wrzucić na luz ...
Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Ja też mam niewiele śluzu białego, ale przy pierwszej ciąży też nie miałam go wcale dużo, więc myślę,że nie jest to warunek bycia w ciąży, więc spokojnie
a miałas jakieś objawy w pierwszej ciąży ? jakieś takie wiesz ... najpierwsiejszeWika! lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:anika wrote:maximka84 wrote:Kochane właśnie apropo śluzu ... ponoć jak jest ciąża to jest gęsty , biały ... któraś tak ma ? ja mam bardziej kremowy i jest go tyle co kot napłakał ... trochę rano, trochę wieczorem, idąc tym tropem nici ...
ja mam od groma białego śluzu. jak zsiadłe mleko. i non stop uplawy
uplawy? jakieś zapalenie? clotrimazol kup mozę Rybka, chyba że to upławy ciążowe, białe, bez zapachu to wtedy się ciesz i nie kupuj
są bez zapachu :)lekarz tez je dzisiaj widział wiec sie nie martwie tym ale na ciążowy śluz chyba jeszcze za wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 10:23
-
Pamiętam,że jajniki jakiś czas mnie bolały (kłuły)...potem zaczęły boleć piersi (po bokach jakby)i sutki i brzuch w dole mnie pobolewał.Byłam strasznie senna. Zrobiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki ale wyszedł negatywny, mimo to miałam przeczucie i pobiegłam na betę (mąż ze mnie sę nabijał,że zwariowałam)...no i miałam rację byłam w ciąży
anika, maximka84, Iwka lubią tę wiadomość