Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe testowanie 2017
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochanie:*

Morwa, Paula. lubią tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Cześć kochanie:*
    Obczaiłam wcześniej bardzo dokładnie listę. Patrzę sobie jest kilka znajomych twarzyczek, patrze dalej jest i AJA_S i to głównie mnie skusiło a nie tam jakieś wino ;) cześć :* poczekam sobie grzecznie na tą Twoją "wpadkę bez spiny" :D

AJA_S lubi tę wiadomość

• Paula. Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Paula a gdzie zamawiasz? Bo ja często na gemini.pl fajne ceny tam są. Nawet jak doliczę koszt przesyłki to i tak wychodzi taniej niż w naszej aptece ;)
    Ja od bardzo dawna zamawiam na http://www.cefarm24.pl/ :)

Moj wczesniaczek z 33tc klz9mg7yctlaon6z.png
    9wZYp2.png
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny samopoczucia po całym dniu ?? :)

u mnie jakoś kiepsko. nerwy mam sama nie wiem na co. jakoś mnie nosi. bez noża nie podchodzić hehe :P
    już nawet swojego eM uprzedzałam, żeby mnie nie wkurzał niczym jak przyjedzie ;)

Moj wczesniaczek z 33tc klz9mg7yctlaon6z.png
    9wZYp2.png
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:

u mnie jakoś kiepsko. nerwy mam sama nie wiem na co. jakoś mnie nosi. bez noża nie podchodzić hehe :P
    już nawet swojego eM uprzedzałam, żeby mnie nie wkurzał niczym jak przyjedzie ;)
    A u mnie dobrze cały czas sprzątałam :D
    Odwołuje to co napiałam o testach bo test ewidentnie ciemnieje! :D także zmieni się termin testowania na inny dzień ale to podam później jak będę widziała tą owu ;P boli lewy jajnior!

Melodia__84, Paula. lubią tę wiadomość

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz po owulacji...nie licze na nic,bo musialby byc to cud.
    Jedno mnie niepokoi-tuz przed owu zaczely mnie potwornie piersi bolec-ledwo wytrzymuje.
    I to w sumie juz drugi cykl z rzedu-bola tak do okresu,a potem troche mniej i znowu:((
    Czy to moze byc problem z prolaktyna?
    Jakies 1,5 roku temu badalam u bylo ok...
    Czy ktoras z was ma problemy z za wysoka prolaktyna?jakie sa objawy?

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Melodia__84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:

Moj małż też dziś wściekły ale to pewnieza sprawa mojej @. Juz ma jej tak samo dosyć jak ja ;-)

Paula. lubi tę wiadomość

• Melodia__84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik34 wrote:
    U mnie juz po owulacji...nie licze na nic,bo musialby byc to cud.
    Jedno mnie niepokoi-tuz przed owu zaczely mnie potwornie piersi bolec-ledwo wytrzymuje.
    I to w sumie juz drugi cykl z rzedu-bola tak do okresu,a potem troche mniej i znowu:((
    Czy to moze byc problem z prolaktyna?
    Jakies 1,5 roku temu badalam u bylo ok...
    Czy ktoras z was ma problemy z za wysoka prolaktyna?jakie sa objawy?

Mnie tak bolaly w ostatnim cyklu nawet na brzuchu mie mogłam spać, nigdy wcześniej tak nie miałam. Juz sie napaliłam że moze sie udalo ale Nie. Bolały pewnie po dupku i clo.
    Hormony szybko moga sie zmienić, możesz sprawdzic prolaktyne nie zaszkodzi a Ciebie uspokoi.

• Melodia__84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    A u mnie dobrze cały czas sprzątałam :D
    Odwołuje to co napiałam o testach bo test ewidentnie ciemnieje! :D także zmieni się termin testowania na inny dzień ale to podam później jak będę widziała tą owu ;P boli lewy jajnior!

Odpuść to sprzatanie i zajmij się ciekawszymi rzeczami ;-) ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melodia__84 wrote:
    Odpuść to sprzatanie i zajmij się ciekawszymi rzeczami ;-) ;-)

Chętnie ale mąż w pracy do 22 :D no i nie chcemy też codziennie więc dopiero jutro zadziałamy :D

• Zuza_22 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Chętnie ale mąż w pracy do 22 :D no i nie chcemy też codziennie więc dopiero jutro zadziałamy :D

Podziwiam! Tez uważam, że teoria "co drugi dzień" jest słuszna, ale psychika mi nie pozwala odpuścić :P Bo rodzi się dylemat, który dzień odpuścić ten 1 dzień przed ovu czy sam dzień owulacji:P?

fbiittx.png
    nlimnm2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza_22 wrote:
    Podziwiam! Tez uważam, że teoria "co drugi dzień" jest słuszna, ale psychika mi nie pozwala odpuścić :P Bo rodzi się dylemat, który dzień odpuścić ten 1 dzień przed ovu czy sam dzień owulacji:P?

My jedziemy na żelu więc mam nadzieje że on pozwala przeżyć plemnikom ten jeden dzień bez problemu ;p
    Ale czuje tego jajniora! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam późniejszym wieczorkiem.

tak tak to ja znowu inny nick nic mi nie mówicie...jestem wkurzona na ovufriend... musialam sama poradzic sobie z problemem...do tej pory sie nie odezwali... :/

Paula kochana usmiecham sie do Ciebie pieknie o aktualizacje mam nadzieje ze to ostatni raz. teraz mi wszedzie sie loguje wiec powinno byc ok!!
    jutro juz powysylam nowe zaproszenia i zaktualizuje dane na wykresie. bo dzis nie mam sily najpierw jutro jeszcze posprawdzam czy wszystko jest ok!

Paula. lubi tę wiadomość

• ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    witam nowe dziewczyny :)
    kurcze staram się zaglądać tu chociaż raz dziennie - jest ostatni dzień marca a ja już muszę nadrabiać po 2 strony :) chyba muszę włączyć sobie apkę w telefonie by być względnie na bieżąco
    ja już na nogach od godziny - mam wyjazd służbowy do Poznania
    wczoraj miałam usg kontrolne - no i znowu klops - 7 dzień cyklu a endometrium 12 mm - to dużo za dużo - technik usg nic więcej nie powiedziała, a ja wróciłam do domu i wujka google pytam co to dla mnie oznacza ??, ale albo ja nie umiem szukać (co jest bardziej prawdopodobne)albo mało jest info o takim przypadku jak mój

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla - nie czepiam się, ale moje zboczenie zawodowe każe mi zwrócić uwagę :) dopóki, póki

Madzix88 lubi tę wiadomość

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŚwinkaMinka wrote:
    Madziulla - nie czepiam się, ale moje zboczenie zawodowe każe mi zwrócić uwagę :) dopóki, póki[/QUOTE

Masz rację sorki :) mam problem z ortografią :) bede przy kompie poprawię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnka już poprawione :) dziękuję. Wczoraj wieczorem podałam już na twarz i w ogóle tego nie zauważyłam.

• karolinams Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przechodzę dziewczynki do was, co prawda jeszcze czekam na @ ale temp już tak spadła nisko, że te pewnie jutro nastąpi.

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnka faktycznie duże to endo :/ ale ja się niestety aż tak na tym nie znam. Ja tez byłam wczoraj u gin (12dc) i pecherzyk 11mm a endo 5mm wiec nie ma rewelacji ale spoko porośnie i działamy :D :D
    Miłego dnia :*

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Lecę zaraz do gina podejrzeć moje piękne pęcherzyki <3 jak wrócę to zdam wam relację ;)
    miłego dnia!

Paula., kate88:), Morwa lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ