Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A tego donga to można w aptece kupić czy przez internet? W przyszłym cyklu mam jeszcze Clo brać, ale później może i ja bym spróbowała, też spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami. To jest w formie tabletek?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Zuza, wszamanka, dołączam do wariactwa testowego. U mnie dopiero 9 DPO i biel vizira. Ale latam i co godzinę sprawdzam, czy czasem nie zmienił zdania. Przez chwilę nawet wydawało mi się że coś majaczy ale to zwidy typowe. Owulacyjny allegro z wczoraj biel totalna. Owulacyjny Domowe labolatorium z dziś dwie grupe krechy. Psychoza minie jak @ przyjdzie, lub dwie krechy się pojawią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 13:36
-
wszamanka wrote:A tego donga to można w aptece kupić czy przez internet? W przyszłym cyklu mam jeszcze Clo brać, ale później może i ja bym spróbowała, też spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami. To jest w formie tabletek?
Niby na necie pokazuje ,ze jest w aptekach,ale nie sprawdzalam jeszcze.
Na allegro znalazlam w dobrej cenie za 30zl:)
Donga mozna laczyc z CLO -
Zamówie sobie tego Donga a co będę sobie załować
Z wit b6 to trudna sprawa bo, żeby na proga wpływała potrzeba naprawdę dużej dawki ok. 100-150 czyli trzeba kupić osobno bo w preparatach z magnezem to moze z 2 mg jest Ja będę brac 150 jak dupka czyli jakieś 2-3 dni po ovu, bo ponoć czasem na brak śluzu płodnego wpływa oj a tego bym nie chciała:P
Zbadam progesteron po ovu to dam wam znac czy cokolwiek dało - do tej pory miałam 11-12 ng
Aria40 trzyma mocno, mocno kciuki, żeby ta kreska to sie pokazała od tak, od razu bez wygibasów pod światło -
http://allegro.pl/dong-quai-bialy-zen-szen-dziegiel-libido-swanson-i6661373208.html
Znalalzam ten.
Super cena! jeszcze mniej niz 30zl
Podobno mozna brac 1g dzinnie czyli wychodzi ze 2xtabl dziennie.
Ale sprobujmy pierwszy cykl brac jedna przy nasteonych niepowodzeniach (oby nie!) mozna zwiekszyc do dwoch.
A rozmawialam z mezem dzis.
I chcemy kupic CycloTest baby koszt ok 800zl ,ale mamy niedlugo rocznice wiec taki prezent sobie zrobimy
PS. Normalni ludzie gdzies wyjezdzaja a my kupimy sobie monitor owulki -
Oooo super dziękuje ha to mówisz, żeby bez szaleństw? Ja to bym się najadła arszeniku gdyby ktos mi pow, że zadziała
Ja to sie progiem strasznie martwię, ale z nadgorliwości byłam u 4 lekarzy i każdy pow, że 12 to ok
Fajny taki wspólny prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 14:09
-
No dobra. To na nieużywanym teście dr max widać dość wyraźnie miejsca gdzie powinny pojawić się kreski idę zająć się czymś produktywnym..
WhyMe, karolinams lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
Zuza_22 wrote:Oooo super dziękuje ha to mówisz, żeby bez szaleństw? Ja to bym się najadła arszeniku gdyby ktos mi pow, że zadziała
Ja to sie progiem strasznie martwię, ale z nadgorliwości byłam u 4 lekarzy i każdy pow, że 12 to ok
Fajny taki wspólny prezent
Nie martw sie progiem! ja przed ciaza mialam 9-10ng we wrzesniu a w listopadzie bylam w ciazy. W tamtym miesiacu mialam 11ng i lekarz powiedzial ze jest ok.
Jesli chcesz to zapodaj sobie dupka po owu:)
Nooom prezent super -
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Wszamanka, ale mnie tez to nurtuje, bo zawsze jak zrobię test to odkładam do szafki w łazience często leżą tak kilka dni i nigdy się na nich nic nie pojawia.
A przy cb wieczorem dopiero, ale sie pojawiła, w tym cyklu też, a testy różnych firm.
Ja rozwalilam testy te allegrowe paskowe i na nowym śladu żadnego nie ma
Zadzwonie do kliniki psychiatrycznej może dadzą nam zniżkę -
Udało mi się umówić do ginekologa-endokrynologa na NFZ na za nieco ponad miesiąc:) A byłam umówiona, trochę po znajomości, na połowę lipca:)
Zarra lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:a ja podejrzewam że to właśnie dong quai rozwalił moja prolaktynę. Zaczełam go brać i cykle zaczęły się walić
Swoją drogą strasznie mi się po nich odbijało i okrutnie śmierdzą ;p
Moze cos powie
A Tym czesem u mnie 24dc a tu taki test owu.
https://zapodaj.net/ce57a1f770238.jpg.html Pozytyw czy zwariowalam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 22:06
-
nick nieaktualnyWhyMe wrote:Bede u lekarza w czwartek to zapytam o donga.
Moze cos powie
A Tym czesem u mnie 24dc a tu taki test owu.
https://zapodaj.net/ce57a1f770238.jpg.html Pozytyw czy zwariowalam?