Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam:) Oliwia super, że temperatura wzrosła. Mikusia, cieszę się że @ nadal nie ma.
U mnie temperatura się zatrzymała i dziś ani nie wzrosła, ani nie spadła. Mam wrażenie, że mam PMS-a i okres przyjdzie.
Mikusia rób testWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:30
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:Czesc widze ze tez juz Wstalas ja ze stresu spać nie mogę :(u mnie wzrosła o 2stopnie mam nadzieje ze nie spadnie nagle
To super Oliwka, oby tak dalej ja z tego wszystkiego wczoraj przed snem wypiłam 2 melisy i spałam wyjątkowo dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja to co jakiś czas sie budzilam i patrzalam która godzina czy juz czas do mierzenia nie jest:/a o 6 juz nie zasnelam:(dzisiaj pewnie szybko padne.klif dobrze ze nie spadła ci tempka jeszcze 2dni i testujemy:):)mykam juz do szkółki popołudniu do was zajrze .a narazie objawów brak zawsze mi pryszcze wyskakiwaly a teraz nic ,cycki tego wielkie mi sie wydają :/i sluz znowu jest ale nie chce nic sibie wkrecac bo potem będzie ciężej znieść porażkę
-
nick nieaktualnyNusia wrote:oliwia wrote:Czesc widze ze tez juz Wstalas ja ze stresu spać nie mogę :(u mnie wzrosła o 2stopnie mam nadzieje ze nie spadnie nagle
To super Oliwka, oby tak dalej ja z tego wszystkiego wczoraj przed snem wypiłam 2 melisy i spałam wyjątkowo dobrze
dobry pomysł z ta melisom trzeba się rozluźnić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie spadła dzień przed @ w tamtym cyklu, czyli właśnie w piątek wypadałby ten spadek w bieżącym cyklu. Ale chyba zatestuje i tak, bo sobie tak postanowiłam. No, chyba że okres przyjdzie do tego czasu. Dwa dni temu byłam niemalże pewna, że mogę byc w ciąży. Dziś czuję, że @ się zbliża wielkimi krokami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 05:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:Nusia wrote:oliwia wrote:Czesc widze ze tez juz Wstalas ja ze stresu spać nie mogę :(u mnie wzrosła o 2stopnie mam nadzieje ze nie spadnie nagle
To super Oliwka, oby tak dalej ja z tego wszystkiego wczoraj przed snem wypiłam 2 melisy i spałam wyjątkowo dobrze
dobry pomysł z ta melisom trzeba się rozluźnić
deJzi no mi zdecydowanie ta meliska pomogła ale za to dzisiaj mnie muli od rana
Dzisiaj mam 26 dzień cyklu, a w tamtym miesiącu dostałam @ właśnie w 26 dniu. -
Nusia- nie trać nadziei, póki nie ma @ trzeba wierzyć..
oliwia- Twój wzrost temp to bardzo dobry znak...
Klif- na pewno się stresujesz przez tę temp, przesylam Ci usciski abys nabrala sił i nadziei :*
Ja dziś mam zaplanowane generalne porządki całego mieszkania, bo mam dzień wolny od pracy, więc do zobaczenia późnym popołudniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zmierzyłam dziś temperaturę dwa razy pod rząd. Najpierw wyszło mi prawie 37, no powiedzmy 36,95 no i zmierzyłam jeszcze raz i wtedy wyszło 36,9 i tak zaznaczyłam. No ale to chyba nie ma znaczenia, nie?
Maximka pokażesz swój wykresik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 07:29