Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolaola wrote:maximka84 wrote:olaola wrote:mikusia przed @ szyjka się obniża i otwiera ...
maximka ciekawe jak to będzie u Ciebie, jedziemy równo, ja też czekam
Oleńko a jak tam Twoja tempka ?
coś Cię boli ? czy cuśśśś ?
maximka ja temki nie mierzę czasem pobolewało z prawej strony ale tak na wysokości bioder więc to raczej co innnego. śluz mam biały kleisty ale tak zawsze, biust bez zmian, w sumie to nic ciekawego się nie dzieje
hmn ... nie pozostaje nam nic innego jak czekanie ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDołączam do listy i ja
24.04.basiulka
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
28.04.2013 Nusia, HOPE83, kasiaks
30.04.2013 Iwka
5.05 Mycha
08.05.2013 anika
Iwka widzę, że obie jesteśmy z Torunia a ja nawet nie wiedziałam, że mamy u siebie taką poradnię...;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
dzisiaj diodoałam tempke i 2 raz w miesiącu mi wykryło owulke niby byłą 14 a później 20 tylko szkoda że mężusia nie było przez 2 dni no ale dzisiaj wraca może coś będzie z tego cyklu niby w czwartek testuje wiem że będzie negatyw przez moje długie cykle no ale warto sprawdzić
-
nick nieaktualnyIwka - wielkie dzieki za linki moj gin tez powiedzial ze mam poszukac takiej na NFZ ale nic znalezc nie moglam i jedyna ktora znalazlam to jest tylko w polowie refundowane.
3mam kciuki za Wasze || kreseczki
Maximko - kochanie :* praca dopiero od poczatku lub konca maja takze jeszcze poczekam W sklepie w szpitalu,od mojego kolega otwiera i moj zapytal czy nie bedzie czasem potrzebowal kasjerki?a On ze tak,no i moj powiedzial,ze ja szukam,a On na to no okiIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo piekne zdjecie Ale przed chwila mialas inne heheheh
Zauwazyliscie u siebie,ze spadla Wam intelektualnosc?w sensie ze nie dziala wasz mozg tak jak powinien???ja tak mam zjadam cale slowa,litery i w ogole gadam bez sensu a jak pisze to juz w ogole... taki jakis spadek mam;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Oliwia jestem obiad robilam. Jakis kiepski nastroj mnie dopadl i juz czuje ze ta wredna @ zaraz do mnie przyjdzie bo cos podbrzusze mnie pobolewa
madzianka temperatura jeszcze jest wysoko wiec jest szansa a podbrzusze niech boli a okres nie przychodzi:) a mnie nic nie boli oproz glowy u nas pogoda co chwila sie zmienia to dlatego albo ze stresu bo juz malo zostalo do testowanka:)