Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA_S wrote:Cześć kochanie:*
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Paula a gdzie zamawiasz? Bo ja często na gemini.pl fajne ceny tam są. Nawet jak doliczę koszt przesyłki to i tak wychodzi taniej niż w naszej apteceMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Jak tam dziewczyny samopoczucia po całym dniu ??
u mnie jakoś kiepsko. nerwy mam sama nie wiem na co. jakoś mnie nosi. bez noża nie podchodzić hehe
już nawet swojego eM uprzedzałam, żeby mnie nie wkurzał niczym jak przyjedzieMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyPaula. wrote:Jak tam dziewczyny samopoczucia po całym dniu ??
u mnie jakoś kiepsko. nerwy mam sama nie wiem na co. jakoś mnie nosi. bez noża nie podchodzić hehe
już nawet swojego eM uprzedzałam, żeby mnie nie wkurzał niczym jak przyjedzie
Odwołuje to co napiałam o testach bo test ewidentnie ciemnieje! także zmieni się termin testowania na inny dzień ale to podam później jak będę widziała tą owu ;P boli lewy jajnior!Melodia__84, Paula. lubią tę wiadomość
-
U mnie juz po owulacji...nie licze na nic,bo musialby byc to cud.
Jedno mnie niepokoi-tuz przed owu zaczely mnie potwornie piersi bolec-ledwo wytrzymuje.
I to w sumie juz drugi cykl z rzedu-bola tak do okresu,a potem troche mniej i znowu:((
Czy to moze byc problem z prolaktyna?
Jakies 1,5 roku temu badalam u bylo ok...
Czy ktoras z was ma problemy z za wysoka prolaktyna?jakie sa objawy?Madzik
Mama 3 corek:) -
Paula. wrote:Jak tam dziewczyny samopoczucia po całym dniu ??
już nawet swojego eM uprzedzałam, żeby mnie nie wkurzał niczym jak przyjedzie
Moj małż też dziś wściekły ale to pewnieza sprawa mojej @. Juz ma jej tak samo dosyć jak ja
Paula. lubi tę wiadomość
-
Madzik34 wrote:U mnie juz po owulacji...nie licze na nic,bo musialby byc to cud.
Jedno mnie niepokoi-tuz przed owu zaczely mnie potwornie piersi bolec-ledwo wytrzymuje.
I to w sumie juz drugi cykl z rzedu-bola tak do okresu,a potem troche mniej i znowu:((
Czy to moze byc problem z prolaktyna?
Jakies 1,5 roku temu badalam u bylo ok...
Czy ktoras z was ma problemy z za wysoka prolaktyna?jakie sa objawy?
Mnie tak bolaly w ostatnim cyklu nawet na brzuchu mie mogłam spać, nigdy wcześniej tak nie miałam. Juz sie napaliłam że moze sie udalo ale Nie. Bolały pewnie po dupku i clo.
Hormony szybko moga sie zmienić, możesz sprawdzic prolaktyne nie zaszkodzi a Ciebie uspokoi. -
Agnesia wrote:A u mnie dobrze cały czas sprzątałam
Odwołuje to co napiałam o testach bo test ewidentnie ciemnieje! także zmieni się termin testowania na inny dzień ale to podam później jak będę widziała tą owu ;P boli lewy jajnior!
Odpuść to sprzatanie i zajmij się ciekawszymi rzeczami -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Chętnie ale mąż w pracy do 22 no i nie chcemy też codziennie więc dopiero jutro zadziałamy
Podziwiam! Tez uważam, że teoria "co drugi dzień" jest słuszna, ale psychika mi nie pozwala odpuścić Bo rodzi się dylemat, który dzień odpuścić ten 1 dzień przed ovu czy sam dzień owulacji:P? -
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Podziwiam! Tez uważam, że teoria "co drugi dzień" jest słuszna, ale psychika mi nie pozwala odpuścić Bo rodzi się dylemat, który dzień odpuścić ten 1 dzień przed ovu czy sam dzień owulacji:P?
My jedziemy na żelu więc mam nadzieje że on pozwala przeżyć plemnikom ten jeden dzień bez problemu ;p
Ale czuje tego jajniora! -
nick nieaktualnyWitam późniejszym wieczorkiem.
tak tak to ja znowu inny nick nic mi nie mówicie...jestem wkurzona na ovufriend... musialam sama poradzic sobie z problemem...do tej pory sie nie odezwali...
Paula kochana usmiecham sie do Ciebie pieknie o aktualizacje mam nadzieje ze to ostatni raz. teraz mi wszedzie sie loguje wiec powinno byc ok!!
jutro juz powysylam nowe zaproszenia i zaktualizuje dane na wykresie. bo dzis nie mam sily najpierw jutro jeszcze posprawdzam czy wszystko jest ok!Paula. lubi tę wiadomość
-
Cześć
witam nowe dziewczyny
kurcze staram się zaglądać tu chociaż raz dziennie - jest ostatni dzień marca a ja już muszę nadrabiać po 2 strony chyba muszę włączyć sobie apkę w telefonie by być względnie na bieżąco
ja już na nogach od godziny - mam wyjazd służbowy do Poznania
wczoraj miałam usg kontrolne - no i znowu klops - 7 dzień cyklu a endometrium 12 mm - to dużo za dużo - technik usg nic więcej nie powiedziała, a ja wróciłam do domu i wujka google pytam co to dla mnie oznacza ??, ale albo ja nie umiem szukać (co jest bardziej prawdopodobne)albo mało jest info o takim przypadku jak mój -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Świnka faktycznie duże to endo ale ja się niestety aż tak na tym nie znam. Ja tez byłam wczoraj u gin (12dc) i pecherzyk 11mm a endo 5mm wiec nie ma rewelacji ale spoko porośnie i działamy
Miłego dnia :*