Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza_22 wrote:No niestety 1 kwietnie ewidentnie z nas kpi
U mnie negatyw, u Olka89 niestety też
Tak wiec chwilowo zasiadamy w loży mocno kibicującej
Ja to się może jeszcze na kwiecień załapie
Lipa z tym testowaniem dzis
Ktoras musi szybko zaraz rozwiazac worek i ciezaroqki sie posypia
Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny..IUI nie było i nie Bedzie przynajmniej do lipca... Musze zaszczepić się na rozyczke. I za 3 mies najwcześniej będzie inseminacja. Naturalnie tez musimy uważać bo po szczepionce będę miała w sobie przez 3 mięs wirusa....poryczalam się przy lekarzu
-
nick nieaktualny
-
Madzix a nie przechodzilas różyczki w młodości?
Wirus... z tego co wiem to nie jest groźny. Ciężej zwalczyć bakterie.
Pytałaś lekarza dlaczego macie wstrzymać starania po szczepionce??? Jakie jest ryzyko?
Na wirusa nawet nie wolno przepisywać antybiotyków bo go sam organizm zwalcza.
Zreszta znam tez przypadki ciąż po antybiotykach wiec na Twoim miejscu chciałabym wiedzieć co za ryzyko niesa za sobą starania po szczepionce na różyczkę... -
Kochane trzymajcie jutro za mnie kciuki. Mam mega stresa...
AJA_S, Paula. lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyCarper jeśli giną dobrze z mężem zrozumieliśmy to będę w sobie po szczepionce miała nieaktywnego wirusa i będę tak jakby chora. I jak znajdę w ciaze może to mieć groźne konsekwencje dla płodu. Nie chorowalam na rozyczke i mama mnie nie szczepila za dzieciaka bo w wieku niemowlecym chorowalam na padaczkę i przez kilka lat przyjmowalam bardzo silne leki.
-
nick nieaktualny
-
Co za glupi telefon... urwal mi tekst . Prosze o wpianie mnie na 30.04, chociaz nie wiem, jak moj cykl bedzie teraz wygladal. To moj 1szy cykl z Naltrexone, Pregnylem, Progesteronem i Euthyroxem (zbijanie tarczycy do 1, nie wiem, czy to potrzebne). Nie mam wielkich nadzieji, bo jeszcze musze trafic na prawy jajnik, bo lewy jajowod niedrozny, ale sprobujemy.
Pozdrawiam i 3mam za Was kciuki, a najbardziej za te, ktore juz bardzo dlugo czekaja na swoj wymarzony i wysniony cud. Oby los byl Wam przychylny i oszczedzil kolejnych rozczarowan.AJA_S, Paula. lubią tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Madzix88 wrote:Aja to nie żart...
Bardzo przykre, bo w sumie, przeciwciala powinien lekarz sprawdzic wraz z informacja, ze dana pacjentka sie stara o dziecko. No, ale sumie lepiej teraz sie zaszczepic, niz potem miec powiklania, stres. Wakacje piekny czas. Pozdrawiam25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Kochane tule mocno i przykro mi z powodow negatywnych testow moze jutro bedzie dla nas lepszy dzien.
Nie uzupelnialam jeszcze listy bo nie mialam czasu caly dzien teraz tez jeszcze mnie w domu nie ma wiec jutro uzupelnie moze do jutra wykluje nam.sie jakas fasoleczkaMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Madzix88 wrote:Carper jeśli giną dobrze z mężem zrozumieliśmy to będę w sobie po szczepionce miała nieaktywnego wirusa i będę tak jakby chora. I jak znajdę w ciaze może to mieć groźne konsekwencje dla płodu. Nie chorowalam na rozyczke i mama mnie nie szczepila za dzieciaka bo w wieku niemowlecym chorowalam na padaczkę i przez kilka lat przyjmowalam bardzo silne leki.
Rozumiem,
Czyli czekacie na zielone światło