Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiusia tak mam prawie 17miesieczna królewne:)w piieewsza ciążę odrazu zaszlam teraz to będzie mój drugi cykl:)to będziemy razem testować ?ja w piątek mam zamiar jak mi tempka nie spadnie rano.lece na zakupki bede pózniej :)trzymam kciuki Niusia za nas cykl!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:Niusia tak mam prawie 17miesieczna królewne:)w piieewsza ciążę odrazu zaszlam teraz to będzie mój drugi cykl:)to będziemy razem testować ?ja w piątek mam zamiar jak mi tempka nie spadnie rano.lece na zakupki bede pózniej :)trzymam kciuki Niusia za nas cykl!!!
no to super, że masz już jedno cudo ja też mocno za nas trzymam za nas wszysktie hehe -
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Pamiętam,że jajniki jakiś czas mnie bolały (kłuły)...potem zaczęły boleć piersi (po bokach jakby)i sutki i brzuch w dole mnie pobolewał.Byłam strasznie senna. Zrobiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki ale wyszedł negatywny, mimo to miałam przeczucie i pobiegłam na betę (mąż ze mnie sę nabijał,że zwariowałam)...no i miałam rację byłam w ciąży
Hope to ja mam teraz dokładnie takie objawy ale to też może być na @ niestety. Od 3 dni poprostu zasypiam, wczoraj przespałam całe popołudnie a dzisiaj jeszcze gorzej jest...Boże spraw żeby to był dobry znak! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:Niusia tak mam prawie 17miesieczna królewne:)w piieewsza ciążę odrazu zaszlam teraz to będzie mój drugi cykl:)to będziemy razem testować ?ja w piątek mam zamiar jak mi tempka nie spadnie rano.lece na zakupki bede pózniej :)trzymam kciuki Niusia za nas cykl!!!
O to jest juz nas trzy ktore bedziemy testowac w piatek i jak zbierznosc z cylkem :-)nawet objawy mamy podobne oby to byl dobry znak -
nick nieaktualnyhej kochane zrobilam test dla spokoju oczywiscie wyszedl negatywny Nie przejmuje sie wcale Trzeba myslec pozytywnie.Postanowilam,ze w Lipcu pujdziemy na 1 wizyte do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.trzeba sie dowiedziec co maja do powiedzenia.W lipcu dopiero bo chce sobie odpoczac Pozyc troche a niestresowac sie
Moj musi isc na badanie nasienia,wysle go jakos przed nasza wizyta w Klinice i wtedy lekarz bedzie miec obraz jego wynikow a ja porobie sobie badanka,na hormony itd.maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:hej kochane zrobilam test dla spokoju oczywiscie wyszedl negatywny Nie przejmuje sie wcale Trzeba myslec pozytywnie.Postanowilam,ze w Lipcu pujdziemy na 1 wizyte do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.trzeba sie dowiedziec co maja do powiedzenia.W lipcu dopiero bo chce sobie odpoczac Pozyc troche a niestresowac sie
Moj musi isc na badanie nasienia,wysle go jakos przed nasza wizyta w Klinice i wtedy lekarz bedzie miec obraz jego wynikow a ja porobie sobie badanka,na hormony itd.
pięknie Kochana :*basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzeba zaczac dzialac a nie siedziec na dupie heheh tym bardziej,ze w maju na poczatku lub pod koniec ide do pracy Boziu !!! w koncu!!!Mojego jakos udobrucham na te badania bo inaczej go zamorduje!!! zeby dorosly facet zachowywal sie jak dziecko masakra jakas A za tydzien jade do Myslowic zapisac sie do gin mojej koleznki podobno swietna babka moze cos pomoze
maximka84 lubi tę wiadomość
-
Basiulkaa podziwiam Twoj optymizm ja jak bede w Polsce to tez musze isc porobic badania i musze jeszcze jakos przekonac Mojego zeby zrobil badania to bedzie trudne :-)ale masz racje trzeba zaczac cos robic. Ja dostalam od kolezanki ktora jest w ciazy namiary na bardzo dobrego ginekologa w warszawie.
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Trzeba zaczac dzialac a nie siedziec na dupie heheh tym bardziej,ze w maju na poczatku lub pod koniec ide do pracy Boziu !!! w koncu!!!Mojego jakos udobrucham na te badania bo inaczej go zamorduje!!! zeby dorosly facet zachowywal sie jak dziecko masakra jakas A za tydzien jade do Myslowic zapisac sie do gin mojej koleznki podobno swietna babka moze cos pomoze
Cudowne wieści !!! Ale się cieszę Ale zmian u Ciebie
Praca ? ? ?
Jaka? A co ze szkołą ... we wrześniu ruszasz, czy nie pogodzisz z pracą ...? -
nick nieaktualnymadzianka wrote:Basiulkaa podziwiam Twoj optymizm ja jak bede w Polsce to tez musze isc porobic badania i musze jeszcze jakos przekonac Mojego zeby zrobil badania to bedzie trudne :-)ale masz racje trzeba zaczac cos robic. Ja dostalam od kolezanki ktora jest w ciazy namiary na bardzo dobrego ginekologa w warszawie.
Madziu jasne - trzeba uszątka do góry i już Basia ma rację we wszystkim, nie ma co się przejmować, myśleć ...
A masz jakieś niepokojące objawy ... nie wiem długie cykle ... -
maximka84 wrote:madzianka wrote:Basiulkaa podziwiam Twoj optymizm ja jak bede w Polsce to tez musze isc porobic badania i musze jeszcze jakos przekonac Mojego zeby zrobil badania to bedzie trudne :-)ale masz racje trzeba zaczac cos robic. Ja dostalam od kolezanki ktora jest w ciazy namiary na bardzo dobrego ginekologa w warszawie.
Madziu jasne - trzeba uszątka do góry i już Basia ma rację we wszystkim, nie ma co się przejmować, myśleć ...
A masz jakieś niepokojące objawy ... nie wiem długie cykle ...
Ja mam cykle regularne co 28 dni chociaz ostatnio @ przychodzila 2-3 dni wczesniej ale to jeszcze chyba nie jest jakies niepokojace. Tylko moje @ w pierwszym dniu sa bolesne a 2 cykle temu to bardzo fatalnie sie czulam mialam wymioty i prawie mdlalam.