Kwietniowe testowanie 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c536e7b8e23d.jpg

Na żywo jest wyrazniejsza. To bobotest czulosc 25

Jutro rano po sniadanku jedziemy zrobic bete. Oby wszystko roslo prawidlowo... ♡ Paula., Morwa, kaka470, AleksandraW, gabi544, Anna Stesia lubią tę wiadomość Paula., Morwa, kaka470, AleksandraW, gabi544, Anna Stesia lubią tę wiadomość
- 

Mam nadzieje, ze teraz juz coraz wiecej ciazuni bedzie juz pierwsza Fasolka sie przegryzla niesmialo czas na wiecej   Lunna, słońca łan lubią tę wiadomość
                                👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛ Lunna, słońca łan lubią tę wiadomość
                                👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
 👼02.2015 & 👼06.2016
 👶💜 33tc - 19.12.2017
 Starania od 2024 (PCOS, problemy genetyczne)
 04.2025r - początek cykli stymulowanych (bardzo duże dawki leków a i tak brak owulacji)
 08.2025r - stymulacja IVF - czas start
 15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
 16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
 20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
 Rośnij w siłę Kropku 🍀
 27.08 - ⏸️ (bladzioszek)
 28.08 - 6.5 mIU/ml 🩸
 30.08 - 3,3 mIU/mL 🩸 💔
 09.2025 - przygotowanie do II transferu
 10.2025 - torbiel. Wstrzymanie starań dopóki torbiel się nie wchłonie.
 12.2025 - kontrol u gina czy wchłoneła się torbiel
 4 ❄️❄️❄️❄️
 W moim sercu jest miejsce, które czeka – pełne miłości, wiary i cichej modlitwy o jeszcze jedno małe życie.
- 

Super gratulacjeLunna wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c536e7b8e23d.jpg

Na żywo jest wyrazniejsza. To bobotest czulosc 25

Jutro rano po sniadanku jedziemy zrobic bete. Oby wszystko roslo prawidlowo... ♡ 
 Piękne paznokcie   Lunna lubi tę wiadomość
                                17.11.17-poronienie całkowite Lunna lubi tę wiadomość
                                17.11.17-poronienie całkowite
- 
                        nick nieaktualnyGratulacje pierwszej fasolki ❤
 Tule wszystkie do których przyszła wredna @.
 W sumie nigdy o tym tak nie myślałam ale w tym miesiącu mam przeczucie ze się nie udało wiem ze do testowania jeszcze trochę czasu ale mam czarnowidztwo ostatnio wiem ze do testowania jeszcze trochę czasu ale mam czarnowidztwo ostatnio Lunna lubi tę wiadomość Lunna lubi tę wiadomość
- 

Lunna wrote:Czesc dziewczyny U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze 
 Lunna gratulacje!!!!!! Lunna lubi tę wiadomość Lunna lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Zuza_22 wrote:Dziewczyny czy, któraś z was bierze wit B(6,12)? Jeśli tak to w jakich dawkach, polecie jakąś konkretną firme?
 Zuza polecam firme Solgar-maja dobre dawki tych witamin.
 Ja akurat wit b12 biore w zastrzykach,ale na pewna ja maja.
 PozdrawiamMadzik

Mama 3 corek:)
- 

Srebrzysta, mi rok temu wyszedł dokladnie taki sam wynik jak Tobie. Gin powiedział, że to dobry wynik. Wg norm lab. wynik powyżej 1 ng/ml jest wynikiem prawidłowym, przy czym powyżej 3 ng/ml może wskazywać na zespół policystycznych jajników. Także nie masz co się martwić Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014. Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
 Prolaktyna 35 ng/ml