Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Maximka piękny masz wykresik. Taki spadek to żaden spadek.
no niby masz rację - taki spadek to nie spadek, tyle że w zeszłym cyklu miałam podobnie i tu nagle z dnia na dzień BUCH - i 36,38 ... więc wiesz jak jest ...
jajniki kłują cholera . . . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:anika wrote:Ja juz nawet nie mysle czy sie uda...i tak czuje ze nic z tego..to co bede sobie humorek psuła .
masz rację, nie ma co wariować, chociaż u Ciebie w okolicach 37... ładnie
i co z tego ? jak i tak zaraz moze spaść. Juz sie nie nastawiam. Nadzieje daje mi temp. i śluz.No i piersi powiekszone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:robiłam dzisiaj jeszcze raz test i potwierdziłam, wyszły dwie kreski teraz tylko wizyta u lekarza i zobacze moja fasoleczke
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJEMY !!! Wszystkie razem i każda z osobna
Kochana miałaś jakieś objawy ... że TO TO ... ?
O rany ... ale fajniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Nie robiłaś testu dzisiaj Mikusia? Miałaś wczoraj kupić ten Acon.
nie nie robilam poczekam do jutra i dzisiaj kupie. jak dzisiaj i do jutra rana nie dostane @ to znaczy ze cos jest na rzeczy tylko martwia mnie te objawy jak na @ niby wiele kobiet tak ma a okazjue sie ze to nie to... tylko dzidzius... sama nie wiem co myslec.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Mikusia - jajniki Cię rwą niemiłosiernie ?
mnie też i tak się zastanawiam, czy ma to coś wspólnego z ciążą właśnie
bladego pojęcia nie mam ...
no rwia i cale podbrzusze a zawsze na @ bolay mnie tylko plecy nigdy brzuch mnie nie boli nawet przy porodzie mnie nie bolal brzuch tylko plecy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kaarolaa wrote:robiłam dzisiaj jeszcze raz test i potwierdziłam, wyszły dwie kreski teraz tylko wizyta u lekarza i zobacze moja fasoleczke
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJEMY !!! Wszystkie razem i każda z osobna
Kochana miałaś jakieś objawy ... że TO TO ... ?
O rany ... ale fajnie
hehe no własnie niby miałam, bo zaczeło sie od tego ze kilka dni po owulacji miałam przez 5 dni z rzedu zgage, bole głowy, zawroty głowy, gdzie nigdy tego nie miałam. to juz troche myslałm ze cos jest na rzeczy. tak 10-7 dni przed @ bola mnie piersi, a teraz raptem 3 dni przed zaczeły. pozniej spoznił mi sie @, a zawsze mam co 26 dni. robiłam pierwszy test 2 dni po terminie, negatywny, 5 dni po terminie lekka kreska a dzisiaj jest 9 dni po terminie i juz nieco mocniejsza kreska ale cały czas mam lekkie brudzenie, mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje. -
Mnie najbardziej stresuje ta temperatura, boję się że poleci w dół i zabierze mi nadzieję. U mnie ten cykl jest dziwny przez te piersi, które nadal nie bolą. Ale to nic nie znaczy, bo nikt nie powiedział że jak zawsze bolały to już tak mi zostanie do końca życia. Może teraz nadszedł czas bezbolesności przed okresem:)
Kaarolaa może zrób betę jak mieszkasz w Polsce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 08:01
-
nick nieaktualny