Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Dzięki kochana
Ja zaraz zadzwonię do kliniki, może uda się nam od razu tego samego dnia co wizyta zrobić badanie nasienia, będziemy mieli z głowy.
I u mnie dzisiaj znowu spadek temperatury, najniższa w całym cyklu. Może jednak @ dzisiaj będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 08:39
ladgim lubi tę wiadomość
-
DzulkaJ wrote:Taki dziwny, a taki niezwykły ☺️ haha
Leśnik tylko beta da Ci pewność, że coś w Tobie rośnie ☺️ trzeba zrobić
Właśnie robiłam wczoraj i mam 0,2, więc nie rozumiem, czemu nie mam okresu (który dał mi tyle nadziei). No nic, w poniedziałek idę do lekarza. -
Dziewczyny, ktoś jeszcze dzisiaj testuje?
Ja mam mieć dzisiaj @, nie przyszła jeszcze i nie zapowiada się.
Ale jestem taki tchórz że nie zrobiłam testu. I będę znowu myśleć cały dzień.
Może powinnam jutro pójść na betę. Wtedy pewnie wszystko byłoby jasne.
-
Ofelia wrote:No mój tak samo i co chwile teraz się pyta kiedy kolejna @ wypada. Wcześniej myślałam, ze powinien tez wiedzieć wszystko i mu opowiadałam o tych swoich objawach, ale faceci jednak przezywają wszystko tak samo jak my a nieraz nawet bardziej bo mysla czy to coś z nimi nie tak jako mężczyźni.
No. Chyba rzeczywiście też (tak jak Wy) muszę przestać mu o tym gadać, ale jak nie gadać jak się przeżywa? -
talku wrote:Dziewczyny, ktoś jeszcze dzisiaj testuje?
Ja mam mieć dzisiaj @, nie przyszła jeszcze i nie zapowiada się.
Ale jestem taki tchórz że nie zrobiłam testu. I będę znowu myśleć cały dzień.
Może powinnam jutro pójść na betę. Wtedy pewnie wszystko byłoby jasne.
Testy potrafią namącić nawet jak się ich nie robi. Trzymam kciuki, żeby @nie przyszedł -
nick nieaktualny
-
Hej:)
Dawno nie pisalam, mocno wyluzowalam. Dzis 27dc testuje dopiero w sobote bo mam cykle tak 30-32 dni.
Dziewczyny tak was czytam jak robicie testy bete przed spodziewanym terminem @ ale przeciez to troszke bez sesnsu- fundujecie sobie emocjonalnh rollercoster. Przecież podczas staran prawie kazda z nas ma tak ze np jest zapłodnienie ale zarodek sie nie zagniezdzi. Albo sie zagniezdzi i bardzo szybko jednak jest usuwany przez oragnizm.
Nera1986, justyna1719, taka_mama lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualnyaxox wrote:Hej:)
Dawno nie pisalam, mocno wyluzowalam. Dzis 27dc testuje dopiero w sobote bo mam cykle tak 30-32 dni.
Dziewczyny tak was czytam jak robicie testy bete przed spodziewanym terminem @ ale przeciez to troszke bez sesnsu- fundujecie sobie emocjonalnh rollercoster. Przecież podczas staran prawie kazda z nas ma tak ze np jest zapłodnienie ale zarodek sie nie zagniezdzi. Albo sie zagniezdzi i bardzo szybko jednak jest usuwany przez oragnizm.ladgim lubi tę wiadomość
-
axox wrote:Hej:)
Dziewczyny tak was czytam jak robicie testy bete przed spodziewanym terminem @ ale przeciez to troszke bez sesnsu- fundujecie sobie emocjonalnh rollercoster. Przecież podczas staran prawie kazda z nas ma tak ze np jest zapłodnienie ale zarodek sie nie zagniezdzi. Albo sie zagniezdzi i bardzo szybko jednak jest usuwany przez oragnizm.
Dobrze piszesz i popieram .Sama mam zasadę testowania dzień po terminie -w moim przypadku to 15dpo .Moim zdaniem powinno się testować dzień po terminie @ a osoby które nie wiedzą kiedy powinny dostać to 16-18dpoMalamia lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
No jak jest długi problem z zajsciem w ciaze to rozumiem ze trzeba sprawdzić ale jesli kilka cykli sie nie udaje to nie jest to peoblem- tak juz jest.
Ja testuje tez w dzien miesiaczki albo dzien po wczesniej wydaje mi sie ze to fundowanie sobie nadziei zawodu itp...https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualnyaxox wrote:No jak jest długi problem z zajsciem w ciaze to rozumiem ze trzeba sprawdzić ale jesli kilka cykli sie nie udaje to nie jest to peoblem- tak juz jest.
Ja testuje tez w dzien miesiaczki albo dzien po wczesniej wydaje mi sie ze to fundowanie sobie nadziei zawodu itp...Nera1986, axox, ladgim lubią tę wiadomość
-
axox wrote:Hej:)
Dziewczyny tak was czytam jak robicie testy bete przed spodziewanym terminem @ ale przeciez to troszke bez sesnsu- fundujecie sobie emocjonalnh rollercoster. Przecież podczas staran prawie kazda z nas ma tak ze np jest zapłodnienie ale zarodek sie nie zagniezdzi. Albo sie zagniezdzi i bardzo szybko jednak jest usuwany przez oragnizm.anna1990 lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Do mnie dziś oficjalnie zawitała @
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn którym się udało-oby maluszki zdrowo rosły i powodzenia dla tych, które będą testować-trzymam za Was kciuki. Czekam na wątek majowyjustyna1719 lubi tę wiadomość
Październik 2017 synek -
malwa88 wrote:Do mnie dziś oficjalnie zawitała @
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn którym się udało-oby maluszki zdrowo rosły i powodzenia dla tych, które będą testować-trzymam za Was kciuki. Czekam na wątek majowy
Przykro mi kochana... Nastepnym razem się uda 😘😘😘malwa88 lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
malwa88 wrote:Do mnie dziś oficjalnie zawitała @
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn którym się udało-oby maluszki zdrowo rosły i powodzenia dla tych, które będą testować-trzymam za Was kciuki. Czekam na wątek majowymalwa88 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Jutro biorę ostatnie clo w tym cyklu... I będę czekać na owulacje.. Jutro ruszam z testami.. Aż się boję że znowu będą wszystkie negatywne.. Jak co miesiąc.. O której godzinie robicie testy? To że z porannego moczu nie można to wiem, ale w jakich godzinach najlepiej je robić? Ja robiłam zawsze o 20 i zawsze były negatywne.. I na pewno nie były wadliwe bo stosowałam z różnych firm i kupione w aptece więc powinno być dobrze. Więc może problem w godzinie w jakiej je wykonuje?
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10