Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymikusia wrote:Nusia wrote:HOPE83 wrote:Witajcie ponownie:) Ja nie wiem jak ja wytrzymam do niedzieli z testowaniem..tak mnie korci aby zrobić już test. Z drugiej strony w pierwszej ciąży w terminie @ wyszedł mi negatywny, więc się stopuję i staram się o tym nie myśleć. Dziś znalazłam jeden test owulacyjny,który mi został...i zrobiłam go wyszła ta druga kreska lekko, dosłownie minimalnie jaśniejsza..chyba mój organizm z tych nerwów świruje i czas wrzucić na luz...
Hope ja wczoraj zrobiłam to samo hihi, został mi jeden test owulacyjny i zrobiłam go wczoraj i też tą drugą kreseczkę miałam troszkę jaśniejszą, ale była widoczna, hmm ciekawe czy rzeczywiście to by była prawda tak jak basiulka mówi
nusia mam tak samo!
hehe ale my mądre jesteśmy, już całkiem świrujemy tylko że mi wyszłam jaśniejsza ta pierwsza, tak jak u Hope, a żeby test był pozytywny to muszą być 2 ciemne lub ta 1 ciemna... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:24.04.basiulka
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
30.04.2013 Iwka
Proszę się dopisywać, o to ta lista:)
mi wypada na 13 MAJ tez się liczy??? czy tylko kwietniowki.. a właśnie co później, przenosimy się na maj?? kto w maju bedzie miał ta @ ?? -
deJzi wrote:Klif wrote:24.04.basiulka
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
30.04.2013 Iwka
Proszę się dopisywać, o to ta lista:)
mi wypada na 13 MAJ tez się liczy??? czy tylko kwietniowki.. a właśnie co później, przenosimy się na maj?? kto w maju bedzie miał ta @ ??
dejzi mi sie tak z Wami super rozmawia że napewno sie przeniose na maja dzieki dziewczyny że jesteście :* :* :*deJzi lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych
Powodzenia tym które będą wkrótce testować, a widzę, że sporo w tym tygodniu... życzę II kresek na teście
Moja @ (nie)przyjdzie w maju, ale że początek cyklu i ovu będzie w kwietniu więc twardo będę na kwietniowych i nie przeniosę się na maj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny