Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też testuje w kwietniu
26 ... z resztą jak co miesiąc , córka ma w tym roku 4 lata , nakręcam się znów nie potrzebnie bo od owulacji strasznie bolą mnie piersi , biorę tylko dostinex 1/4 tabletki co tydzień.
2015 corka 😍 po 2 latach starań
Starania o rodzeństwo od 2016
Ja wysoka prolaktyna , 2 mutacje
On brak plemników, wysoka homocysteina , 2 mutacje -
Mi wyszły dwie kreseczki... ale dzien pozniej szarpnęło mnie w brzuchu i od trzech dni plamie...
Czekam już tylko na @
To już drugi taki cykl...Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
HSG: ok
17.01.2020r. II
4.02 Jest serduszko!
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie :*
-
Pani Ciasio wrote:Mi wyszły dwie kreseczki... ale dzien pozniej szarpnęło mnie w brzuchu i od trzech dni plamie...
Czekam już tylko na @
To już drugi taki cykl... -
marta_kwk wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dziś w końcu ruszył okres. O 4.30 obudziły mnie strasznie bolesne skurcze i poszło... W końcu.
27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm
"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"
22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
09.05.2020 - jest 💓
9.10.2018 biochem.
10.02.2019 18tc (*) Oliwia
3.10.2019 20tc (*) Gabriela
Zespół antyfosfolipidowy.
Starania - Acard
Ciąża - heparyna -
Cichosza wrote:A robiłaś betę? Mi podczas plamien wyszły 2 kreseczki bo bardzo mnie piersi bolaly i jajniki oprócz tego wyjątkowo spokojny cykl i po teście sikanym poszłam na betę . W sumie 3 dni miałam plamienia od wczoraj popołudniu już czysto. Może i u Ciebie taka sytuacja, jakieś zagnieżdżanie czy jak czytałam że to może być stara krew i nie ma powodu do obaw.
Nie robiłam bety. Testy różnych firm pokazywały dwie kreski, każdy był apteczny. Ale to już bez znaczenia, dzisiaj dostałam @. Trochę przykro, ale z drugiej strony nie potrafiłam się z jakiegoś powodu cieszyć z pozytywnych testów, czułam, że tak to może się skończyć. No cóż, nowy cykl, nowe szanse. Teraz dwa miesiące bez clo
taka_mama lekarza mam dopiero w piątek za tydzień i wtedy z nim porozmawiam. Być może bede miała inne leczenie, bo teraz biorę Acard (przepisany przez innego lekarza), a ona mówiła coś o zastrzykach z heparyny.Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
HSG: ok
17.01.2020r. II
4.02 Jest serduszko!
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie :*
-
Hej dziewczyny, chciałabym wam złożyć życzenia świąteczne 😊 tym którym nie udało się w tym miesiącu aby w końcu spełniło się wasze Marzenie o byciu mamą 😘 a tym które cieszą już się że swoich fasolek aby zdrowo rosły w brzuszku i jak najmniej tych nieprzyjemnych dolegliwości ciążowych 😘 wesołych świąt 😘😘😘
Pani Ciasio, Shas91, LaBellePerle, Gratka, Ladinola, Iza, anna1990 lubią tę wiadomość
👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Problem męski azoospermia, Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
🔻02.03.2021 wizyta startowa w klinice
Plan działania (nadżerka)
1️⃣Umówić się na kolposkopie, po wyniku cytologi
2️⃣Usunięcie nadżerki
3️⃣Inseminacja/in vitro z dawca
4️⃣ 🤰 😀 -
Wesołych świąt dziewczyny!
U mnie tempka dzisiaj znowu podskoczyła, jestem 4dpo i tak mi się czas wlecze... Chciałabym już te chociaż 11dpo by zrobić pierwszy test. :pShas91, Justyna1719 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 2014 roku
08.2014 ciąża biochemiczna
02.2015 ciąża pozamaciczna jajowodowa
10.2018 poronienie 6tc
05.2019 ciąża biochemiczna
04.2020 poronienie 6tc
Ja (24l):
Nieprawidłowy kariotyp: 46,XX,t(7;9)(q22;p13)
Polimorfizm 4G/5G w genie SEPRINE 1 (PAI-1) hetero
Niedoczynność tarczycy
Leki:
Tribux 100mg
Dexilant 60mg
Euthyrox N50
Suple:
Pregna Start
Gold Omega 3
Ashwaghanda
Mąż (33l) :
Detekcja mutacji c.1521_1523delCTT (F508del) w genie CFTR - hetero (nosiciel mukowiscydozy) -
Widzicie coś?
Dziś dopiero 10dpo A ja jak zwykle nie wytrzymałam
Lepiej widać jak się obroci telefon w prawo ...
3 lata starań, tak się boję że to błąd testu , że to tylko szary pasek w miejscu gdzie powinna być czerwona kreskaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 12:27
2015 corka 😍 po 2 latach starań
On brak plemników, wysoka homocysteina , 2 mutacje -
ania14 wrote:
-
Widać kreseczkę. Gratuluję
👏 Ja powinnam @ mieć 18go i nic... 18 i dzisiaj zrobiłam test ale nie ma nawet cienia... ciekawe tylko dlaczego los płata mi figle i okres się spóźnia, a zwykle miewałam bardzo regularny...
24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie..." -
Dziewczyny nie gratulujcie jeszcze:(
Boję się że to błąd testu, to są te z allegro za 1zl
To byłby cud...2015 corka 😍 po 2 latach starań
On brak plemników, wysoka homocysteina , 2 mutacje