Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ponownie:) Ja nie wiem jak ja wytrzymam do niedzieli z testowaniem..tak mnie korci aby zrobić już test. Z drugiej strony w pierwszej ciąży w terminie @ wyszedł mi negatywny, więc się stopuję i staram się o tym nie myśleć. Dziś znalazłam jeden test owulacyjny,który mi został...i zrobiłam go wyszła ta druga kreska lekko, dosłownie minimalnie jaśniejsza..chyba mój organizm z tych nerwów świruje i czas wrzucić na luz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:HOPE83 podobno chociaz najjasniejsza kreska na tescie owulacyjnym jest oznaka ciazy.Test owulacyjny tez wykrywa ciaze.Takze 3mam kciuki
no ja mialam jasniutka kreseczke na tescie w czwartek..... ale ciazowe mi tego nie pokazaly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Witajcie ponownie:) Ja nie wiem jak ja wytrzymam do niedzieli z testowaniem..tak mnie korci aby zrobić już test. Z drugiej strony w pierwszej ciąży w terminie @ wyszedł mi negatywny, więc się stopuję i staram się o tym nie myśleć. Dziś znalazłam jeden test owulacyjny,który mi został...i zrobiłam go wyszła ta druga kreska lekko, dosłownie minimalnie jaśniejsza..chyba mój organizm z tych nerwów świruje i czas wrzucić na luz...
Hope ja wczoraj zrobiłam to samo hihi, został mi jeden test owulacyjny i zrobiłam go wczoraj i też tą drugą kreseczkę miałam troszkę jaśniejszą, ale była widoczna, hmm ciekawe czy rzeczywiście to by była prawda tak jak basiulka mówi -
nick nieaktualnyoliwia wrote:mikusia jaki test ciazowy wkoncu kupilas?
dzisiaj zadnego! powiedzialam ze na razie nie kupuje i basta!
wkurzylam sie bo przyszedl dzisiaj moj mandat bo mi fotoradar fotke strzelil i distalam 200,00 wiec juz nie poszlam do zadnej apteki... -
nick nieaktualnyNusia wrote:HOPE83 wrote:Witajcie ponownie:) Ja nie wiem jak ja wytrzymam do niedzieli z testowaniem..tak mnie korci aby zrobić już test. Z drugiej strony w pierwszej ciąży w terminie @ wyszedł mi negatywny, więc się stopuję i staram się o tym nie myśleć. Dziś znalazłam jeden test owulacyjny,który mi został...i zrobiłam go wyszła ta druga kreska lekko, dosłownie minimalnie jaśniejsza..chyba mój organizm z tych nerwów świruje i czas wrzucić na luz...
Hope ja wczoraj zrobiłam to samo hihi, został mi jeden test owulacyjny i zrobiłam go wczoraj i też tą drugą kreseczkę miałam troszkę jaśniejszą, ale była widoczna, hmm ciekawe czy rzeczywiście to by była prawda tak jak basiulka mówi
nusia mam tak samo!