Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie w nocy silne bóle jajników a dziś test owu całkowicie negatywny, tak wiec już po ptokach jak się udało to się udało
Paula przepisz mnie proszę na 11.04 (byłam na 9.04) Trzymam za nas kciuki wszystkie i oby do żadnej @ nie przyszłaAJA_S, Paula. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:Siemanko wróciłam od gina i wszystko pięknie. Jest pęcherzyk 22 mm i dostałam pregnyl i ma być weekend pełen sexu nie wiem jakie endo ale powiedział że piękne powiedziałam mu że na następną wizytę przychodzę w ciąży i nie ma innej opcji. Mam tym razem wielką nadzieję że się uda
Zaciskam mocno kciuki i działajcie Ja juz sie nie moge doczekac kiedy moja @sonie pojdzie w cholerke
Meginka lubi tę wiadomość
-
Cześć, dołączę do Was jeśli można U mnie beta negatywna, temp spadła, jutro powinnam dostać @. Jak się nie spóźni to jeszcze zdążę testować w kwietniu, o ile następna owu w ogóle będzie tak że wstępnie można mnie zapisać na 30, jakby co to po owu skoryguję. Rok temu w kwietniu zaszła w ciążę, to może i w tym kwiecień będzie szczęśliwy:)
Paula. lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Pierwszy dzień cyklu przyszła @ jak w zegarku-NEGATYW- i chyba pojawię się dopiero w wątku czerwcowym.Na ten miesiąc życzę wszystkim babeczkom II krech powodzenia
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij