Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymikusia wrote:oliwia wrote:mikusia poczekaj jak nie dostaniesz okresu to testujesz razem z nami:)
wlasnie o tym pomyslalam i sie zastanawiam ktora ma juz fasolke a jeszcze o tym nie wiem
hehe dobre.. kurde dziewczyny ale naskrobalyscie dzisiaj czytam i czytam i nie moge skonczyc. ja jeszcze nie szaleje dopiero po owulce zobaczymy w domy mam 10o tysiecy testow owu i ciazowych... a jak zaszlam w ciaze pierwsza to tak samo przed nie zrobilam ani jednego a jak zaszlam to codziennie z wrazenia robilam sikanca... i jeszcze na bete biegalam bo nie dowiezalam ze jestem w ciazy... ah czas powtozyc te emocje..
i wiecie co mam do dzisiaj te testy w szufladzie i sa dalej te 2 kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wiecie co... ja sie staralam 1,5 roku o mlodego... i ja juz zrezygnowalam, nawet nie chcialo mi sie testu robic i tak czekalam na ta malpe,nawet nie myslalam o tym ze ma przyjsc kiedy i co i jak... po kilku dniach przypomnialo mi sie ze nie mam okresu i zrobilam tesciora i niespodzianka byla na mikolaja
anika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mycha wrote:Dołączam do listy i ja
24.04.basiulka
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
28.04.2013 Nusia, HOPE83, kasiaks
30.04.2013 Iwka
5.05 Mycha
08.05.2013 anika
Iwka widzę, że obie jesteśmy z Torunia a ja nawet nie wiedziałam, że mamy u siebie taką poradnię...
Mycha a może się znamy Jest w Toruniu ta poradnia i przyjmuje w niej dr Koch i Łojko na pewno o nich słyszałaś I terminy są fajne ja przez przypadek tam trafiłam bo mój prywatny gin miał termin na 22 kwietnia a dzwoniłam do niego na początku stycznia (nowy rok -nowe obawy) a do poradni czekałam 3 tygodnie. Może nie jest tam super nowocześnie ale przebadali mnie w z dłuż i w szerz i M też
Może od lutego mało czasu minęło ale na dzień dzisiejszy polecam -
nick nieaktualny