Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:U mnie nadal brak okresu, więc jadę zaraz na betę, zobaczymy który test mówił prawdę, ten z popołudnia z pozytywem, czy ten z rana z negatywem.
słońca łan lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
moniczko a u Ciebie jak tam? wczoraj miałaś testować i... ??? zadziało się coś mimo wszystko?
nick nieaktualnyDziewczyny w Prima Aprilis (10 dpo) dla żartu zrobiłam test wyszedł cień cienia a dziś powtórzyłam i jest ładna tłustsza kreska jadę na bete nie wierzę
Paula., kaka470, AJA_S, kate88:), AleksandraW, Zgredek 12, Melodia__84, Meginka, wszamanka, Lunna, Morwa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Paula. wrote:mogę wpisać Cię na listę? Bo nie mogę Cię znaleźć i nie wiem czy się wpisywałaś a ja niechcący przeoczyłam...
-
magic words wrote:Dziewczyny w Prima Aprilis (10 dpo) dla żartu zrobiłam test wyszedł cień cienia a dziś powtórzyłam i jest ładna tłustsza kreska jadę na bete nie wierzę
magic words lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
magic words wrote:Dziewczyny w Prima Aprilis (10 dpo) dla żartu zrobiłam test wyszedł cień cienia a dziś powtórzyłam i jest ładna tłustsza kreska jadę na bete nie wierzę
Super a widzę że za 16 tyg masz ślub ;P ślub z brzuszkiem -
Lady Savage wrote:Paula ja byłam wpisana na listę marcową 26 marca miałam dostać @ testowanie wyznaczylam na 28 marca i wtedy po popołudniu wyszły mi dwie bardzo blade kreseczki, a 29 marca rano z pierwszego moczu, biel, ale nie ma @ więc idę na betę.Moj wczesniaczek z 33tc
Madzik34 wrote:Zuza polecam firme Solgar-maja dobre dawki tych witamin.
Ja akurat wit b12 biore w zastrzykach,ale na pewna ja maja.
Pozdrawiam -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 08:17
-
Zuza_22 wrote:Dziekuje. A jeśli mogę zapytać, dlaczego w zasyrzykach? Szukając inf. o tej wit właśnie czesto napotykałam inf o ptzyjmowaniu jej w zastrzykach
Zuza ja mam niedokrwistosc zlosliwa i nie przyswajam w inny sposob tej witaminy.
Jesli bierzesz ja tylko aby troche zwiekszyc swoj poziom to tabletki ci wystarcza-ale jesli mialas znaczny niedobor to koniecznie zrob specjalistyczne badania aby poznac przyczyne tego niedoboru.
Milego dnia!!!
Trzymam kciuki za wysokie bety!!!
U mnie niestety brzuch boli okresowo wiec obawiam sie,ze nic a tego:(
Madzik
Mama 3 corek:) -
mania_ wrote:Srebrzysta, mi rok temu wyszedł dokladnie taki sam wynik jak Tobie. Gin powiedział, że to dobry wynik. Wg norm lab. wynik powyżej 1 ng/ml jest wynikiem prawidłowym, przy czym powyżej 3 ng/ml może wskazywać na zespół policystycznych jajników. Także nie masz co się martwić
Dzięki za odpowiedź i pocieszenie;)bo jak to ujrzałam to myślałam że padne. Tylko że ja mam 28 lat a norma ograniczonej płodnosci w moim lab jest od 1,3 i niżej. Faza płodna od 1,3 do 7 wiec jestem na granicy prawie ;/