X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe testowanie 2017
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś powinnam mieć okres jak narazie nie nadszedł, chociaż wczoraj miałam małe plamienie jednorazowe przy sikaniu. Narazie nie chce testować nie chce rozczarowania. Poczekam do jutra

ona32
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tulę mocno <3
    życzę powodzenia w MAJU :*

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
    Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
    3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
    16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja, kochana przykro mi, że musiałaś mieć z taką dziewczyną do czynienia.. Jak ja niecierpię takich ludzi którzy myślą, że wszystko wiedzą najlepiej.
    Ja dziś byłam na praktykach jeszcze, ale za to piątek mam wolny i tylko w czwartek do szkoły więc mega długi weekend rozpoczęty :D super :)
    Chociaż i tak teraz siedzę sama, bo mojego z pracy jeszcze nie ma. A miał tylko po towar z szefem jechać i od 5 rano go nie ma :/
    wogóle jakoś mam doła. Jeszcze jakoś jak jestem na praktykach to tak nie myślę o tym, bo lubię to co tam robię, ale w domu masakra. Jeszcze jak dodałam @ w aplikacji na telefonie i wyświetliło mi się, że następna miesiączka 1-go czerwca tak nie mogę dojść do siebie... Równy rok temu właśnie w dzień dziecka zobaczyłam znów pozytywny test ciążowy ehh... No dobra dosyć smętów . Głowa do góry, pierś do przodu jakoś trzeba przez to przejść :)
    Dziś od dłuższego czasu cudze dziecko mnie nie wkurzyło. Stałam w kolejce przy kasie i przede mną siedział w wózku sklepowym taki mały chłopiec widać co dopiero nauczył się siadać i tak się uśmiechal do mnie a jak jego mama mi go zasłaniała to aż się wychylał za niej i uśmiechy do mnie :)

AJA_S lubi tę wiadomość

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam takie dzieci ;D
    Jutro będzie luuz... :D
    Aż się cieszę, że B namówił mnie na tą imprezę ^^

Paula. lubi tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • Zuza_22 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula zazdroszczę zajęcia, ja siedzę w domu jak narazie i przyznam szczerze, brak produktywnych zajęć to dramat przy staraniach :)
    Mnie dziś dziewczyny uświadomiły, że będe testować w dzień mamy :)
    Zawsze 1 dc mnie przytłacza tyle pracy te mierzenia, testy, strategie serduszek a tu znów pusta tablica :P

Aja ZAZDROSZCZE!! Jejuu jak mnie sie marzy imreza do białego rana, ale taka wiecie wracanie na boso o świcie:P A nie takie tam kameralne winko :P

AJA_S lubi tę wiadomość

fbiittx.png
    nlimnm2.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, ja tez miałam dzisiaj testować, ale @ zbliża się do mnie milowymi krokami. Odnotowałam spadek tempki z 37,03 na 36,67. Przenoszę się na maj

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy integracyjną bo w końcu się udało znaleźć fajny termin. 3laski dziś do 17 w sklepie a wszystkie jutro wolne ;)
    Ale fakt faktem to nie impreza do rana bo na ogródku. No i niestety Zuza ja przy winku bo wódki ostatnimi czasy nie przełknę :P

• Zuza_22 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja dobre i to, ja jutro siostry 30-stke bede oblewać :D U mnie z wódka też ciężko jedynie w słabym drinku przejdzie, za to w winie sie zakochałam ta miłość chyba z wiekiem przychodzi :D

To baw sie dobrze Kochana niech głowa troszkę odpocznie :D

Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka po 4 latach i 7 inseminacji jest w ciąży - ah pierwsza ciąża od dawna, z której się szczerze ciesze :)

fbiittx.png
    nlimnm2.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gratulacje dla koleżanki :D
    I dziękuję ^^

• Paula. Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mamy juz maj .
    Dziekuje Wam za caly kwiecień szkoda ze był mało owocny liczylam na wiecej Fasoleczek . tym dziewczynom ktorym sie nie udalo zycze powodzenia w maju :*

No i dziewczyny z ostatnich dni testowan piszcie co u Was bo moze sie cos jednak wykluło ale zadna sie nie podzielila tymi dobrymi nowinami <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 16:51

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
  • malgosia82 Przyjaciółka

Wysłany: 1 maja 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze czekam, wczoraj test wyszedł negatywny, ale @ jeszcze nie mam.

ckaik0s36dsxflg9.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Dziekuje Wam za caly kwiecień szkoda ze był mało owocny liczylam na wiecej Fasoleczek . tym dziewczynom ktorym sie nie udalo zycze powodzenia w kwietniu :*

No i dziewczyny z ostatnich dni testowan piszcie co u Was bo moze sie cos jednak wykluło ale zadna sie nie podzielila tymi dobrymi nowinami <3

Paula, to mój pierwszy miesiąc tutaj, niestety nie udało się, bo dzisiaj przyszła bardzo bolesna i wredna @. Niemniej jednak bardzo dziękuję Ci za prowadzenie kwietniowego wątku o testowaniu :) Bardzo było mi miło z Wami dziewczyny :) Gratuluję wszystkim, do których uśmiechnęło się szczęście. Niezafasolkowanym (i sobie!;)) życzę powodzenia w maju! Czuję, że maj będzie dla nas łaskawy i owocny w fasolki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 19:25

Paula. lubi tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka tule i zycze powodzenia w maju <3 kiedys dla kazdej z nas wyjdzie slonce i kazdej z nas sie uda :) tylko potrzeba czasu i cierpliwosci...

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
  • szatynkowato Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poproszę wino... Zapomniałam napisać, ale ostatnie trzy dni dosłownie umierałam... Dziś 4 dzień, jeszcze pobolewa, jestem wykończona :(

Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
    2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
    2018 laparoskopia
    2021 start Angelius Provita
    2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
    26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
    Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A :(
    Transfer 23.02.22 4BB :(
    03.,07.,10.2023 histeroskopia
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Dziekuje Wam za caly kwiecień szkoda ze był mało owocny liczylam na wiecej Fasoleczek . tym dziewczynom ktorym sie nie udalo zycze powodzenia w kwietniu :*

życz powodzenia w maju nie w kwietniu :P
    ja wczoraj widziałam całe stado tych czerwonodziobych mend, co nam nic przynieść nie chcą. no normalnie chyba z 50 sztuk. może jak im się już żaby przejedzą to coś nam zaczną roznosić :P oby maj był bardziej owocny :P

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • ona32 Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    I tym razem teścik pokazał tylko 1 kreseczkę i okres przyszedł. To już pół roku starań i chyba muszę powoli zasięgnąć rady jakiegoś dobrego ginekologa. TSH wyregulowałam i mimo to dalej nic z tego. Trzeba dalej szukać przyczyny. Ale nie poddaję się i szukam dalej.

ona32
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    życz powodzenia w maju nie w kwietniu :P
    ja wczoraj widziałam całe stado tych czerwonodziobych mend, co nam nic przynieść nie chcą. no normalnie chyba z 50 sztuk. może jak im się już żaby przejedzą to coś nam zaczną roznosić :P oby maj był bardziej owocny :P
    ooo hehe :D szybko pisałam dzięki za poprawke :) pokładałam całe nadzieje w kwietniu i nawet już mi się wierzyć nie chce, że kwiecień minął... No ale cóż trzeba iść dalej ;)

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
‹‹ 89 90 91 92 93
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ